Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Tak přikládám první fotky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Seš rychlejší jak ten slejvák po cestě spátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 (editace) Tak ten motocyclista nam uplne kazi zaber na te treti fotce Zde ke stahnuti veskere moje fotky - nechce semi to prebirat FOTKY PS. bylo by dobre radeji zamazat SPZ PPS. jinak skvelé srázek 2Petr 103 - slejvak nepripomine - na kruhacu u penny me podklouzly kola a malem sem polibil ostruvek ... Editováno: 26. Květen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 (editace) Ono pršelo ? Na hranici krajů jsem byl oschlý. U nás byla hrůza po tom, co jsem odjel a při návratu už byly cesty suché. Editováno: 26. Květen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zdarec kluci, musím poděkovat Víťovi za fakt moc pěkný minisrázek! Jen škoda, že nás to počasí nenechalo ještě víc pokecat. Na cestě zpátky do Ol. jsme místy jeli tak prudkým slejvákem, že jsem asi tak 2-3x málem "stratil" cestu! Do příštího "moravského" srazu má každý za úkol vymyslet nějaký neutrální místečko, kde by se dalo sednout, auta mít na očích a popíjet kafe. Zatím mě nic solidního nenapadá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Seš rychlejší jak ten slejvák po cestě spátky No ten slejvák byl suprovej!!! Ani jsem nedoufal, že se to přežene. Tolik vody pohromadě jsem už dlouho neviděl. Tak jsem ty fotky hned připravil a vyvěsil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Tak ten motocyclista nam uplne kazi zaber na te treti fotce Zde ke stahnuti veskere moje fotky - nechce semi to prebirat FOTKY PS. bylo by dobre radeji zamazat SPZ PPS. jinak skvelé srázek 2Petr 103 - slejvak nepripomine - na kruhacu u penny me podklouzly kola a malem sem polibil ostruvek ... No, ten s tou koloběžkou tam zavazel ze všech úhlů. No co, nemohl se vynadívat. Mám zamazat ty SPZky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 2 VitaP: cestou do Olmika pršelo, jak prase. Jeli jsme max 70kou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zdarec kluci,musím poděkovat Víťovi za fakt moc pěkný minisrázek! Jen škoda, že nás to počasí nenechalo ještě víc pokecat. Na cestě zpátky do Ol. jsme místy jeli tak prudkým slejvákem, že jsem asi tak 2-3x málem "stratil" cestu! Do příštího "moravského" srazu má každý za úkol vymyslet nějaký neutrální místečko, kde by se dalo sednout, auta mít na očích a popíjet kafe. Zatím mě nic solidního nenapadá.... Já si před několika měsíci jel pro kola ke Štramberku a je tam parádní motorest. Mohl by dorazit i Cosby. Zkusíme se domluvit podle toho, kdo by jel, aby to bylo tak zhruba stejně daleko. Jinak se nebráním ani nějakému výletu až k hranicím PL, A, SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Jen Octavia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Jen Octavia? Sešli se jen Octávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 srazik byl super!!! Můj TIP na další: ŠTĚRKOVNA Hlučín!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Jen Octavia? Vítáni jsou všichni! Tak že i Fábie, hlavní podmínka je, že si sebou vezmeš dobrou náladu (případně i nějakou pěknou samičku)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Jen Octavia? Vítáni jsou všichni! Tak že i Fábie, hlavní podmínka je, že si sebou vezmeš dobrou náladu (případně i nějakou pěknou samičku)... Souhlas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 (editace) co tu ještě nebylo Editováno: 26. Květen 2007, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 co tu ještě nebylo Suprová SPZ 4T4 9999 díky! Tu bych si nechal líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Škoda hlavně pro nás! Origoš RS a navíc trať Ecce Homo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 co tu ještě nebylo Suprová SPZ 4T4 9999 díky! Tu bych si nechal líbit. no kdyby to tak bylo v mých silách tak na přáni pro všechny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Škoda hlavně pro nás! Origoš RS a navíc trať Ecce Homo... jo jo škoda... jsme se mohli pokochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Kdybych vedel, tak bych prijel, sice s fabii, ale pokochat se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Tak ten motocyclista nam uplne kazi zaber na te treti fotce Zde ke stahnuti veskere moje fotky - nechce semi to prebirat FOTKY PS. bylo by dobre radeji zamazat SPZ PPS. jinak skvelé srázek 2Petr 103 - slejvak nepripomine - na kruhacu u penny me podklouzly kola a malem sem polibil ostruvek ... No, ten s tou koloběžkou tam zavazel ze všech úhlů. No co, nemohl se vynadívat. Mám zamazat ty SPZky??? Jj zavazel SPZ radeji zamaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Ani nevíš jak to mrzí mě, že jsem se nemohl mrknout na origo RS!!! Jsem do RS úplně ujetej... A co teprve do žluté? Uff, vždyť to je můj sen. Do podzimu je ještě daleko, tak uděláme ještě jeden srazík, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Ani nevíš jak to mrzí mě, že jsem se nemohl mrknout na origo RS!!! Jsem do RS úplně ujetej... A co teprve do žluté? Uff, vždyť to je můj sen. Do podzimu je ještě daleko, tak uděláme ještě jeden srazík, ne?? tak do těch RSek nejsi sám!! A nejsem proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Ani nevíš jak to mrzí mě, že jsem se nemohl mrknout na origo RS!!! Jsem do RS úplně ujetej... A co teprve do žluté? Uff, vždyť to je můj sen. Do podzimu je ještě daleko, tak uděláme ještě jeden srazík, ne?? Tak to by bylo suprrrrrrrrrr,aspon by j sme mohli pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.