Březen 19, 200718 r Autor No tak to je ještě dražší než Paroubkova kniha Akorát s rozdílem v tom, že cena u Paroubka je mi totálně někde...ani kdyby platili, tak ne
Březen 19, 200718 r Tak jsem začal šetřit a koupím si jí. Ale nejdřív musím splatit úvěr za Paroubkův poklad.
Březen 19, 200718 r je možnost vzít si ji na splátky? můžeš, osobní odběr po poslední splátce , to víš autorské poplatky jsou drahý
Březen 19, 200718 r ale nemůže nikdo říct, že škodovka něco tají nebo nechce dát info Presne tak, servisná dokumentácia je dostupná hocikomu - tomu, čo si za za ňu zaplatí
Duben 10, 200718 r zase na druhou stranu potrebuje nekdo vsechny motory a schemata vsech rocniku ? pokud ano dela to na kseft a pak ta cena neni moc (zaplati se na par autech) a pro nas na hobby cena zhruba 5 tkc za to co mam v aute celkem jde
Duben 10, 200718 r ahoj někde na webu jsem našel týpka co prodává DP na CDečku třeba na FAB nebo OCTA za 300Kč...ale nevím co tam je nebo není...chtěl jsem jí objednat,ale propásl sem někde jeho mail
Duben 10, 200718 r TAk když se podíváš do Instalačních manuálů tak jí mužeš mít zadarmo takže za 300 nebrat ahoj někde na webu jsem našel týpka co prodává DP na CDečku třeba na FAB nebo OCTA za 300Kč...ale nevím co tam je nebo není...chtěl jsem jí objednat,ale propásl sem někde jeho mail
Duben 11, 200718 r TAk když se podíváš do Instalačních manuálů tak jí mužeš mít zadarmo takže za 300 nebrat jenže tam najdeš zatím jen staré, na Fábii facelift nenarazíš
Duben 11, 200718 r Údajně se tvorbou dílenských příruček na Fabii po faceliftu škodovka vůbec neobtěžovala.
Duben 11, 200718 r no a copak je facelift tolik dilensky odlisnej ja si myslim ze je to to same, hlavne ze je v tece kde jsou kody novych dilu ale montazne jsou ty nove dily skoro stejne
Prosinec 7, 200717 r Tak ty ceny jsou vážně hustý, tak to jsem tedy nečekal . Prostě musí na něčem vydělávat né. Upraveno Prosinec 7, 200717 r od Bburago
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.