Andílek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ahoj kluci, jeden klient by rad vedel, jake pneu dostane na RS combi k 17kám kolesám - my bohužel tu mame jen RS na 18kách a tak se ptám vás, co máte RS, na jakých papučkách jste si to přebírali moc moc děkuji za pomoc katka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Kačko to to nemáte nikde napsaný jo hmmm tak v autostylu stojí jedno RS-ko a na tom jsou Dunlopy teď ověřeno od kámoše co tam pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Kačko to to nemáte nikde napsaný jo hmmm tak v autostylu stojí jedno RS-ko a na tom jsou Dunlopy teď ověřeno od kámoše co tam pracuje Děkuji Honzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Také jednoznačné to nie je. Pravdepodobne dávajú to, čo majú práve skladom, ale obvykle Dunlop SP Sport 01A alebo Continental SportContact 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rima Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Potvrzuju Dunlop SP Sport 01A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Potvrzuju Dunlop SP Sport 01A. Potvrzuju Continental SportContact 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 zajimavy, ja mam Dunlop sp sport maxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 zajimavy, ja mam Dunlop sp sport maxx Už se to řešilo tuším u Fabii, co zrovna najdou nbo dostanou, to nazouvají, není to vždy stejné. Teď myslím Mercedes bude nazouvat nějaké skoro "no name"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 kdo máte ty Dunlop SP 01, tak si pomalu střádejte na nový. Jsou to hrozný žvejkačky, který mizí před očima. Na druhou stranu je s nima parádní jízda. Tichý a přilnavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 fakt? tak me moc přilnavý nepřišly, ve srovnání se sport maxx podle me dost propadly, aspon u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Hmm tak s těma Dunlopama ste mě moc nepotěšili Tak to já začnu šetřit... nebo přestanu jezdit Editováno: 2. Duben 2007, autor: Gogon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 fakt? tak me moc přilnavý nepřišly, ve srovnání se sport maxx podle me dost propadly, aspon u mě nevim, ale mě to připadá opačně. Ale ja pravda, že s těma Maxxama zatím jezdím jen v těhle nízkých teplotách, tak jsou možná ještě tuhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ako by sa dala ziskat oficialna sprava o tom, ze na akych pneumatikach doslo moje auto z vyroby do predajne? Kupil som auto v decembri a hned som menil kolesa na zimne. Letne som nechal tam v servise aj s 17" Pegasusmi. Pred dvoma tyzdnami tam idem aby mi tam dali letne, a oni vtedy prisli na to, ze moje kolesa uz omylom namontovali niekomu inemu. Pozeral som ako v kine Dobre, hovorim stalo co sa stalo, nech tu chybu napravia a daju mi nove Dunlopy. Vtedy zas zacali tvrdit, ze podla nich to nemohli byt Dunlopy, lebo vsetky auta prichadzaju bud na Brigestonoch alebo na Continentaloch Pisal som do Skodovky a dostal som odpoved, ze oni mi info o tom nemozu dat, lebo vraj sa to montuje podla logistiky v zavode...co mame to dame.. Uz ma zacinaju stvat vtom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tak neváhej a chtěj Continentaly. Ty rozhodně víc vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ja mam na RS 17 letsi dunlopy a oproti zimnim continentalum taky na 17 mi prijdou o dost horsi - dost huci, a jsou takove nejake skakaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Moze byt, ze Dunlop neni tak dobry, ale sere ma ze mi nedali moznost ani na vyskusanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Moze byt, ze Dunlop neni tak dobry, ale sere ma ze mi nedali moznost ani na vyskusanie Typickej servis...jinak já mám i letní i zimní Conti a zatím spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Ja mám tie Continentalky SportContact 2 a tie asi fakt vydržia viacej ako tie Dunlopky. Conti sú všeobecne tvrdšie. A tie moje nie sú výnimkou, na jeseň, keď sa ochladí, ma doslova donútia prezuť na zimné. Ale uvedené Dunlopky SP Sport 01 mám tiež na firemáku (ale rozmer 235/50 R18), tak časom uvidíme, ktoré vydržia viacej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Tak jsem naivně žil v tom, že mám komplet kola z výroby, ale včera jsem se k nim z dlouhé chvíle při čekání na přítulku ohnul a zjistil, že dvě gumy jsou 26. týden 05, jedna je 01. týden 06 a jedna asi až 07. týden 06, což je při datumu výroby 30.11.2005 zajímavééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 (editace) já bych to viděl spíš, že ses ohnul k přítulce při čekání na auto.. ale k věci.. sem netušil, že se na gumě dá poznat datum výroby.. Editováno: 4. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 já bych to viděl spíš, že ses ohnul k přítulce při čekání na auto.. ale k věci..sem netušil, že se na gumě dá poznat datum výroby.. Neblbni, bylo to před její prácí, nechci jí dělat problémy, a navíc je poblíž domov mládeže, takže jsem jí (mládež) nechtěl kazit Dá se to poznat, koukni na plášť a najdeš tam oválek a v něm bude čtyřciferné číslo, první dvě cifry jsou týden v roce a druhé dvě rok, takže třeba 0107 je první týden roku 2007, atd. Je dobrý na to koukat když kupuješ gumy, aby Ti neprodali třeba nějaké skladové ležáky, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Děkuju, děkuju schválně se ráno podivám, to zas budu zklamanej, jestli to bude špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trocken Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 OII Elegance MR2007, TDI 77kW 4x4 - pneu z výroby: 205/55/16 BRIDGESTONE TURANZA ER300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Kluci prosím.Kdo má OII RS- TDi a má Vag,a´t se mi ozve na cosby@centrum.cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 OII Elegance MR2007, TDI 77kW 4x4 - pneu z výroby: 205/55/16 BRIDGESTONE TURANZA ER300 U mě podobné: OII Elegance MR2007, TDI 77kW - pneu z výroby: 205/55/16 BRIDGESTONE TURANZA ER300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.