Andrews Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Nevíte někdo jak je řešeno zvýšení auta? Jsou tam jiný pružiny, nebo podložky či co? Kromě zvýšení a krytu, upravuje se ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Treba pozriet v Etke ale pokial viem: pruziny+tlmice + ine nastavenie geometrie (velmi pravdepodobne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Mate ho někdo??Je to jen o tom že je tam par plastikovejch dilu nebo i o zvyseni podvozku???Nekde pisou prave i o nejakej malem zvyseni ale nevim jestli je to duveryhodny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) no ono je to zvýšené ale nie až toľko ako má 4x4... prehľadaj fórum, už sa to tu niekde písalo normálne je sv. výška tuším 140mm a s paketom pre zlé cesty 163mm Editováno: 29. Březen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 tzn cca 2 cm.... i tak dobry ... husty je jak si tu nekdo chce dat snizit podvozek a ja kvuli nasim silnicim chci vyssi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 člověk je vlastně neustále nespokojenej. Někomu to příjde moc vysoký, jinýmu zase nízký . Fakt je, že jsem za víc, jak 2 roky a 90 t. km u OII ještě předkem nikde neškrt. U OI to ale bylo každou chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 tzn cca 2 cm.... i tak dobry ... husty je jak si tu nekdo chce dat snizit podvozek a ja kvuli nasim silnicim chci vyssi já teda nemam s našema silnicema nejmenší problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Paket mám. Kromě zvýšení které oceňuji při cestě k chatě a při parkování k obrubáku, je prima spodní kryt motoru. U dieslu se aspoň tolik neochlazuje motor a subjektivně je auto trošičku tišší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 U dieslu se aspoň tolik neochlazuje motor ??? žil jsem v tom, že je všeobecně snaha o to, chladit motor co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 to se mi zda taky divny proc neochlazovat motor???kor u dieselu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 nemyslel spíš, že po zastavení tolik nechladne? tam bych to chápal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 U dieslu se aspoň tolik neochlazuje motor ??? žil jsem v tom, že je všeobecně snaha o to, chladit motor co nejvíc no oni jsou TDIčka víceméně pořád trochu podchlazený. Zkus ho uvařit, to je prakticky nemožný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 u starý A6 nám odešla sahara a zas tak nemožný mi to nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 A ted dotaz pokud škodovka snizuje trosku podvozek kdyz mas 17 kola jak to udela s paketem pro spatny cesty? To ho zase zvedne zpatky resp jak je to reseny pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 paket pre spatne cesty sa od vyroby neda kombinovat so 17" pegasmi aspon to mi odpovedali zo skody. mam totiz pegasy so snizenym podvozkom a chcel by som zvysit co najviac svetlu vysku, rad by som az na pruziny z 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 paket pre spatne cesty sa od vyroby neda kombinovat so 17" pegasmi aspon to mi odpovedali zo skody. mam totiz pegasy so snizenym podvozkom a chcel by som zvysit co najviac svetlu vysku, rad by som az na pruziny z 4x4 Ty chceš zvyšovat snížený podovozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 maro-01 - tak sa inšpiruj u Scoutu, tam totiž obúvajú na auto väčšie gumy (pneumnatiky). Takže je jednak vyšší profil a jednak je koleso celkovo väčšie a podvozok je vyšší. Ale zrejme potom treba prestaviť aj prístrojový štít, aby to správne ukazovalo rýchlosť, prejdené km a spotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 uz som to tu riesil v inom vlakne to zvysenie. sport podvozek co ide s pegasmi som objednal nutne pretoze s pegasmi to islo origo, chcel som hlavne 17" kola. no a dalsia vec ze mimo cestu som zacal chodit 4 mesiace po tom co som auto mal. Na nemeckom web-e som sa docital ze idealne pre mna je aktualne pri kupe novej sady kupit pneu 225/50 R17, teraz origo mam 225/45 R17. Myslienka c. 2 je vymenit pruziny pri vymene tlmicov a zvysit to pruzinami a tlmicmi z paketu pre spatne cesty a zaroven dam podlozky 15mm. obavam sa ci dovtedy nevymenim auto, akosi sa zacina povravat ze cela firma prejde na hybridne auta (uz teraz jazdim s DPF). btw, scout ma rovnake parametre diskov ako su pegasy, akurat pneu ma 225/50 R17, inacs 7" disk co do sirky, ET rovnake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 paket pre spatne cesty sa od vyroby neda kombinovat so 17" pegasmi aspon to mi odpovedali zo skody. mam totiz pegasy so snizenym podvozkom a chcel by som zvysit co najviac svetlu vysku, rad by som az na pruziny z 4x4 Takze ja mam zkombinovane 17 kola s paketem pro spatne cesty a nic nenamitali proto jsem se ptal jak top potom vypada s tim snizenim ci zvysenim, u dealera zase nic nevedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Aby som to uviedol na spranu mieru, odpovedala mi ista pi. Mrazova zo zak. linky Skoda Auto v tomto style: dodatocna montaz paketu pro spatne cesty neni pro vase vozidlo mozna z duvodu pouziti kol 17" ktere nejsou homologovany. Som sa osobne stavil aj u dealera Skoda v Zline ale ten mlady servisny/prijimaci technik by tam ocividne narval hocico bez toho aby riesil vobec verziu auta. Potom som dal tomu este sancu u dealera Skoda v Detve na Slovensku a tam to odsuhlasili - pruziny z verzie 4x4 je mozne na moje auto dodatocne namontovat v kombinacii s tlmicmi pre verziu 4x4. Takze ja bud cakam ze to vymenim s vymenou tlmicov, alebo cakam ze mi niekto preda 'zlavnene' pruziny z 4x4 alebo tretia moznost ze vymenim auto skor ako to zrealizujem Tak si nieco vyber z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Asi by som zvolil výmenu tlmičov a pružín z verzie 4x4. A v extréme ešte aj tie kolesá 225/50 R17 (to som už ale písal v druhom vlákne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 tlmice s pruzinami zo 4x4 sa podla veduceho servisu u predajcu kde som kupil auto nedaju namontovat na O2 s prednym pohonom kvoli zadnej naprave kde maju pruziny (vraj) iny tvar. (neviem ci mu mam verit po tom ako mi na ziadost o urobenie geometrie odpovedal ze je to OK a ked som si vypytal doklad tak mi dal doklad mesiac stary bez vypisanej SPZ alebo VIN auta coz si myslim ze nepatrilo k mojmu autu a na mojom neskrtli vobec nic nakolko to ani nefakturovali) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 ja mam čtyrkolu a chtel jsem obout 225/50/17 jako ma scaut a v servise mi řekli že nejde přeprogramovat tacho aby to neskreslovalo udaje do řídici jednotky tak nevím Diamant píše že to jde tak to bych se nasrlal protože už jsem koupil novy gumi to v těch servisech fakt vědí uplny hovno to už muže prodavat auta kde jakej debil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Prikladam fotky jak mi zvedli Octavii, mam paket pro spatne cesty a 17 kola z vyroby ..... docela vyska a tenhle obrazek je jeste k tomu z bocniho svahu kdy na tu cast zrovna tlaci vetsi sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 zadnej nazor, to me prekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.