montas Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 JJ kdo si počká ten se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Smečka vyparkovaná z krabiček a jde se do vitrínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 A tohle jsem objevil když jsem odmontil Fabii - už jste to u některého modelu viděli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Co to je? Přilepená guma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nene, otisk všech 4 pneu v plastu jak kdyby to byl teplý asfalt...guma je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To jsem myslel, jen blbě napsal . Asi měli v obchodě přetopeno nebo zimní gumy v tomhle počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Včera dostala fabka novej bílej kabát až pořádně zaschne tak se bude pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Chlapy to je jen aby se netočila kolečka na stojánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 To je nekvalitní "guma" na pneumatiky!! Z ní se uvoulňují změkčovadla a narušují plast podložky. Časem to může rozpustit i diky kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Docela tomu chapci závidím. Tolik eŠDéček nemá ani Amogh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ty kráááááááááááááso, tak tohle je šílená sbírka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 To jsem myslel, jen blbě napsal . Asi měli v obchodě přetopeno nebo zimní gumy v tomhle počasí Chlapy to je jen aby se netočila kolečka na stojánku To je nekvalitní "guma" na pneumatiky!! Z ní se uvoulňují změkčovadla a narušují plast podložky. Časem to může rozpustit i diky kol. Taky bych řekl, bylo to jen u té fabie a na jiných modelech ne. Jinak Pompo v Šestce o ničem - v pátek jsem tam přítelkyni nenápadně vlákal, ale už jsem si nic nekoupil, velmi omezený výběr, zlatá Olomouc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Docela tomu chapci závidím.Tolik eŠDéček nemá ani Amogh A to je vážně hustota, jsem chvíle přemýšlel jestli to není fotomontáž...to prodat tak si koupí auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mluvil jsem s kamosem co dela mimo pompo a pry "sleva" co jde do POMPO tak je jen jako!!! Normalne nyni na modely od ABREXU je 85%, do konce dubence! Jen uprednostnuji, ze nemam moznost nakupu! Me vysla nyni PRE na 45,- Takze pompo ma dalsich cca 35% zisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak nevím nevím chlapci.Potkal jsem se v normálním hračkářství s dýlerkou co zrovna přivezla nové modely a na můj dotaz ,jestli taky nemaj ceny jako v Pompu,mi řekla že je to jen akce pro Pompo a jinde jsou ceny při starém. Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 novej přírůstek- Sejisova Octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ty kráááááááááááááso, tak tohle je šílená sbírka :-) A to je vážně hustota, jsem chvíle přemýšlel jestli to není fotomontáž...to prodat tak si koupí auto... To není celá sbírka, ale "jen" jedna pětina!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 a něco málo z papíru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) a oktavie s Š 120 Editováno: 18. Duben 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 novej přírůstek- Sejisova Octa Už jsem viděl na Aukru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Už jsem viděl na Aukru :-) hm já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 TO je špatně? Měl to být unikát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Asi o tom, ze ich niekto vyraba sejisa neinformovali, co sa necudujem, ze sa mu nepaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já myslím, že si tu výrobu sejis objednal, ale myslel, že bude jen omezená série :-) Jinak v neděli jsem nenápadně zavedl přítelkyni do Olympie a do Pompa, tajně doufajíc, že přišly nové modely a že si za těch 139,- koupím ještě další, ale odešel jsem smuten, neb nabídka stále stejná a to co bych chtěl neobsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Taky tam jezdím 1x týdně a nic nového . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.