Prosinec 23, 200816 r Asi se budu opakovat ale myslím že Luke to v jednom vláknu už psal...byl jsem jeden z prvních co si upravil svou OII na RS a mužu Vám říct že už bych to nikdy neudělal.Ted se to upravuje jako na běžicim páse a je to fakt děs...osobně si myslím že mám elegantní auto a žádné velké výstřelky na své OII nemám pominu svou hifárnu...
Červen 26, 200916 r Zdravim panove nikde jsem se nedocetl, zda-li ten zadni RS naraznik ma take ty bocni 4 srouby, nebo tam jsou jen cvakle nejake plastove drzaky narazniku, ci vubec nic??? Dik
Červen 27, 200916 r vôbec nič Nekde na predchozich strankach je fotka zadniho narazniku, kterej ma v tech mistech, kde jsou na origo narazniku srouby nejaky plastovy drzak, tak me zajima, jestli to tam bude drzet i bez toho drzaku, nebo to ma v sobe taky nejake sroubky, ci jen zobacky ktere se cvaknou do puvodnich direk.... A jeste mam otazku na nekoho, kdo ma etku, zda nevi kolik stoji drzaky mlhovek do predniho narazniku RS.
Červen 27, 200916 r ted jsem menil rs zadní nárazník a mám tam plechové držáky od Badyse který drží nárazník na 2 šroubech
Červen 27, 200916 r Tak ted su z toho panove uplne vedle. Jeden napise ze to nedrzi na nicem, druhej zas ze tam sou plechove drzaky a 2 srouby, tak co je teda pravda??
Červen 27, 200916 r Sorry to na "zadnom" som prehliadol,ja som to čítal len povrchne a myslel som,že je reč o dvoch skrutkách v mieste ostrekovačov na prednom nárazníku,tam sa dve skrutky nedávajú,ale na zadnom sú kovové držiaky a do držiakov idú dve skrutky vid foto Upraveno Červen 27, 200916 r od Nikita1
Září 9, 200915 r Zdravim Vas panove, napadlo me, zda by bylo mozny nainstalovat spoilery z faceliftovane rsky na klasickou oII? A popripade, daji uz se nekde sehnat?
Říjen 17, 200915 r Viete mi niekto poradit, co vsetko je treba pri prestavbe Faceliftu na RS FL? Pokial si kupim kompletny predny naraznik (aj s hmlovkami, LED dennymi, mriezkami a krytkami ostrekovacov), bude mi treba este nieco Xtra objednavat v servise? Myslim nejaku specialnu kabelaz, konektory, alebo vystuhy...
Prosinec 27, 200915 r Sorry to na "zadnom" som prehliadol,ja som to čítal len povrchne a myslel som,že je reč o dvoch skrutkách v mieste ostrekovačov na prednom nárazníku,tam sa dve skrutky nedávajú,ale na zadnom sú kovové držiaky a do držiakov idú dve skrutkyvid foto Zdravím vás... už jsem to celý rorum pročetl, ale furt mi není jasné, zda ty plechové uchyty na ty 2 šrouby jsou součástí nového RS nárazníku nebo je přendám ze starého či je budu muset sehnat jinde... jak to je? děkuji za odpověd...
Prosinec 27, 200915 r ty držáky zadního RS nárazníku jsou jiné než z obyčejného (předface), musíš si je dokoupit samostatně, pokud nekoupíš nárazník už s nima
Prosinec 28, 200915 r přesně tak, jsou potřeba koupit pokud nejsou už na kompletním nárazníku tak jak je to na fotkách o pár řádku nahoře... jinak u mě pár držáků za 400,- nové a pozor kombi a krátka je rozdílná
Leden 21, 201015 r Zdar a sílu všem - mám v rámci výměny obyčejného zadního nárazníku za RS jediný dotaz: Nebude nějaký problém, když mám vzadu tažné zařízení (originál Škoda) s neodnímatelnou hlavicí? V ETKA je pro RS pouze varianta s odnímatenou hlavicí. Tak bych si nerad naběhl. Jinak auto je O2 kombi MR 2006. Dík za rady....
Leden 21, 201015 r Asi se budu opakovat ale myslím že Luke to v jednom vláknu už psal...byl jsem jeden z prvních co si upravil svou OII na RS a mužu Vám říct že už bych to nikdy neudělal.Ted se to upravuje jako na běžicim páse a je to fakt děs...osobně si myslím že mám elegantní auto a žádné velké výstřelky na své OII nemám pominu svou hifárnu... Dlouho jsem přemýšlel nad smyslem tvého příspěvku. Cos nám chtěl vlastně sdělit? Čím si přispěl k řešení problému? Ale přiznám se, že jsem to neodhalil. Jestli chceš, mě po úpravě mojí Oktávky na RS nárazníky zbyly ty standartní - nechám ti je pod cenou a můžeš si to zase předělat zpátky . Skoro bych se vsadil, že budeš zase jeden z prvních.
Leden 22, 201015 r Dotaz je jednoduchý - lze kombinovat zadní RS nárazník s tažným a neodnímatelnou hlavicí bez toho, aby se standardní RS nárazník nějakým neoriginálním způsobem upravoval (vyřezával apod.)?
Leden 22, 201015 r Přesně tak, jakékoliv originální neodnímatelné nejsou z příslušenství Škoda, ale neoriginálně odjinud navíc někudy to tažné skrz nárazník musí projít, takže úprava bude nutná.
Leden 24, 201015 r Zdravím zkoušeli jste už někdo vyměnit přední masku z Octávy II faceliftu na místo OctII předface. Zvažuji o tom , ale nejsem si vůbec jist jestli tu msku face schramstne kapota z předface.Nemáte s tím někdo zkušenosti ?
Leden 24, 201015 r Zdravím zkoušeli jste už někdo vyměnit přední masku z Octávy II faceliftu na místo OctII předface. Zvažuji o tom , ale nejsem si vůbec jist jestli tu msku face schramstne kapota z předface.Nemáte s tím někdo zkušenosti ? V pohode ide nová maska dať do predface kapoty. Akurát potrebuješ ešte takú kovovú lištu na spodnú hranu a pár nitov. A to je asi tak všetko. A potom už len maličkosť, vymeniť ešte predný nárazník s príslušenstvom, potom predné svetlá, blatníky a podobné nepodstatnosti.
Leden 24, 201015 r Dík uplně jednoduché, myslel jsem , že to bude složitější , ale jsou to opravdu drobnosti :-) Takže komplet přestavba předku, tak to jsi raději nechám tam tu původní .... Upraveno Leden 24, 201015 r od Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.