Octavian1 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Mate někdo stropní DVD??? ukazteeee Mam stresni okno, pujde to i pres to nekam dal zapojit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Sám to v autě nemám a nikdy mít nebudu. Jsem spíš na ten zvuk než na obrázky. Předminulý týden jsme ale dával do VW Multivan Zenec ZE-MR902DVD a současně ho srovnávali s Panasonicem 9401N. Zvukem to bylo srovnatelné, obrazem si ten paňas ani neškrt. Teprve po té zkoušce si klient vybral. Abys zjistil jestli se ti takový přístroj vejde i ke střešnímu oknu budeš muset měřit. Ten Zenec má rozměry 280x245x55 mm a monitor 9". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No uz to tady resil MAd mike ze by si tam dal Alpine pkg 2000p ale nakonec z tohou nej seslo, ten se mi zda i cenove nejvyhodnejsi ... akorat by me zajimalo jetsli to nekdo mav octavce, aspon jakykoliv DVD prehravac, jak to funguje se soundsystemem a audience radiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 No uz to tady resil MAd mike ze by si tam dal Alpine pkg 2000p ale nakonec z tohou nej seslo, ten se mi zda i cenove nejvyhodnejsi ... akorat by me zajimalo jetsli to nekdo mav octavce, aspon jakykoliv DVD prehravac, jak to funguje se soundsystemem a audience radiem pěkná fotka, co to tam na ní je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 kurna tak se to trosku nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jen si to nějak nedovedu představit u sebe na stropě, když tam mám takový ten "stropní tunel" až dozadu ke světlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tady je myslim par fotek jak to vypada, ale nejsm si jistej jetsli je tam zrovna OII http://www.autoradia-novak.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Já bych do tohodle asi nešel, bylo by to na tom stropě jako pěst na oko a navíc nejsem zas takový fanda televize, radši hudbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Já bych do tohodle asi nešel, bylo by to na tom stropě jako pěst na oko a navíc nejsem zas takový fanda televize, radši hudbu. Do téhle kategorie auta mi to přijde jako zbytečnost, ale je to můj názor.. Ty příklady zástaveb mně nějak moc nenadchly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 asi tak nejak, hlavne pokud neni garaz, tak by tam ten panel asi dlouho nevydrzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 A když už tak origo, ale tahle parádička opravdu patří do vyšší třídy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Ono ted si nemuzu vzpomenout ale prodava se DVD panel stropni za 40 000 cca a ten je vyndavaci a prenosnej maj ho na rachotu v jičině .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Ono ted si nemuzu vzpomenout ale prodava se DVD panel stropni za 40 000 cca a ten je vyndavaci a prenosnej maj ho na rachotu v jičině .... Tak upřímně, za 4 pětky bych ho tam nedal, i kdyby mně ještě k tomu hlídal auto.. To už je prostě moc, když budou chtít děti koukat, vezmu přenosný přehrávač..to jim musí stačit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Presne tak. Navyše nemám v aute také miesto, kam by som vedel umiestniť stropný DVD prehrávač, aby som naň videl z miesta vodiča. Sem tam by sa to hodilo, keď čakám v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No takze pokud je tam stresni okynko tak t snad ani nejde poradne dat nad hlavu ridice pze jak je zasovaci tak je tam "vypouklina" takze se stresnim okynkem asi stropni dvd vubec nejde Nej by bylo pokud by se dalo udelat neco vysouvaciho misto schrnay jak je nahore uprostred stredovy konzoly .... neco podobnyho mam tusim bwm nebo volvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 To by asi nebylo nic velkýho..navíc podle výbavy mají některé O II i na stropě jakýsi "tunel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jirik - no síce majú, ale stále by tam šlo to DVD dať len tak, že na to uvidia len cestujúci vzadu. Octavian -myslím, že miesto tej schránky na prístrojovke to dať nepôjde, lebo je dosť plytká. Už som tu na fóre aj dával fotky, ako to vyzerá pod schránkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jirik - no síce majú, ale stále by tam šlo to DVD dať len tak, že na to uvidia len cestujúci vzadu.Octavian -myslím, že miesto tej schránky na prístrojovke to dať nepôjde, lebo je dosť plytká. Už som tu na fóre aj dával fotky, ako to vyzerá pod schránkou. Tak to by se spíš vyplatilo koupit za bůra přenosný přehrávač a dvě obrazovky a dát jim je na opěrky.. Navíc být to vzadu vyklopené..já přece jen občas juknu vnitřním zrcátkem za sebe a byl bych asi nesvůj, kdybych tam pořád něco viděl..v tomhle mi stačí, když si sklopím schránku na brýle a kouknu do zrcátka, takže pro mně by to nebylo. Navíc osobně pořád zastávám názor, že do tohohle auta bych nic takového napevno a za takový ranec nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Pokud nechceš obrázky dopředu máš v podstatě dvě možnosti. 1. Použít externí přehrávač DVD připojený na audio systém přes AUX autorádia. 2. Koupit nové rádio - DVD receiver. Momentálně jde na trh JVC KD-DV 7301 za cenu cca 10.000,- Kč. Umí DVD a má USB slot. Jsou ale i levnější přístroje. Jejich cena začíná někde okolo 5000,- Kč. Montáž monitorů je samozřejmě možná do opěrek hlavy. Chce to ale pořádného čalouníka a to není nejlevnější. Existuje ale také možnost instalovat monitor na opěrky hlavy pomocí držáku, který zafixuje monitor za opěrkou tak, že ho zepředu není vidět. Výhoda tohoto způsobu spočívá v tom, že monitry nejsou v autě natrvalo. Můžeš je připojit jen pokud jedeš se zadní posádkou delší cestu a pod. Jako prevence proti krádeži je to nejlepší způsob. Snadno jdou tyto monitory odpojit a odnést. Pokud bys obrázky vepředu chtěl je možné instalovat DVD receiver s výsuvným monitorem o rozměru 1 DIN nebo 2 DIN s pevným monitorem do palubky místo původního rádia. Obraz dozadu by pak mohl být veden už popsaným způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.