Přejít na obsah

Napršeno v autě


Bohosu

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám docela zajímavý problém :D !

Při posledním dešti mi díky přivřené dece proti kroupám nateklo do auta moc vody - kolik litrů ! :( V zadní části mi většinu zachytily gumové koberce ale vepředu u spolujezdce ne...tam to schytal koberec a hlavně ta (izolační?) vrstva pod ním. Co jde koberec vyndat tak jsem ho odklopil a vodu vytřel (dlouho to trvalo ) ). Bohužel spodní vrstva ne a ne uschnout ani s el. vysoušečem.... :( Když vrazím ruku pod sedačku až na plech, je tam pěkná vrstva vody a nemůžu se tam dostat. bohužel asi jediné řešení by bylo vyndat sedačky a koberec celý odklopit což nedokážu, neexistuje jiné řešení ? Nechci aby to hnilo a smrdělo, fnuk :( díky :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je to skoro vyřešeno :)

Rozebral jsem většinu přístrojové desky, řadící páku, el. zásuvku, a trochu nařízl koberec přesně uprostřed v místech kde je to ukryto pod středovým panelem :) Udělal jsem si prostor a už to jde vyspušet...pomalu ale jde :) Bohužel sjem si sednu dozadu pro kontrolu a hned se mi nacucaly ponožky vodou, takže tam ještě nevím co s tím :( Asi taky budu muset říznout koberec :)

post-1661-1179522864_thumb.jpg

post-1661-1179522885_thumb.jpg

post-1661-1179522916_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to nemilé, ale pokud zo auto neuzavřeš a dostatečně vše odkryješ a máš dost času, tak nechat vysušit. Taky by stálo za to dát zdroj tepla pod auto, třeba takový el kamínka na teplý vzduch. Jednou jsem to řešil na straně spolujezdce, kam nateklo otevřeným okénkem. Stejně jako ty jsem to horko těžko vytřel a potom nechal otevřené auto v garáži a pod autem ohříval. Bylo to docela účinné.....

Držím palce. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...