Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 [Já kam vlezu tam se omlouváš za OT člověče ... To nee jen jsem chtěl sdělit v jedné zprávě, dvě různorodé informace Ty přijedeš z Mysyčkama ? Nebo máš taky letní [slajky]? Nevím nevím .... Zimáky mám připravené ...ale tady kluci z Vysočiny se toho nebojí ani na letních gumách ...to není jako v Praze když napadne 10 čísel a Jižní spojka stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Sraz ohrožen! Na neděli je zatím pro Olomouc předpověď na sněžení a max. 5 stupňů, což nebude v 9 ráno. Ale co máte z toho, u nás bude sněžit už dnes v noci a další dny má být těžce pod nulou. Btw. mi řekni kterej fanda by se nějakejch 5 stupňů a sněhu leknul a nepřijel treba ja,....vsak uz sem o tom psal Tak pojedeš na pohodu ... Do Olomouce to není do kopce jo vsak ja bych se snazil prijet,leda by to fakt byla az katastrofa a dostat smyka na ceste z ovy do olmiku by teprv byla katastrofa viz lana uprostred cesty Budu na Tebe myslet, yo? Jinak sorry za OT, ale asi půjdu do té žluté masky mr.Talker dobre dekuji je to dlouha cesta tak na me mysli uz od 7rana tu masku schvaluju,myslim ze to bude parada prijde mi to takove...no rekneme ucelenejsi a neomlouvej se,protoze to co je OT a neni je preci jen vec nazoru,ja to jako OT nevidim,treba to stihnes do nedele nastrikat a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) U nas bude v noci snezit Editováno: 17. Říjen 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Počasí se nebojte, Olomouc je v nížině a je zázrak, když tu nasněží dřív než v listopadu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Počasí se nebojte, Olomouc je v nížině a je zázrak, když tu nasněží dřív než v listopadu!!! taky se mi to zdalo jako plany poplach ale na predpoved sem nekoukal tak nevim,ale osobne kdyz ma byt hezky do patku a pri tom dnesnim teplem pocasi nepocitam ze budem muset jet ve snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Škoda že jste to nenaplánovali minulý víkend.To bylo krásně. Jinak já už mám přezuto.Takže mě ani moc vadit nebude, když bude sněžit.Nepojede někdo z vás náhodou přes Zábřeh nebo Mohelnici?Já vyjíždím z Králík okres Ustí nad orlicí.Že bychom se mohli někde sejít a jet společně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Škoda že jste to nenaplánovali minulý víkend.To bylo krásně. Jinak já už mám přezuto.Takže mě ani moc vadit nebude, když bude sněžit.Nepojede někdo z vás náhodou přes Zábřeh nebo Mohelnici?Já vyjíždím z Králík okres Ustí nad orlicí.Že bychom se mohli někde sejít a jet společně. Čus chlape....mysli na mě...víš s čím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Škoda že jste to nenaplánovali minulý víkend.To bylo krásně. Jinak já už mám přezuto.Takže mě ani moc vadit nebude, když bude sněžit.Nepojede někdo z vás náhodou přes Zábřeh nebo Mohelnici?Já vyjíždím z Králík okres Ustí nad orlicí.Že bychom se mohli někde sejít a jet společně. Tak to jsem rád, že se chystáš i ty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ČAute Pojede někdo od opavy?? nebo osrtavy??? mám to tak na stejno..., tak že bych se rád připojil.... Vito jak maš naplanovanou cestu ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ČAute Pojede někdo od opavy?? nebo osrtavy??? mám to tak na stejno..., tak že bych se rád připojil.... Vito jak maš naplanovanou cestu ty?? ahoj my ja a najmis jedem pres ostravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ČAute Pojede někdo od opavy?? nebo osrtavy??? mám to tak na stejno..., tak že bych se rád připojil.... Vito jak maš naplanovanou cestu ty?? ahoj my ja a najmis jedem pres ostravu tak to je super!!! ještě dAM vědět!! asi přes fridek co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ČAute Pojede někdo od opavy?? nebo osrtavy??? mám to tak na stejno..., tak že bych se rád připojil.... Vito jak maš naplanovanou cestu ty?? ahoj my ja a najmis jedem pres ostravu tak to je super!!! ještě dAM vědět!! asi přes fridek co? ja myslel ze bysme to vzali kolem mosnova jeste se domluvime,vsak je teprv streda...no za chvilku uz ctvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 U nas bude v noci snezit A u nás pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 ČAute Pojede někdo od opavy?? nebo osrtavy??? mám to tak na stejno..., tak že bych se rád připojil.... Vito jak maš naplanovanou cestu ty?? ahoj my ja a najmis jedem pres ostravu tak to je super!!! ještě dAM vědět!! asi přes fridek co? ja myslel ze bysme to vzali kolem mosnova jeste se domluvime,vsak je teprv streda...no za chvilku uz ctvrtek Klucíí, už je čtvrtek !!! Už jen čtyři dny a Olomouc se zachvěje v základech pod kopyty těch stád koní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 ČAute Pojede někdo od opavy?? nebo osrtavy??? mám to tak na stejno..., tak že bych se rád připojil.... Vito jak maš naplanovanou cestu ty?? Já klasicky Ecce Homo. Jinak sníh se zatím nekonal a je až moc teplo. Uvidíme. Také bych přezul, ale mám nové gumy a časově mi to nevychází, abych to obul a šanci mám až od pondělí. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 co tu blbnete se sněhem,vždyť v Olomócu není sníh ani v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 co tu blbnete se sněhem,vždyť v Olomócu není sníh ani v zimě Jj. to je jako u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 co tu blbnete se sněhem,vždyť v Olomócu není sníh ani v zimě Jj. to je jako u nás Zatim neni snih,ale jen mlha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 co tu blbnete se sněhem,vždyť v Olomócu není sníh ani v zimě S tím souhlasím. Všude kolem bývá bílo a ve městě pořádně nic. Však pak to taky tak vypadá, když někdy přece jen napadne. Silnice skoro prázdný od svátečních řidičů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 co tu blbnete se sněhem,vždyť v Olomócu není sníh ani v zimě S tím souhlasím. Všude kolem bývá bílo a ve městě pořádně nic. Však pak to taky tak vypadá, když někdy přece jen napadne. Silnice skoro prázdný od svátečních řidičů!!! No hlavně aby místo zimy nebyl na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 U nás teď konečně vysvitlo sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 U nás teď konečně vysvitlo sluníčko hmm, u nás na severu je pěkně hnusně a střídá se tu zatažená obloho s deštěm snad bude v neděli kvááásně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 http://www.novinky.cz/domaci/babimu-letu-d...4890_sd5oc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 taky bych se pripojil fuska mi pres vikend padla budu ale nejmladsii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 taky bych se pripojil fuska mi pres vikend padla budu ale nejmladsii tak konečně někdo, kdo je opravdu mladší než já už aby to bylo, těším se jak malej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.