fabuska Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 vlastním Fabii 1.2 HTP 48 kw, ve slušné výbavě (cd přehrávač, vše v elektrice, palubní počítač, klimatizace atd... atd..) a chtěl bych se zeptat jakou autobaterii co se týče výkonnosti a také spolehlivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Kazde auto ma od vyroby bateriu predpisanu.Ako kapacitou tak velkostou Ja osobne by som isiel do bezudrzbovej gelovej baterie..Ja mam 6 rokom znacku Narva a zatial ziaden problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabuska Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 no jo předepsanou. Ale já už jsem 3 majitel. A to jsem auto koupil z bazaru, tak nevím jestli tam nebyla silnější a v bazaru ji třeba vyměnili jak to normálně dělávají.... tak abych věděl. Je tam kapacita 44, což se mi zdá na tu výbavu slabé ne? já o tomto nemám šajnu, proto si nechám radši poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 44 Ah je pro tuto výbavu a motorizaci OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hlavne aby bola bezudrzbova a 44Ah.Co sa tyka znacky tak odporucil by som banner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.