vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 mno blackys na R mam, ale cernovlasej s brejlema nejsem. Ze by mi nekdo jezdil autem? asi ne, nebo trosilinku kecas. Kde presne to bylo. treba se upomenu.Jinak tedy ok, 11:40 na te pumpe u mycky. pak pojedem do DC a kde se teda sejdem? SF psal omv Vorlajz v tom zase dela bordel. Heledte nekdo odpovednej z DC rozhodnete. no bylo to večer a bylo to na křižovatce Hoření x Malátova... jel si z Důlcu Hoření ulicí a odbočoval si doleva do Malátovky... bylo to přesně v 17:10 +-5 min... jel jsem z práce, vyjížděl jsem od Rokle směr Důlce... nevím, proč bych si to vymýšlel... viděl jsem modrýho Růma, tak sem se ohlédl a viděl tam napis Blackys a matně jsem zahlédl řidiče... je to vlasntě 14 dnů, nemůžu si pamatovat přesně, jaký máš vlasy bo jestli nosíš brýle... jinak, jedno vím jistě, zítra se mi nepleť do cesty!!! seš na mě od začátku vysazenej... jestli ti můj humor nesedí, tak si trhni nohou! a udělejte si sraz třeba v prdeli, já budu ve dvanáct nahoře u Švejka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) a Blacky... ty podpantofláku... proč tam taháš starou??? ty vole... to není pro baby!!! btw. už vím, kdo řídil to tvoje auto... ten černovlasý chlapec v brýlích byla tvoje přítelkyně, že? přiznej se!!! buď chlap!!! Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 tady jsou informace o místě srazu --> Motorest Švejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 tady jsou informace o místě srazu --> Motorest Švejk Nejak dneska vecer trpis samomluvou :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) a Blacky... ty podpantofláku... proč tam taháš starou??? ty vole... to není pro baby!!! btw. už vím, kdo řídil to tvoje auto... ten černovlasý chlapec v brýlích byla tvoje přítelkyně, že? přiznej se!!! buď chlap!!! hmm., to stim trolejbusem sem mohl byt ja. neco takovyho si pamatuju. stal sem na cerveny a ten trolejbusak to riznul moc blizko. myslim ,ze sem jen sundal nohu z brzdy, aby se to trochu hnulo zpet. Aha, takze nevis jestli sem byl cernovlasej a mel bryle? Tak proc to tak vehementne tvrdis?chjo Hosanku vaz slova. Jak se zda, tak nedokazes rozlisovat hranici mezi unosnym rypanim a drzym plkanim. Keci o skrizeni cesty si nech pro nekoho jinyho na to nejsem zvedavej. A moji mladou se neotirej. Keci ze neco neni pro baby sveci maximalne o tve omezenosti a xenofobii. Musi byt asi fakt tezko skousnutelny, kdyz nejaka baba vi o autech vic nez ty vid? Nez neco placnes, tak trosku mysli. Pises, ze je to humor aaacha tak to sem tedy nepochopil. Me nabadas, abych si trhnul nohou, kdyz mi tvuj humor nesedi. Aha aha proc to nedelas take ty? Nevidim duvod pro pouzivani sprostejch slov. Jsme v celku nekonfliktni clovek humor mam rad, ale taky mam rad, ze kdyz se na necem dohodne, tka to plati a ne porad dokola pod rouskou humoru delat chaos v domluvenejch vecech. Jen sem na to upozornil a ty me osocujes? mno potez koste dohoda byla 15, pak si rikal o 60 narozkach mami (v poledne?) ted tvrdis, ze prijedes, takze ta oslava uz neni? sraz mel byt na omv, ty me posilas doprdele, ze budes u svejka? hmm., sem ztoho nejak zmatenej. Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Kluci mezi vama teda nesedim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Píše se mi to těžko, ale asi nejlepší auto měl Vorlajz : viz foto . Říkal něco o omazlovi a s láskou ke kapučínu ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Milane to je za 100 bodů !! Až to uvidi Vorlajz, ten s Tebou už nepromluví ani slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdravím všechny , kteří se zúčastnili dnešního srazu. Přikládám pár fotek. Bylo mě mezi Vámi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 A ještě přikládám pár fotek pro Vorlajze . Má cesta zpět. Celá D8 až do Prahy 150-180km/h. Než jsem se dostal z dálnice domů tak to chvíli trvalo , normálně to jezdím tak 7 minut , dneska 18 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 A ještě přikládám pár fotek pro Vorlajze . Má cesta zpět. Celá D8 až do Prahy 150-180km/h. Než jsem se dostal z dálnice domů tak to chvíli trvalo , normálně to jezdím tak 7 minut , dneska 18 minut. TAk panove, rad sem vas vsechny poznal, jen skoda, ze sem musel zmizet domu tak brzy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 TAk panove, rad sem vas vsechny poznal, jen skoda, ze sem musel zmizet domu tak brzy... Johaniku , rád jsem tě poznal. Až budu potřebovat poradit s muzikou tak se určitě ozvu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Johaniku , rád jsem tě poznal. Až budu potřebovat poradit s muzikou tak se určitě ozvu . Jasne, neni problem a pripadne neni ani problem dodat veci za dobry ceny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 A na priste bych doporucoval nejakou akci jako paintbal nebo motokary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Suprova akce, suprovi lide, jen SKODA ty strasny zimy..... BTW: Bburago, mel si na tech fotkach zakrouzkovat tu Vorlajze cisternu s LPG at kazdej vi cim jezdi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Suprova akce, suprovi lide, jen SKODA ty strasny zimy.....BTW: Bburago, mel si na tech fotkach zakrouzkovat tu Vorlajze cisternu s LPG at kazdej vi cim jezdi.... Tak myslím ,že tuto fotku už každý pochopí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 PEEECKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) tak to nemá chybu.. jen jsem si nevšiml, že máme všichni tak sněhobílé SPZtky :-D Super práce Bburago, my si vážíme žes přijel z takové dálky... to Octavian: paintbal a motokáry bych nechal na léto... příště si můžeme vzít sáňky a Vorlajz nás bude tahat po poli to Octavius84: ty woe ta Tvoje kočka má ale zvuk.. to se musí nechat Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak dneska je tu klid co? Vorlajz je totiž na chalupě ,a tam nemá internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 tak to nemá chybu.. jen jsem si nevšiml, že máme všichni tak sněhobílé SPZtky :-DSuper práce Bburago, my si vážíme žes přijel z takové dálky... to Octavian: paintbal a motokáry bych nechal na léto... příště si můžeme vzít sáňky a Vorlajz nás bude tahat po poli to Octavius84: ty woe ta Tvoje kočka má ale zvuk.. to se musí nechat To víš ty RZtky trošku zapadali sněhem než jsme se napapali. Ty motokáry bych taky bral ,ale spíš v létě. Tak tedy doufám ,že taky jednou dorazíte za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) Tak tady snad ta LPG cisterna a Vorlajzův skautík nepůjde přehlédnout Jinak super akce, díky i Bburagovi za ten výlet z takové dálky, to byla paráda. Jen příště..je jedno kde..rozhodně snad bude tepleji Na poslední fotce je vidět, že proběhla prezentace žlutých H8 od ježíška Superfattyho Vpravo je vidět Scout Bburaga a vzadu opět nepřehlédnutelný skautík Vorlajz a jeho nádrž na LPG Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jiříku DC ,krásné fotky.Už se těším co na to bude dneska říkat Vorlajz , až se dostane na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak tady ještě jeden malý bonus jen pro Bburaga.. Rád jsem tě poznal, příště určitě pokecáme víc. Fkt, jsem koukal, že ses vypravil z takové dálky, ale bylo to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jojo Bburago je mahr, ma moji velkou uctu ze jel z takovy dalky.... Jinak Vorlajz bude asi pekne nastvanej az uvidi fotecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 tak to nemá chybu.. jen jsem si nevšiml, že máme všichni tak sněhobílé SPZtky :-DSuper práce Bburago, my si vážíme žes přijel z takové dálky... to Octavian: paintbal a motokáry bych nechal na léto... příště si můžeme vzít sáňky a Vorlajz nás bude tahat po poli to Octavius84: ty woe ta Tvoje kočka má ale zvuk.. to se musí nechat JJ dik, jen sem zvedavej co na to budou rikat na STK az prijde cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.