MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 no ty jo, takovy skody!!!!! to musela bejt neskutecna sleha!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 no ty jo, takovy skody!!!!! to musela bejt neskutecna sleha!!!!! Jojo ale typek prej fpohode vystoupil odvezla ho sanitka a za 2 hod sel domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Jsem zamackl slzu . Samozrejme za to auto . Editováno: 12. Březen 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Poláci nebo češi by to dali klíďo do kupy a v AAA-čkách jako nebouraný prodali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 to musela bejt sleha,jinak audinka jak rs6 tak A6ka jsou krasný kary bracha ma A6 a uplnej luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 taky slušná rána, použít se dá tak navi, fuj, až mám husí kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jsem zamackl slzu .Samozrejme za to auto . Jojo taky ... RS6 je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jsem zamackl slzu .Samozrejme za to auto . Jojo taky ... RS6 je a co RS5??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 5idil jsem obě, ale RS6 proti A6 je uplně něco jinýho.Uz jen ten zvuk když se to nastartuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 5idil jsem obě, ale RS6 proti A6 je uplně něco jinýho.Uz jen ten zvuk když se to nastartuje to je jasny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Být tam ale ještě posádka, tak jsou na kaši. Byl jsem svědkem toho, jak týpek namotal sierru o lampu, předek se odělil a on v něm odletěl do křoví a v pohodě vystoupil. Být tam ale posádka, tak jsou na tý lampě. Stalo se to ve městě u přechodu. Být to o 20 sekund později, tak sme na tom přechodu byli s kámošem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ale kola zůstaly jako nové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Poláci nebo češi by to dali klíďo do kupy a v AAA-čkách jako nebouraný prodali aj niektori Slovaci by to zbuchali a AAA alebo Autoalles by to zobral,nalestil a nalepka "nehavarovane" by sa vynimala na celnom skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Skvelý dôkaz toho, že debili nie sú len na našich cestách. Už počujem tie výhovorky "vbehla mi tam líška" S takýmito ľuďmi nemám zľutovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) no to je dost šílený, ale z fotky na tom platáku je pěkně vidět, jak je prostor kolem řidiče netknutej. No ten jeho anděl strážnej si teda máknul. To nemůže bejt náhoda. Prostě tu ten chlap měl ještě zůstat, tak teda za každou cenu. Co se to s tim autem vůbec stalo ? O co to tak roztrhal, když ten strom nemá ani škrábanec ? A ty kola stojej všechny rovně. Editováno: 12. Březen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No myslim, ze ten strom by prerazil. Musel jet kazdopadne hooodne rychle a to RS6ka umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Uz jsem videl ale hustotka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 hezky to potunil RS6 je libovka to je bez debat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 To je nezodpovědnost. Odejít od auta a nechat klíčky v zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.