Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja používám přípravky od firmy WURTH, vcetne cisteni klimatizace a maximální spokojenost.

Ja používám přípravky od firmy WURTH, vcetne cisteni klimatizace a maximální spokojenost.

Prosim te,tak napsi nazvy a co je na co. DIky

KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 :palec2:

KOLEM BRNA STROJNI CISTENI KOMPLET VNITREK LATKA KOBEREC KUZE PLAST+NAPUSTENI PLASTU VSE PROFI MASINKOU DOBA TRVANI TAK 4 HOD CENA 600-700.- MNOHO SPOKOJENYCH ZAKAZNIKU ZADNA REKLAMACE VIKAJICI REFERENCE MOHU JEN DOPORUCIT SAM MAX SPOKOJEN.TEL 606236852 :palec2:

To je myslím dobrá cena :palec2:

Já používám Vaniš (skrvn a špíny se zbavíš) nebo jak se to píše. Z palubky to krásně sundá zažranou špínu a i sedačky se tím dají krásně vyčistit. trošku dám do trošky vody a houbičkou je vydrbu. A pak trošku samotnou vodou

vaniš mám vyzkoušen a funguje :) jenom flek na sedačce vyčistí , tak , že to okolo vypadá ušmudlaně, takže jsem pak sjel půl sedačky :D

• 9 měsíců později...

Takze,trochu to oprasime. Loni mi to vubec nevyslo :(

no ja použivam vaniš tiez a zabera presne dnes som cistil tapaciri co som kupil kvôli elektrickým oknám a ked som ich doniesol sa mi zdali sedé a ked som ich vyčistil vanisom su tmavo modre :).

Zrovna tenhle výkend jsem čistil auto, a na čalounění jsem koupil Coyote-čistič čalounění (75kč), a mile mě to překvapilo, sedačky a tapecíry to vyčistilo perfektně. Jenom se to nastříká a setře čistým hadrem. A krááásně to voní, nic pronikavýho jenom nádech. Doporučuju

Upraveno od Petr E

Mam nejakej Armor na pristrojovku a je to normalni, jinak celej zbytek delam nasim vysavacem co cisti koberce s wanishem. ;)

Mam nejakej Armor na pristrojovku a je to normalni, jinak celej zbytek delam nasim vysavacem co cisti koberce s wanishem. ;)

Jj, to je nejlepší. Dělám to tepovačem na koberce, půjčím si ho na víkend za 5ti kilo a komplet vyčistim introš u obou aut a ještě si doma a na chatě přejedu koberce ;) . Introš je potom jako nový!

Kde přesně to je??

vaniš mám vyzkoušen a funguje :) jenom flek na sedačce vyčistí , tak , že to okolo vypadá ušmudlaně, takže jsem pak sjel půl sedačky :D

jak to děláte s tím vanišem? rozmíchat do kyblíku, pak co houba-kartáček? a pek do hadru nebo do vysavače ? zájímá mě to a vkládám do toho velkou nadějio poněvadž mám ten světlej intoš, díky !

Tak tady je ten Würth na klimatizace (viz.příloha) + odkaz na komplet sortiment http://katalog.wuerth.cz/
tohle jsem hledal, můžeš prosím vysvětlit kam to stříkat? nejlépe s fotkou.. díky

Chlapi, marná snaha, nechte čištění interiéru profi odborníkům..

Já dal 1.200,- a musím říci, čuměl jsem.. Horká pára je úplně něco jiného než to naše ruční šmrdlání..

Vyčištěno, vyvoněno, prostě paráda svezení :palec2:

Chlapi, marná snaha, nechte čištění interiéru profi odborníkům..

Já dal 1.200,- a musím říci, čuměl jsem.. Horká pára je úplně něco jiného než to naše ruční šmrdlání..

Vyčištěno, vyvoněno, prostě paráda svezení :palec2:

moje rec a nemam ani na to nervy s tim delat.....

moje rec a nemam ani na to nervy s tim delat.....

Je to makačka ale není to tak hrozný jen je potřeba dělat to poctivě :palec2: kazdá odfláklá práce se po uschnutí rychle projeví!! :help:

• 1 měsíc později...

Tak to je dobrá cena ... kde je najdu a odkud jsou? Trošku jsem googlil a nemůžu je najít? Kde přesně v okolí BRNA? Nebo mátě někdo nějaký doporučení na mytí interiéru v BRNĚ???

Upraveno od tripleTTT

Dneska jsem take umyl sedačky Vanishem,docela cistunke. Ale profici z otrokovic to cisti lepe.:-)

• 2 týdny později...
Dneska jsem take umyl sedačky Vanishem,docela cistunke. Ale profici z otrokovic to cisti lepe.:-)

jo vanish je dorej :) taky jsem to tak minuly rok delal .,,, na plastiky kolem prahu apod,jsem pouzil savo glanc ve spreji a taky jsem byl s vysledkem docela prijemne prekvapen :)

• 7 měsíců později...

Panove, jak to delate tim Vanishem? Uz druhy den se s tim morduju, mame doma ten profi parni cistic, ale kdyz jsem to s tim udelal, nechalo mi to na sedacce docela bily mapy, tak jsem to zkusil vzit znova a furt to samy. Dneska jsem to vycistil Vanishem, tak uvidim, jak to bude zitra vypadat.

Vycistite to Vanishem a pak to vytrete jeste cistou vodou? :help:

Upraveno od houmik

NEJLEPŠÍ JE TEN VANISCH ZPĚNIT V KYBLÍKU S VODOU A PAK TO RÝŽÁKEM ZAPRACOVAT DO TĚCH SEDAČEK, A DRHNOUT A DRHNOUT.

PAK JE NEJLEPŠÍ TO VYSÁT VYSAVAČEM NA VODU, NAPŘ. VODNÍKEM A TO PAK BUDETE ČUMĚT CO JE V TÉ NÁDOBCE OD VYSAVAČE ZA HUMUS.

STOJÍ TO ZA TU NÁMAHU ........INTERIÉR JE PAK ČISTÝ A VOŇAVÝ :p

Já jsem ze sedaček sundal to čalounění a vrazil jsem to do pračky. Myslím, že je to nejlepší řešení, ale trochu pracnější. Strop, kobereček a tapeci ve dveřích jsem bral vanischem a super výsledek, hlavně to musí pořádně pěnit a ta pěna musí být všude po celé ploše, jinak se dělají potom ty skvrny. :palec2:

No ja to prave vzal nejdriv tim parnim vysavacem, ale jak rikam, na potahu mi to nechalo skrvny, tak jsem to vzal Vanishem a uz je to lepsi. Zda se mi, ze to by to ale klidne jeste trochu slo, tak uvidim. Mam strach to potom vzit jeste tim vysavacem, ze to bude delat skvrny znova. :feve: mam cernou eleganci, tak je to vsechno videt :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.