Publikováno Duben 26, 200718 r Zdar Skodovaci, cca pred rokem jsem koupil novou O1 Tour a az ted jsem dostal k tomu abych se podival magicky oko na baterce. Dle navodu zelene zabarveni indikuje, ze je nabito. Tmave zabarveni indikuje nutnost dobit a zlute nebo bezbarve zabarveni indikuje nedostatek elektolytu. Me to svitilo cervene, tak jsem celou noc dobijel a stale cerveno. Normalne to startuje, takze asi nebude malo nabita. Jak to sviti Vam? Diky
Duben 26, 200718 r To máš asi nějakou spěšl baterku já tam žádné oko nemám. Ale nebál bych se o ní. Já mám v oktě baterku furt stejnou auto z roku 2000 175tis najeto a furt je v pohodě. Teda minulej rok jsem nenastartoval tak jsem jí dolil a zase v pohodě. Zdar Skodovaci, cca pred rokem jsem koupil novou O1 Tour a az ted jsem dostal k tomu abych se podival magicky oko na baterce. Dle navodu zelene zabarveni indikuje, ze je nabito. Tmave zabarveni indikuje nutnost dobit a zlute nebo bezbarve zabarveni indikuje nedostatek elektolytu. Me to svitilo cervene, tak jsem celou noc dobijel a stale cerveno. Normalne to startuje, takze asi nebude malo nabita. Jak to sviti Vam? Diky
Duben 26, 200718 r Moje magické oko nesvítí ani zeleně, ani červeně. Je nějaké osleplé. Baterka je v pohodě, startuje to jak má, tak to neřeším.
Duben 26, 200718 r Takže koukám další oběť prodloužených intervalů ... Taky tam mám oko a nesvítí, ale pravda je, že dokud to startuje bez problémů a při proměření odpovídá hodnotám, co mají být, není co řešit ...
Duben 26, 200718 r Já tam taky žádný oko nemám (2003 a původní baterka) i když o ní v knížce píšou. A nestříkla ti kyselina do oka že ho vidíš stále červené? :p
Duben 27, 200718 r Magické oko mám, svítí zeleně, teda většinou a pokud nesvítí vůbec, je ho dobré poklepat, hlavně né kladivem . Nebo s baterkou trošinku pohnout ať se elektrolyt rozhoupá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.