xdruck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hello, I have same problem as described in this post, unfortunately I don’t know Czech language and on line translators quality is not enough for me to understand solution. I would be grateful if somebody could explain what solution of Andrew Scarfsail problem was. With regards, xdruck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marking your radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdruck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Marking your radio? My Radio is Skoda Symphony CD 1U0 035 156 D 5E Komfortgerát HLO 0003 1C0 959 799 B Controller:3 U0 920 840 A Component: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V02 Coding: 31115 Shop #: WSC 57851 TMBBU63U129006547 SKZ7Z0A1166495 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Check the links mini iso connector green against kombiinstrument mini-iso (radio) position 8 is connected to position 8 on the green terminal block kombiinstrument mini-iso (radio) position 9 is linked at position 9 kombiinstrument the green terminal block Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdruck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Check the links mini iso connector green against kombiinstrumentmini-iso (radio) position 8 is connected to position 8 on the green terminal block kombiinstrument mini-iso (radio) position 9 is linked at position 9 kombiinstrument the green terminal block Many thanks Vaša. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 all managed Google translator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Dobří lidé poraďte Po úspěšné instalaci maxidotu se snažím rozchodit Rhapsody ze Supa. Prošel jsem zdejší fóra, týkající se této problematiky, ale řešení mého problému nenašel. Na dva iso konektory z původní kabeláže k autorádiu jsem zakoupil redukci na konektor k Rhapsody. Přechodka využívá pouze kostru, spínané napájení, stálé +, dále je plus zdvojeno ještě k pinu Vb. Do redukce jsem dále přivedl CAN ze zeleného konektoru budíků (piny 8 a 9 - fialový a fialovobílý kabel). Rádio můžu zapnout, ale nesepne horní část maxidotu. Stejně tak není možné vůbec rádio diagnostikovat přes VAG. Na adrese 56 se s rádiem vůbec nespojí. V adrese přístrojové desky 17 je v paměti chyba komunikace s rádiem. Stejná chyba je i v adrese 19 Gateway. Vůbec netuším, kde by mohla být chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) zapíná a vypíná se ti radio klíčkem? svítí ti podsvětlení radia když zapneš světla? zdá se že máš ten can špatně propojený Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ještě pro názornost doplňuji zapojení konektoru Rhapsody. Není mi jasný jen pin +Vb, který je napájený též ze stáleho +. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 To právě nezapíná. V iso konektorech zůstaly jen volné vodiče Gala a ovládání osvětlení (+ po světlech). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 CAN je přivedený z budíků - paralelně naletovaný na vodiče pinů 8 a 9. Nějaké napětí na nich je (cca 4V). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Milhausku díky za tip, proletoval jsem ještě jednou spoj v konektoru a CAN chodí - opravdu byla chyba v CANové komunikaci. Pro jistotu jsem smáznul všechny chyby, udělal reset Gateway. Výsledkem je funkční CELÝ maxík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronin Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Pekny den! Potreboval by som poradit,ako vytiahnut radio(Symphony CD mp3)zo stredoveho panela a navod na zapojenie do maxidotu.Menil som budiky za maxidot.Skoda Octavia 1 Tour 1.6 rv 2008. Vdaka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Rádio vytáhneš pomocí vytahováků-"plíšky" který vsuneš do děr v panelu nebo zajedeš do Škoda servisu kde ti to vytáhnou za 0 až 50 kč. Jinak zapojení ti poradí Vaša, Cosby, Rolbař, Zabijak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 symphony mp3 bude can radio, takže zapojit po canu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 jestli si tam to SYMPHONY už měl origo tak to radio bude chtít jen nakodovat na auto s maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 potvrzuji, v aute bylo uz vse natazeny, jen jsem pridal maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 pro ty co by to chtěli řešit a neví jak kodovat radio viz příloha kodovaniRadio.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronin Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Vdaka za navody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 pozor taky jestli je radio canovy, nebo 3 drat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Ahoj Všem, snažím se propojit radio s maxidotem, ale marně. Označení rádia mám 6Y0035156C čili neCanové a propojení po 3 drátu. Rádio mám nakódované na 00400. Při pokusu na překódování na 00405 zahlasí VCDS chybu zápisu nebo něco takového, ale nastavení 00405 se uloží. Nicméně po tomto překódování se rádio nevypne po vytažení klíčku. Ani po resetu gateway nic neukazuje - odzkoušeno s kódováním 00400 i 00405. Propojení mezi maxidotem a rádiem mám: 30 (modrofialový) - 8 (fialový) 31 (hnědožlutý) - 9 (žlutý) 32 (hnědobílý) - 10 (bílý) Po načtení chyb z rádia a gateway, tak není žádná. Konektory mám mezi s sebou proměřené z pinu na pin a vše v pořádku. PS: Rádio bylo měněné, protože u toho prvního se mi rozsypalo ovládání hlasitosti a vypadávalo mi to kolečko pro zapínání a vypínání rádia. Může mi prosím někdo poradit kde je špatně? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 (editace) pokud se nepletu tak fábie by měla jít po CAN vzhledem k tomu že po překodování na CAN nereaguje na klíč ta hledá info po CAN ale není zapojen možná by nebylo špatné dráty spojit pájením než ty spony na dráty Editováno: 31. Květen 2020, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.