Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jezdite jeste na zimakach, nebo uz na letnich pneu? 75 členové hlasovali

1. 1. Jezdite jeste na zimakach, nebo uz na letnich pneu?

• Uz jsem prezul na letni, nevydrzel sem to a pod nulu to uz neklesne...
      35
    • Jeste si nechavam zimaky, je preci jeste brezen a muze se ochladit.
      32

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Dal jsem už letní gumy 2.3. Mám poprvé 17" a to je hukot, až mi z toho hučí ... Je to bomba ;) Kára drží jako prase, můžu rychle jezdit zase. Je to jako přilepené :palec2:

Upraveno od Rocky

Od pondělí letní.

od soboty mám letní, tuto zimu dostaly zimáky nechutně na prdel, eště že sem nekoupil nový, ty bych zničil

ještě zimáky, čekám na kola :D

• Autor

No tak taky asi prezuju vo vejkendu, auto se chovana zimakach pri 15stupnich docela divne, ale zase kolikrat litam po CR, tak snad to prez noc nepude pod nulu.....

Zatím zimáky, ale už přemýšlím že to hodím na leťáky...

Já už na zimácích na příští zimu :t , jako loni, se svým najedu tak max 10000km a 1,6 55kw stejně nejede tak abych ji potřeboval extrémně podržet do zatáček. Přijde mi lepší varianta jezdit v létě zimáky než opačně. Takhle najedu tak dvě zimy a dvě léta.

minuly tyden jsem to přezul.., ale je to tak na dojeti.. musim sehnat nove, nějaky tip? uvažuji o goodyear F1GSD-3 ... zkušenost?

• Autor
minuly tyden jsem to přezul.., ale je to tak na dojeti.. musim sehnat nove, nějaky tip? uvažuji o goodyear F1GSD-3 ...  zkušenost?

Co mas R15, 16, 17 ?

Treba v R16 205/55 je podle testu nejlepsi Pirelli P7, Bridgestone Touranza ER300 a Continentlal Premium Contact2.

Upraveno od JasteR

od minulýho pátku mám přezuto na letní, nyní již 205/55 R16, Bridgestone Turanza...a je to super B)

takhle vypadá má O1

post-27-1173455502_thumb.jpg

minuly tyden jsem to přezul.., ale je to tak na dojeti.. musim sehnat nove, nějaky tip? uvažuji o goodyear F1GSD-3 ...  zkušenost?

Co mas R15, 16, 17 ?

Treba v R16 205/55 je podle testu nejlepsi Pirelli P7, Bridgestone Touranza ER300 a Continentlal Premium Contact2.

no ten to rok budu na 15..

Ve stredu jeste pojedu naposledy do Krkonos, a pak dam letni. No a na konci brezna dam Alpy asi uz na letnich.

Jeste na zimnich, cekam az rano bude vyssi teplota.

loni jsem kupoval nový zimáky, letošní zimu dostaly asi velkej záhul, snad ale vydrží aspoň rok

Tak jsem na to nakonec vlít dneska a už je to na letních...a zase je to trošku odlišnější octa od ostatních...

Ještě tak týden počkám, jsem zeSumavy a v noci je to ještě lehce nad bodem mrazu a přes den moc nejezdím, takže to vidím tak na půlku března. Ten týdem mě už nezabije. Doufám :D

Ještě tak týden počkám, jsem zeSumavy a v noci je to ještě lehce nad bodem mrazu a přes den moc nejezdím, takže to vidím tak na půlku března. Ten týdem mě už nezabije. Doufám :D

taky jsem ze šumavy, takže jsem zatím v klidu :t počkám na konec března....

• Autor
od minulýho pátku mám přezuto na letní, nyní již 205/55 R16, Bridgestone Turanza...a je to super B)

takhle vypadá má O1

Pekny, vypada to lip jak ty 15co jsi tam mel a uz ti to nebude tak hrabat pri tom kroutaku :)

Ja mam zimni od 93. roku... :D

• Autor

Tak jsem dneska taky prezul ;)

post-27-1173536905.jpg

Také už letní, těch zimních mi bylo už v tomto počasí líto...

Zatím mám ty krásné zimáky na plechu, letní dám při výměně kotoučů, ale to fakt nevím, kdy se k tomu dokopu...

Oboje je již třeba, zimáky plavou a kotouče mají v předu již jen 18mm. :D

zajtra idem prezut, podla mna uz zima nebude. A je to hrozne jazdit na zimnych ked je von +15

Zatím zimní, protože jsem na podzim kupoval jetý zímaky (70%) tak je dojedu co to půjde a pak nahodím "nový" disky

Tak dneska přezuto a nastříkal jsem brzdiče a taky jsem opravil ABS byl tam přervanej kabel k abs. lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.