Duben 5, 200718 r jediný co vim je, že jsou vyrobený v číně..... tím je řečeno vše. Stačí že mám telefon sony made in china, hifi věž technics made in china
Duben 5, 200718 r Nechci do toho nikomu kecat, ale pokud řešíte při koupi pneu hlavně finanční stránku, není lepší dát na osvědčenou klasiku Barum, Matador, Sava apod., než experimentovat s naprosto neznámými výrobci z dálného východu???!!!
Duben 8, 200718 r Nechci do toho nikomu kecat, ale pokud řešíte při koupi pneu hlavně finanční stránku, není lepší dát na osvědčenou klasiku Barum, Matador, Sava apod., než experimentovat s naprosto neznámými výrobci z dálného východu???!!! To máš určitě pravdu, jen bych nehanil Barum jako levnou pneu (myslím to obecně a ne konkrétně tebe). Jezdil jsem 205/60/15 a byla to pohodová guma. Měnily se po 50 tisících a řekl bych, že ani nebyly hlučné. A Barum míchá směsi pro Continental, takže i tohle může být známka dobré kvality.
Duben 10, 200718 r Nechci do toho nikomu kecat, ale pokud řešíte při koupi pneu hlavně finanční stránku, není lepší dát na osvědčenou klasiku Barum, Matador, Sava apod., než experimentovat s naprosto neznámými výrobci z dálného východu???!!! To máš určitě pravdu, jen bych nehanil Barum jako levnou pneu (myslím to obecně a ne konkrétně tebe). Jezdil jsem 205/60/15 a byla to pohodová guma. Měnily se po 50 tisících a řekl bych, že ani nebyly hlučné. A Barum míchá směsi pro Continental, takže i tohle může být známka dobré kvality. No já taky Barum v žádném případě nechci hanit (ani nemůžu-sám na nich jezdím ), nebylo to myšleno jako "levná pneu-špatná pneu", ale doslova "levná pneu-levná pneu", vždyť já je a jiné výše zmiňované Mr.Tomovi vlastně doporučuji .
Duben 30, 200718 r Jak vidím, tak i v pneu si asi budeme muset zvykat na to, že Čína bude v nabídce. Nechci je podceňovat, ale ať se podívám na spostu věcí renomovaných značek, spousta z nich si to nechává dělat kvůli ceně v Číně. Je pravda, že toto je jejich značka a pokud opět kopírovali a okopírovali z dobré značky, možná nás jednou překvapí.... ak se ty ku..y šikmooké dozveděli, že potřebuji pneu ?
Květen 1, 200718 r Tí nás už prekvapili dávno !!! Niektoré mestské časti už pôsobia, ako čínske štvrte... A tie ich obchody ?!?!?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.