žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Běžné sklo je dělané ze 3 vrstev. Napřed je vrstva skla, pak vrstva fólie která má ve většině případů zelenou barvu a zatmavena na propustnost 75% světla a pak následuje další vrstva skla. To je vše tepelně slisováno a vytvarované do tvaru skla. Když je sklo vyhřívané tak se na vrstvu fólie dá ještě vrstva vyhřívacích drátů. Pak je sklo dělané ze 4 vrstev a dráty jsou mezi skly takže při vyhřívání se nahřívá jak vnější tak i vnitřní vrstva skla. Takže jako dodělávka je to nesmysl. Trochu se v tom oboru vyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) jen k těm Fordům měl jsem Forda rv.88 s výhřevem čelního skla a pak Supa I to bylo super. Teď mam Octu II a pěknou škrabku Editováno: 18. leden 2013, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libodi Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Ano existuje,známí ho měl v O1 a v zimě super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flegmatik Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 ....pravděpodobně by byl lepší nějaký předehřívač,ty se dnes dají sehnat docela za příznivé ceny i s montáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 libodi Tak hoď fotku toho auta nebo aspoň detail skla. Měl to z výroby nebo dodělávku? Víc info prosím!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Podle mně informace o vyhřívaném předním skle na OI se dají přirovnat k hoaxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Třeba Libodi dodá víc info. Třeba ho dělá druhovýroba. Tak by homohli dělat i na fabču. :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Nejlepší je napsat nějaký příspěvek a ničím ho nepodložit. Pořád je to tady stejné. jedna paní povídala a důkaz žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Neexistuje a nikdy nebylo. I kdyby ho druhovýroba dělala, tak o tom tady dávno přece víme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Tak libodi tu byl naposled 15. září, takže je rřeba na dovči a třeba svoje tvrzení pak podloží. Navíc ŽRALOKu ty přece vo sklech a kor těch čelních vůbec nic nevíš :-D KaJe třeba to je žhavá novinka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 no já už taky slyšel od několika lidí že to byl vývoz do německa a pro OI existovalo, ale nemám nic podložené, kromě toho že mi bylo jednou nabízenou za 5tis kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 5 000 za výměnu předního skla s výhřevem ? :kol-98: Zajímavý, že většina ojetin je dovežených z DE, ale všechny bez výhřevu. Pokud někde nějaká octa s tim existuje, tak si to udělal nějakej kutil Tim... Od výroby to prostě nebylo. Je to HOAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Právě to chci napsat. Není možné aby se k nám v rámci dovozu ojetin nedostala ani jedna s touto výbavou. Jestli to jako výbava do DE mělo existovat, pak by to mělo být aspoň popsané v každém německém manuálu. Není. Takže el. vyhřívané přední sklo do OI je fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 ne 5tis za starý sklo, který bych si musel nechat nalepit ... nevím, říkám jen to co jsem slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 za 5 tisic a jeste s montazi, lidi jsou blazni :oD a jeste plnou nadrz na pet let k tomu by jste nechteli? ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Paticku, tady nejde o cenu, ale o vyhřívaná ČELNÍ sklo. A 5 000 za použitý sklo je docela dost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppooppii Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Ahoj, prave procitam tuto diskusi a nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat!!! mam O1 1.9 tdi PD 74 kw 4x4 a MÁM VYHŘÍVANÉ ČELNÍ SKLO!! není to fake nebo hoax, jak tu nekteri pisou. Koupil jsem auto pred dvema lety od cloveka, ktery udajne pracoval ve fabrice, kde se vyrabela vyhrivana celni skla a nahodou jsem k autu dostal i druhe nahradni vcetne kabelaze, ktere jsem posleze prodal chlapkovi v Hranicich za 9000,- zatim nevim,jak se sem vkladaji fotky, ale pro neduverive jsem ochoten poslat fotku na mail, klidne se ozvete na ppooppii@seznam.cz . Pokusil jsem se toho cloveka kontaktovat, zda by bylo mozne nejake sklo sehnat a popripade za kolik a hned jak neco zjistim, tak dam vedet Editováno: 6. Listopad 2013, autor: Luďa odstraněna citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Použij tlačítko "Použít rozšířený editor" a tam pak najdeš další tlačítko "Klikněte pro připojení souboru" kterým přidáš fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 .... a přečti si pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Je to fake, protože sme se bavili o tom, že tu někteří tvrdili, že je to v nějaké výbavě pro jiné státy, než ČR. Pokud si to někdo spatlal sám "doma na dvorku" tak proč ne, ale stejně je ta story nějaká divná...sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 jasný je to fake ... ale máš tady několik lidí které to sklo měli v ruce, vč. mě byla to epesgrádes výbava navíc pro naše kolegy z NDR ... RS se taky dali i v jiné barvě než černá, stříbrná, červená a žlutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppooppii Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Tak clovek, jez mi sklo prodaval jiz v podniku nepracuje a skla se pry uz nevyrabi, takze hold mate smulu. Jinak vidim, ze zavistivi cesi se nezaprou, jamile nekdo neco nema a chtel by, tak preci neni mozne aby to mel nekdo jiny blazni. pravidla jsem si precetl..a??? spatne jsem vlozil odpoved??? PARDON!!! jiz se to nebude opakovat. A netvrdil jsem, ze vyhrivane celni sklo bylo soucasti nejake vybavy!!nevim jakeho puvodu to sklo je, zda bylo seriove vyrobene v onom podniku a nebo zda si to ten clovek vyrobil sam dle namerenych rozmeru. Kazdopadne je to super vec, funguje to bezvadne a mrzi me, ze ti zachtevavi nemohou byt stejne spokojeni jako ja!!! a pokud nekdo opravdu touzite po fotkach, napiste na mail, sem to davat nebudu, jiste by se tu nasli taci, kteri by fotku oznacili za fake nebo fotomontaz a podobne:D skodovkam zdar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 ppooppii: 1.) to o citaci příspěvků ber jako upozornění bo to natahuje stránku. Neber to jako vytahování se na tebe. 2.) samozřejmě, že vyhřívaný sklo by chtělo spousta lidí včetně mě. Ale není to o závisti nebo nedej bože touze ti ho vytřískat. Je to o tom, že nikdo nedal důkaz a člověk už nevěří. 3.) pokud to je DODO, tak by spoustu lidí zajmalo jak, kde a kým, aby si to nechali dodělat. 4.) Pokud to byl paket pro němce, jak tvrdí plasmo, tak proč nikdo nehodí fotky, v etce nejsou obědnací čísla ani na sklo ani tlačítko??? 5.) fotky. Všechno se dá označit za "fejk", ale to už je o každým jak si to přebere. Ale pokud vyfotíš sklo i s kouskem auta a detail skla, tak není důvod nevěřit, ale jen pořát ať slouží a funguje. Ale za mě osobně, už moc věcem nevěřím, že se tady i jinde tvrdilo spousta věcí. Třeba na TruckForu borec tvrdil, že rozřezal 2 XENY, ale neřekl ani jakou barvu, ani kdy a navíc všechny auta jezdí. Bylo jich cca 63, takže to není problém ověřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Sehnat se dá:-) Existovalo na závodní bázi pro OI. V anglii ho prodávají ve specelním prodeji pro motorsport jako sklo pro Fábii I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Kdyby někdo měl vážný zájem, tak ho můžu sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.