Matys06 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Škoda že j sem tam za vámi nemohl přijed Ani nevíš jak to mrzí mě, že jsem se nemohl mrknout na origo RS!!! Jsem do RS úplně ujetej... A co teprve do žluté? Uff, vždyť to je můj sen. Do podzimu je ještě daleko, tak uděláme ještě jeden srazík, ne?? Tak s tím souhlasím. Jak tak čtu, sešlo by se nás ještě víc. Chtělo by to ale pořádnej plácek!!! Bral bych ještě jeden srazík do prázdnin!!! Na RS jsem taky dost zvědavej a žluta, super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Já jsem pro každou srandu! Tento první byl takový oťukávací a seznamovací. Ale potěšilo mne, že se nás sešlo tolik. A když k tomu bude nějaký program... U nás třeba je Ferrari bar s posezením a hlavně motokárama a plac na parkování je pro móóóc aut http://www.motokary-bruntal.wz.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Já jsem pro každou srandu! Tento první byl takový oťukávací a seznamovací. Ale potěšilo mne, že se nás sešlo tolik. A když k tomu bude nějaký program... U nás třeba je Ferrari bar s posezením a hlavně motokárama a plac na parkování je pro móóóc aut http://www.motokary-bruntal.wz.cz/ Tak na poprvé si myslím, že dobrý a podle reakcí bych řekl, že na dalším nás bude ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Já jsem pro každou srandu! Tento první byl takový oťukávací a seznamovací. Ale potěšilo mne, že se nás sešlo tolik. A když k tomu bude nějaký program... U nás třeba je Ferrari bar s posezením a hlavně motokárama a plac na parkování je pro móóóc aut http://www.motokary-bruntal.wz.cz/ Tak na poprvé si myslím, že dobrý a podle reakcí bych řekl, že na dalším nás bude ještě víc tojo to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Já jsem pro každou srandu! Tento první byl takový oťukávací a seznamovací. Ale potěšilo mne, že se nás sešlo tolik. A když k tomu bude nějaký program... U nás třeba je Ferrari bar s posezením a hlavně motokárama a plac na parkování je pro móóóc aut http://www.motokary-bruntal.wz.cz/ Viťo máme stejný názor!! Ješte to skloubit s nějakým programem a je to uplně good!!! Kliďo piďo akce od rána.. s nějakou projížďkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Čau, jede někdo na sraz do Přerova??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 V PR je nejakej sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Čau, jede někdo na sraz do Přerova??? Přerov zrušili!! ŠKODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak co kucí, kdo se pustí do organizace dalšího srazu? Moc času není, jestli se chcete sejít ještě do prázdnin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Čau, jede někdo na sraz do Přerova??? Přerov zrušili!! ŠKODA Jak to? To ani nevím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Tak co kucí, kdo se pustí do organizace dalšího srazu? Moc času není, jestli se chcete sejít ještě do prázdnin. Už se tak nějak domlouváme s Milanem a je v kontaktu s tím klukem, co má tu žlutou RSu. Prý by dorazil, ale je z okresu Ústí nad Orlicí, tak uvidíme, jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 V PR je nejakej sraz ? Původně měl být v Bochoři, ale Luvirs píše, že je zrušenej, tak asi nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 V PR je nejakej sraz ? Původně měl být v Bochoři, ale Luvirs píše, že je zrušenej, tak asi nic nebude. no jestli mysliš na tom letišti, tak jsem to tu někde četl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 V PR je nejakej sraz ? Původně měl být v Bochoři, ale Luvirs píše, že je zrušenej, tak asi nic nebude. no jestli mysliš na tom letišti, tak jsem to tu někde četl! Jo, jo, přesně ten jsem myslel. No nic, tak příště!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tak co kluci? Třetina června je pryč.... Kdyby jste se nudili tak dojeďte tuto sobotu na závody do vrchu: http://www.vrbenskyvrch.cz/ budu tam sice služebním autem, ale taky patří do VW Group. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Kde je to nadšení pro další sraz ještě do prázdnin? Ty už začaly a? A nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já bych rát někam přijel na srazík,na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Taky se hlásím tak kde to uděláme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Je potřeba se domluvit hodně dopředu, protože přece jen ty prázdniny mají jiný režim než normálně. Asi bych to viděl až na srpen a ten ŠKODA SRAZ v Přerově. Editováno: 10. Červenec 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Je potřeba se domluvit hodně dopředu, protože přece jen ty prázdniny mají jiný režim než normálně. Asi bych to viděl až na srpen a ten ŠKODA SRAZ v Přerově. S tím souhlasím. Taky bych navrhoval seřadit naše Octávky do fronty v Přerově! Byl jsem tam minule ještě se starým čumákem a nikdo si mýho auti ani nevšimnul! Každej raději očumuje kravinama přeplácaný 100L a 105L ležící na podlaze. Tak teď to snad bude jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 S tím souhlasím. Taky bych navrhoval seřadit naše Octávky do fronty v Přerově! Byl jsem tam minule ještě se starým čumákem a nikdo si mýho auti ani nevšimnul! Každej raději očumuje kravinama přeplácaný 100L a 105L ležící na podlaze. Tak teď to snad bude jinak... S tím plně souhlasím. Já taky když jsem byl na srazu tak jsem stál vedle 105 L a lidi čuměli na ni jak mu to leží na zemi a mýho RSka si ani nevšimli. Hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Lube: tvého žluťáka by si nevšiml jen neználek a idiot! Ale počkej až postavíme vedle sebe červenou a žlutou!! To teprve budou zakopávat o drny trávy... Pokud zrovna 18.8 nebudou padat trakaře a h...a s háčkama, tak v Přerově budu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Kašli na počasí, buď rád, že se sejdeme! Jen nevím, jestli dát sraz někde před vjezdem a potom vplout hromadně a nebo si předem domluvit stání s pořadateli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 No panove myslim ze o Vase stroje zajem urcite bude aspon u problematiky znalych lidi.Horsi co moje chuderka Kazdopadne taky se hlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Kašli na počasí, buď rád, že se sejdeme!Jen nevím, jestli dát sraz někde před vjezdem a potom vplout hromadně a nebo si předem domluvit stání s pořadateli... Víťo, tím že postavíme Octy do fronty, jsem právě myslel, že uděláme rezervačku (u Jurise) třeba vlevo vzadu na trávě! Minule tam bylo místa pro celý octavia club... PS: určitě budu rád, když se s váma zase uvidím!!! To platí i pro ostatní nadšence, kteří hodlají přijet a ukázat své Škodovácké miláčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.