Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zajimalo by me a vyrobce co vy na to:

topplast.jpg

jak to vidím na té okině tak za mě říkám hrůza

nevim proč ale OPRAVDU první myšlenka byla: Co tu sakra dělá fotka CITROENu? kol8

nelíbí nelíbí nelíbí..

No fuj, nechcem nikoho uraziť, ale dáva tomu autu rok výroby 1995 ..... otrasné niečo...

strašný

Bomba,moc se mi líbí ten žlutej baráček v pozadí.Jinak tu masku bych si na auto nedal.

Tak tuto masku na Octavku II by mali davat za priklad dizajnerom aby sa poucili .... JE TO HROZA ... vobec sa nehodi a krasou urcite neohuruje...

Tak tuto masku na Octavku II by mali davat za priklad dizajnerom aby sa poucili .... JE TO HROZA ... vobec sa nehodi a krasou urcite neohuruje...

Mřížka jak do Chevroletu..nelíbí

To si objednal amogh kdyby si náhodou koupil OII ne :smich: ale jinak silně nelíbí

To si objednal amogh kdyby si náhodou koupil OII ne :smich: ale jinak silně nelíbí

Zas by byl hned poznat :)

Je mi toho auta líto :(

mě je spíš líto majitele, když to čte, ale i já se svým totálním nevkusem říkám : malinko tomu něco chybí :D

malinko? ty vole s timhle autem bych vyjížděl jedine v noci mimo veřejný osvětlení

Hrůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :feve:

Pokud máš kontakt na topplast, co takhle tady udělat anketu, kde by uživatele davali navrhy, jak by si tu masku představovali, pak by se vybrala jedna (topplast by si vybral) a vsichni by byli spokojeni :) jinak tohle fakt ne :)

Hrůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :feve:

Jak stručný -_-

Příšernost největšího ražení.

TOTO JE EŠTE HORŠIE AKO CESTA DO ROBOTY!!!

Nelibi !!!

• Autor

hihi nebojte ja to budu do topplastu referovat :)

pokud mate navrhy na to jakou byste si predstavovali a treba umite v grafickych probramech tak nevahejte to sem dat, ja to pak preposlu..

pokud mate navrhy na to jakou byste si predstavovali a treba umite v grafickych probramech tak nevahejte to sem dat, ja to pak preposlu..

tak že TOP plast zdravim a k navrhum.. přeci nebudu dělat něco, za co pak schrábne prachy někdo jinej.. lol:palec2:

Konečně rozumnej názor na možnost realizace kvalitních autodoplňků co trh požaduje . :palec2:

Me tam pro tuhle vec schazi dalsi moznost v hlasovani :) , takova jak ji tu nekdo rozepsal na sedm rad. Dal jsem tedy alepson volbu Vubec ne.

Podla mna je to celkom pekna Dacia :kol-99:

Tohle se vážně nepovedlo je to jako pěst na oko vůbec to neladí a je to hnusný, ale je jedině dobře že dělají takové průzkumy.

Upraveno od zabiak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.