Matys06 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? Já nehraju, někdo je tam 3x a někdo je schovanej. tak jedna spešl pro tebe Jůůů, už se vidím. Podobnou jsem taky vyfotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? Já nehraju, někdo je tam 3x a někdo je schovanej. tak jedna spešl pro tebe Jůůů, už se vidím. Podobnou jsem taky vyfotil. podobnou svoji nebo moji? díky za srázek, fakt sem rád že sem trochu poznal tváře skrýté za nickama a avatarama tak zas na jaře doufám a taky doufám, že pak přijedete za námi do Čech na oplátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Já taky přihazuju nějaké foto. Srázek byl supr. Ale mohlo bejt teplejc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) podobnou svoji nebo moji? díky za srázek, fakt sem rád že sem trochu poznal tváře skrýté za nickama a avatarama tak zas na jaře doufám a taky doufám, že pak přijedete za námi do Čech na oplátku Ta tvoje je podobná moji, protože jsem ji tady vyvěsil dřív. Editováno: 21. Říjen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 podobnou svoji nebo moji? díky za srázek, fakt sem rád že sem trochu poznal tváře skrýté za nickama a avatarama tak zas na jaře doufám a taky doufám, že pak přijedete za námi do Čech na oplátku Ta tvoje je podobná moji, protože jsem ji tady vyvěsil dřív. no vyvěsil možná dřív, ale já to měl dál domů a určitě sem jí fotil dřív lola nikdo jinej fotky nemá? šup sem s nima!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 peknyy fota jojo a jak jste tedy hráli?? hej prohrali 4:2 Rso dostalo od opavy zahul jak cip byl jsem z opy doma za 6 min cca 19 km tak hlavně že jste si zahráli... ne! NO škoda, že jsi tak spěchal, jsme mohli ještě pokecat.. jinak bylo celkově i tak málo času na pokec... se nezdá, ale uteklo to jak voda... fajně jsme si zajeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Já taky přihazuju nějaké foto. Srázek byl supr. Ale mohlo bejt teplejc. jo Lube netočil jsi náhodou i videjjko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) peknyy fota jojo a jak jste tedy hráli?? hej prohrali 4:2 Rso dostalo od opavy zahul jak cip byl jsem z opy doma za 6 min cca 19 km tak hlavně že jste si zahráli... ne! NO škoda, že jsi tak spěchal, jsme mohli ještě pokecat.. jinak bylo celkově i tak málo času na pokec... se nezdá, ale uteklo to jak voda... fajně jsme si zajeli Vy jste jeli? Já myslel, že letíte příliš nízko... Jinak fotečky přihodím zítra, protože jsem v práci. Editováno: 21. Říjen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 peknyy fota jojo a jak jste tedy hráli?? hej prohrali 4:2 Rso dostalo od opavy zahul jak cip byl jsem z opy doma za 6 min cca 19 km tak hlavně že jste si zahráli... ne! NO škoda, že jsi tak spěchal, jsme mohli ještě pokecat.. jinak bylo celkově i tak málo času na pokec... se nezdá, ale uteklo to jak voda... fajně jsme si zajeli Vy jste jeli? Já myslel, že letíte příliš nízko... Jinak fotečky přihodím zítra, protože jsem v práci. letěli? nízko? taky bych tu nějaké foto hodil..., ale bylo by to tu už po 5 tak myslím, že zbytečně. Až ti to rychlo uteče!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 AhojTak jsem prijel k Olympii a tam uz bylo jen par aut a nikdo nikde, jen jsem se bavil s jednim, co mel zlute RS Fabii. Beztak tam byla zima. Musi se neco udelat az bude teplo, po zime. Hele, ten jeden jsem byl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Já taky přihazuju nějaké foto. Srázek byl supr. Ale mohlo bejt teplejc. Hezky fotky Lube, taky nějaký přidám ... Jinak souhlas s názory že byla kosa, že jsme se trhli od Octaviánů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kdo se pozná?? Hezké fotky Anry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Omluvte tendenční zaměření fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) A moje zmrzlá lásenečka Editováno: 21. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Trochu z jiného soudku, protože jinak bych opakoval totéž co tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 (editace) Trochu z jiného soudku, protože jinak bych opakoval totéž co tady je. Nechceš napsat kdo je kdo? Ne ze všemi jsem si podal ruku a s těmi co ano, tak jsem zapomněl kdo jsou Jen Cosbyho, Vášu, Matyse a Badyse poznám Editováno: 22. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Trochu z jiného soudku, protože jinak bych opakoval totéž co tady je. Nechceš napsat kdo je kdo? Ne ze všemi jsem si podal ruku a s těmi co ano, tak jsem zapomněl kdo jsou Jen Cosbyho, Vášu, Matyse a Badyse poznám Cosbyho znají všichni, aby taky ne, jediný černoch Tak postupně BadyS-brácha od MilanII-Pepa007-francoa LuVIrs-Lube-MilanII Matys06-Carlos Cosby-Vaša Vaša a rodina Spidi-BadyS aspoň teda doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Víťo, zrovna na tyhle fotky z našeho posezeníčka jsem čekal. Ikdyž tam vypadám, jako bych byl z toho kafe s whiskou nakulenej... Byl to pěknej pokec, až na tu zimu. Ale věřte, že ten "jarní" sraz bude o hóóódně lepší co se týče počasí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 koukám že až na počasí ten sraz stál za to. Chtěl jsem taky přijet, ale bohužel se stalo co jsem nečekal, firma mě poslala včera večer nakládat a o půlnoci jsem valil směr Mnichovo Hradiště, takže jsem se musel přez neděli vyspat Snad to příště vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ale kua na ten jarni sraz dojedu kdybych si mel od kamosa pucit 120ku a v praci to nahrazovat po sobotnich odpolednich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Jo na jaro se už moc těším. Počaí bude s nádechem léta a vychytají se i ostatní mouchy, ikdyž si myslím, že jich moc nebylo. Každopádně bych zrušil tábory Fabia a Octavia clubu a udělal pořádnej ŠkodaHome tábor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Jo na jaro se už moc těším. Počaí bude s nádechem léta a vychytají se i ostatní mouchy, ikdyž si myslím, že jich moc nebylo. Každopádně bych zrušil tábory Fabia a Octavia clubu a udělal pořádnej ŠkodaHome tábor. Ne, já bych ještě zavedl sekci OII a FII Ne vážně, moc pěkný srázek zdá se, škoda, že jsme se nedostavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 (editace) Jo na jaro se už moc těším. Počaí bude s nádechem léta a vychytají se i ostatní mouchy, ikdyž si myslím, že jich moc nebylo. Každopádně bych zrušil tábory Fabia a Octavia clubu a udělal pořádnej ŠkodaHome tábor. Ne, já bych ještě zavedl sekci OII a FII Ne vážně, moc pěkný srázek zdá se, škoda, že jsme se nedostavili. Na jaře budeš mít šanci to napravit Editováno: 22. Říjen 2007, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tak já shledal jen mouchu "POČASÍ" a vlastně to, že Octávani se oddělili, ale myslím že to bylo spíš tím, že my zůstali s najmim a pak sme se šli najíst a to už ste se zvedali.. Ale určitě se těším na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ale kua na ten jarni sraz dojedu kdybych si mel od kamosa pucit 120ku a v praci to nahrazovat po sobotnich odpolednich Vůbec nic by se nestalo! Kdyby jsi viděl, v čem dorazil Milan... Prý má umyto a naleštěno... Jinak zdravím Milana - já ti sliboval, že si neodpustím poznámku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.