Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Borci tak klepani už je temeř pryč ale je zajimave že rano když jedu do prace a je tak 4 stupne tak to klepani se ješte ozve ale pokud jedu z prace tak to už je kolem 15 stupnu a to už vubec neklepne.Neni to jak už se to tu psalo to uloženi stabilizatoru?

Ak myslis tie Gumy na stabiku, tak to moze robit aj to. medzi gumou a Tycou stabiku by malo byt take plastove puzdro. Ked som menil gumy som ho potlacil dovnutra a hodil som gumu priamo na tyc stabiku, no zacalo to KLEPAT. tak som to vratil spat a je klud. .....zatial.... HEH ;)

a když jsi menil ty gumove uloženi daval jsi dolu kosti nebo jsi je tam nechal?aby me to ty kosti nejak nevyvraceli ten stablik.

Borci tak klepani už je temeř pryč ale je zajimave že rano když jedu do prace a je tak 4 stupne tak to klepani se ješte ozve ale pokud jedu z prace tak to už je kolem 15 stupnu a to už vubec neklepne.Neni to jak už se to tu psalo to uloženi stabilizatoru?

Ak myslis tie Gumy na stabiku, tak to moze robit aj to. medzi gumou a Tycou stabiku by malo byt take plastove puzdro. Ked som menil gumy som ho potlacil dovnutra a hodil som gumu priamo na tyc stabiku, no zacalo to KLEPAT. tak som to vratil spat a je klud. .....zatial.... HEH ;)

a když jsi menil ty gumove uloženi daval jsi dolu kosti nebo jsi je tam nechal?aby me to ty kosti nejak nevyvraceli ten stablik.

Kosti som prec nedaval. Dvihol som auto (tak jak menis pneumatiku), klesne ti rameno dolu, skusit povolovat tie dva sroby, ak by ti to nejak spanovalo, je treba pridvihovat druhym heverom rameno. potom sa to pekne podda a da sa to v pohodicke odrutit a hlavne naspat zmontovat.

Takze asi tak. Dufam ze z toho nieco pochopis. HAWK ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.