Matys06 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Takze dnes napadl snih, mno nevim nevim, jestli prijedu, chci si auto umyt aby vypadalo a pak se to jizdou zase..., vsak se kouknete To neni moje auto Wau, kde to je ??? U nás (Žďár nad Sázavou) dnes sníh poletoval, ale ne až takhle...závidím! Taky jsem na tu fotku čuměl. Podle popisku to vypadá na Albrechtice v Jeseníkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Taky jsem na tu fotku čuměl. Podle popisku to vypadá na Albrechtice v Jeseníkách. To jde, bych se taky šel koulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jedu taky, ale jeste mam letnaky, tak jestli se tam doklouzu, tak to bude zazrak.. V kolik teda tam? Je tady toho MOOOOC na cteni a nejak se neorientuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jedu taky, ale jeste mam letnaky, tak jestli se tam doklouzu, tak to bude zazrak.. V kolik teda tam? Je tady toho MOOOOC na cteni a nejak se neorientuju... V 9 je sraz u Globusu v Olomouci. Tam se slezem a přesunem se do Olympie, takže pokud přijedeš později a nikdo tam nebude, tak jeď rovnou k Olympii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hlásím aktuální počasí v Olomouci!!! Polojasno, převážně svítí sluníčko a na teploměru mám 8,5 stupňů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 20. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hlásím aktuální počasí v Olomouci!!!Polojasno, převážně svítí sluníčko a na teploměru mám 8,5 stupňů!!! Hááásky! Tady +1 a sem tam i prosvítá tráva , ale dokázal jsem nakone přezout tak už počasí neřeším, akorát jsem nemusel ve středu hodinu leštit a voskovat. No, co už, aspoň je na zimu nachystaná ochrana laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 SUPA, taaaak brzoooo... Tak to znam jednoho ochrapu, ktery bude velice raaad vstavat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jedu taky, ale jeste mam letnaky, tak jestli se tam doklouzu, tak to bude zazrak.. V kolik teda tam? Je tady toho MOOOOC na cteni a nejak se neorientuju... DILEMA JESTLI PŘEHODIT KOLA.... NO NEVIM TED JO JOHNY.. BEREŠ SEBOU NĚCO NA PRODEJ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jedu taky, ale jeste mam letnaky, tak jestli se tam doklouzu, tak to bude zazrak.. V kolik teda tam? Je tady toho MOOOOC na cteni a nejak se neorientuju... DILEMA JESTLI PŘEHODIT KOLA.... NO NEVIM TED JO JOHNY.. BEREŠ SEBOU NĚCO NA PRODEJ?? Já myslím, že žádné dilema není, i minulý týden když nechumelilo, bylo už přes den max. kolem 8°C, ráno i pod nulou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pec@ Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Zdravím všechny potencionální účastníky Olomouckého srazu. Jsem čerstvým uživatelem Octavie a s dovolením bych se také zúčastnil . Mám dotaz jestli by měl někdo zájem o 4ks plech. disků (černé) s Polaris2 (cca 5mm) včetně origo velkoplošných poklic na Felicii/Favorita s roztečí 100 - vzal bych to s sebou (cena cca 3000,-), mám také zánovní startér na Felicii/Favorita (s reduktorem), rádio Symfony na kazety - bohužel vytaženo z auta a je na něm SAFE - nechce se mi zjišťovat kód v servisu - dokumentaci k němu mám - vše jsou pozůstatky z výměny Felicie za Octavii. Pokud bude mít někdo zájem dejte vědět ať to vezmu s sebou, příp. navrhněte ceny za nabízené. Jo, a ještě bych měl navigaci Garmin Nuvi 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Sviti slunce Pokud nekdo na srazu, bude mit moznost privest origo skoda vystrelovaci klice pro fabii comfort 2001, tak bych mel velky zajem a prosim i cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Takze dnes napadl snih, mno nevim nevim, jestli prijedu, chci si auto umyt aby vypadalo a pak se to jizdou zase..., vsak se kouknete To neni moje auto Nestraš s Mikulášem v létě Tak nepojedem na plnej kotel Vyrážíme v 8:00 hodin ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. Lube, ani bych neřekl že máš žlutou Lemon, spíš to vypadá na Sprint, ale nejs=íš to bude tím sněhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jedu taky, ale jeste mam letnaky, tak jestli se tam doklouzu, tak to bude zazrak.. V kolik teda tam? Je tady toho MOOOOC na cteni a nejak se neorientuju... DILEMA JESTLI PŘEHODIT KOLA.... NO NEVIM TED JO JOHNY.. BEREŠ SEBOU NĚCO NA PRODEJ?? Noo, beru jen dekor ORS pro VitaP, ale pokud neco chcete, treba i na podivani...tak napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. co to tady nacvičujete?? sníh takle krásně v Babím létě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kua kluci tak at se Vam to povede a obloha je modra Ani nevite jak me se*e ze nemuzu jet taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kucí, tak jedu zítra ráno směr Turnov - Olomouc (přes Hradec, Vysoké Mýto....) je někdo na týhle trase kdo by se přidal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 pro opavaky a ostravaky.... 777685853 moje číslo... nevím jestli se tu dnes ještě objevím tak mě prosím kontaktujte, jak jste se domluvili.. místo a čas odjezdu... francoa jestli pojedeš na tu ostravu tak tě počkám někde v Hlučíně jestli to vezmeš přes něj až zítra nesněží a nemrzne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. co to tady nacvičujete?? sníh takle krásně v Babím létě... Ahoj kamaráde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Jestli jedete někdo z Brna, můžeme si dát sraz a vyrazíme společně ... ale néé že bych se sám bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. co to tady nacvičujete?? sníh takle krásně v Babím létě... Ahoj kamaráde ... ahoj chlapáku, sem rád žes dojel včera v pořádku dneska zase v práci jo?... mrkni ke mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak u nás už taky něco napadlo. Je všude bílo. co to tady nacvičujete?? sníh takle krásně v Babím létě... Ahoj kamaráde ... ahoj chlapáku, sem rád žes dojel včera v pořádku dneska zase v práci jo?... mrkni ke mě Výjímečně u matky na narozkách, ale ještě že má net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.