Přejít na obsah

Ulozeni pokuty a bodu za prestupek


gdanx

Doporučené příspěvky

Dnes .. prejizdim pouze z ulice do jiny ulice vzdaleny 500m, nepripoutam se a samozrejme co svet nechtel, straznik .. zastavi me, evidentne jen tak, protoze me vubec skrz folie na tu dalku nemohl videt ze nemam pas, kazdopadne uz jsem se nestihl pripoutat, vylezu ven, on si rekl o doklady, pak se me zeptal, proc jsem nebyl pripoutanej .. rekl jsem, ze pouze prejizdim 500m, ze to je samozrejme moje blbost, to uznavam .. on si precet spz, vytahuje nakej blok, zacne si do nej psat moje jmeno, ptam se ho co budu platit .. on, nic, az si sednete do auta, tak se pripoutate .. rikam, ze ok .. a on dnes to mate zadarmo, pritom si zapsal moji adresu nekam do svyho nejakyho bloku .. naprosto to nechapu, nedostal jsem zadnej papir, nic mi nerek, ale zapsanyho me ma .. jedine co me napada, ze honi nejaky premie, jinak to naprosto nechapu .. ted vazne nevim co cekat, jestli to bylo vse, nebo jestli mam ocekat nejakou obalku z uradu .. tak se ptam, kdo uz dostal body za prestupek, dostanete na miste nejakej papir, podepisuje se neco? ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na mně jednou městské lamy zkoušely chtít rybářský lístek, když jsem chytal na vodě, která nebyla revír. Bylo to ještě v době starého ryb. zákona a neměli tehdy skoro žádné pravomoce, tak jsem je vyfakoval, že jsou bez nároku. Se nafukovali jak ropuchy a jediné co ze mně dostali byla OP. Zapsali a odkráčeli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký policajti jsou v pohodě... Fakt pohodový,když čověk udělá i závažnej přestupek a přizná se k tomu tak to dokážou některý ocenit a dají minimální pokuty nebo to nechají bejt, ale zapíšou si pouze věci, že kontrolovali, aby byli krití, že něco dělali a nespali

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal si tě, protože to potřeboval jako kontrolu osoby (KO) a kontrolu vozidla (KV). Máš takovou tabulku a tam všechny co kontroloval vypíše, aby nikdo při namátkové kontrole nemohl říci, že nic nedělal. Ještě si tě taky mohl zapsat na domluvu, z čehož pro tebe nic neplyne, takže v klidu. Je to běžná praxe jak u státní tak městské policie. Většina těch kluků to nerada dělá, ale když pak seříznou prachy tátovi od dvou dětí, že dává málo pokut, tak většina z nich začne vybírat aby měli prachy pro rodinu. Prostě všude je (krom spec. složek) hlavní kritérium hodnocení tzv. čárkový systém a podle toho to taky vypadá. Jestli si někdo myslíte, že to ty kluky baví, flastrovat lidi za blbý parkování nebo jízdu bez pásů tak jste vedle jak ta jedle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...