Přejít na obsah

Stropní DVD

Doporučené příspěvky

Sám to v autě nemám a nikdy mít nebudu. Jsem spíš na ten zvuk než na obrázky. Předminulý týden jsme ale dával do VW Multivan Zenec ZE-MR902DVD a současně ho srovnávali s Panasonicem 9401N. Zvukem to bylo srovnatelné, obrazem si ten paňas ani neškrt. Teprve po té zkoušce si klient vybral. Abys zjistil jestli se ti takový přístroj vejde i ke střešnímu oknu budeš muset měřit. Ten Zenec má rozměry 280x245x55 mm a monitor 9".

post-57-1174635414_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uz to tady resil MAd mike ze by si tam dal Alpine pkg 2000p ale nakonec z tohou nej seslo, ten se mi zda i cenove nejvyhodnejsi ... akorat by me zajimalo jetsli to nekdo mav octavce, aspon jakykoliv DVD prehravac, jak to funguje se soundsystemem a audience radiem

pěkná fotka, co to tam na ní je ? :D

Odkaz ke komentáři

Ono ted si nemuzu vzpomenout ale prodava se DVD panel stropni za 40 000 cca a ten je vyndavaci a prenosnej maj ho na rachotu v jičině ....

Tak upřímně, za 4 pětky bych ho tam nedal, i kdyby mně ještě k tomu hlídal auto.. To už je prostě moc, když budou chtít děti koukat, vezmu přenosný přehrávač..to jim musí stačit..

Odkaz ke komentáři

No takze pokud je tam stresni okynko tak t snad ani nejde poradne dat nad hlavu ridice pze jak je zasovaci tak je tam "vypouklina" takze se stresnim okynkem asi stropni dvd vubec nejde

Nej by bylo pokud by se dalo udelat neco vysouvaciho misto schrnay jak je nahore uprostred stredovy konzoly .... neco podobnyho mam tusim bwm nebo volvo

Odkaz ke komentáři

Jirik - no síce majú, ale stále by tam šlo to DVD dať len tak, že na to uvidia len cestujúci vzadu.

Octavian -myslím, že miesto tej schránky na prístrojovke to dať nepôjde, lebo je dosť plytká. Už som tu na fóre aj dával fotky, ako to vyzerá pod schránkou.

Odkaz ke komentáři

Jirik - no síce majú, ale stále by tam šlo to DVD dať len tak, že na to uvidia len cestujúci vzadu.

Octavian -myslím, že miesto tej schránky na prístrojovke to dať nepôjde, lebo je dosť plytká. Už som tu na fóre aj dával fotky, ako to vyzerá pod schránkou.

Tak to by se spíš vyplatilo koupit za bůra přenosný přehrávač a dvě obrazovky a dát jim je na opěrky.. Navíc být to vzadu vyklopené..já přece jen občas juknu vnitřním zrcátkem za sebe a byl bych asi nesvůj, kdybych tam pořád něco viděl..v tomhle mi stačí, když si sklopím schránku na brýle a kouknu do zrcátka, takže pro mně by to nebylo. Navíc osobně pořád zastávám názor, že do tohohle auta bych nic takového napevno a za takový ranec nedával.

Odkaz ke komentáři

Pokud nechceš obrázky dopředu máš v podstatě dvě možnosti.

1. Použít externí přehrávač DVD připojený na audio systém přes AUX autorádia.

2. Koupit nové rádio - DVD receiver. Momentálně jde na trh JVC KD-DV 7301 za cenu cca 10.000,- Kč. Umí DVD a má USB slot. Jsou ale i levnější přístroje. Jejich cena začíná někde okolo 5000,- Kč.

Montáž monitorů je samozřejmě možná do opěrek hlavy. Chce to ale pořádného čalouníka a to není nejlevnější. Existuje ale také možnost instalovat monitor na opěrky hlavy pomocí držáku, který zafixuje monitor za opěrkou tak, že ho zepředu není vidět. Výhoda tohoto způsobu spočívá v tom, že monitry nejsou v autě natrvalo. Můžeš je připojit jen pokud jedeš se zadní posádkou delší cestu a pod. Jako prevence proti krádeži je to nejlepší způsob. Snadno jdou tyto monitory odpojit a odnést.

Pokud bys obrázky vepředu chtěl je možné instalovat DVD receiver s výsuvným monitorem o rozměru 1 DIN nebo 2 DIN s pevným monitorem do palubky místo původního rádia. Obraz dozadu by pak mohl být veden už popsaným způsobem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...