beeson Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Zdravim všechny , dneska jsem našel pod sedačkou spolujezdce vypadlou tažnou pružinu -délka cca 20 cm , na obou koncích háky na zachycení. Může mě někdo poradit odkud ta pružina je ,případně jak jí namontovat zpátky? Předem díky B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 kamoš jí taky našel pod sedačkou a pořád nevíme odkud je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Nikdo nic neporadí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Nevim jak ty,ale nejaka pruzina pod sedackou (jakoby u dveri) nebude to mit spojitost z vyskovym nastavovanim sedacky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) Je to možný že je to od výškového nastavení sedačky, ale sedačka funguje jak má, žádná změna není vidět, to jsem zkoušel. . Editováno: 27. Květen 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Já ji tam našel taky a nikde nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Já ji taky našel pod sedačkou, a podlé druhé sedačky jsem sice přišel na to kam patří, ale díky ulomenému zobáčku ji nemůžu vrátit. Sedačka funguje! Alespoň jsem žádnou závadu nenašel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 vypadá to, že tam je jediná tažná, pozice 17. Je to na výškové nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Díky chlapi ! Koukám že nejsem sám komu vypadla, takže se nebudu moc vzrušovat. Někdy časem se jí pokusím vrátit zpátky. Zvedání sedačky funguje, zatím, možná to bude mít nějaký vliv při zvedání když je sedačka zatížená. Uvidí se. Ještě jednou díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Díky chlapi ! Koukám že nejsem sám komu vypadla, takže se nebudu moc vzrušovat. Někdy časem se jí pokusím vrátit zpátky. Zvedání sedačky funguje, zatím, možná to bude mít nějaký vliv při zvedání když je sedačka zatížená. Uvidí se.Ještě jednou díkes. Zítra budu na 99% vytahovat sedačku z auta tak udělám fotku jak to tam vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) To by bylo to nejlepší , díky. Editováno: 27. Květen 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 me vypadla taky, u madla zvedani se ulomil čep, bude to asi to samy proc to vypadlo ostatním, jinak zvedaní porad funguje jak ma, ale bederka nefacha:-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 tak se taky přidávám do klubu vypadlej pružin, mě vypadla někdy v lednu a dodneška v pohodě, takže asi zase tak důležitá tam nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 tak se taky přidávám do klubu vypadlej pružin, mě vypadla někdy v lednu a dodneška v pohodě, takže asi zase tak důležitá tam nebude I ja se pod toto mohu podepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Jak čtu vaše zkušenosti, tak si s tím lámat hlavu nemusim že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Já jsem ji pod spolujezdcovým sedadlem našel nedávno také. Je to tažná pružina pro výškové nastavení sedadla. Ale ona nevypadle, ale na mechanizmu se ulomí čep za který je zaháknutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Sice trochu později, ale nakonec jsem se k demontáži dostal až dnes. Tak tady je foto sedačky a pružin, které jsem našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Díky Víťo , je to ta dlouhá pružina co je na boku sedačky. Aspoň vím kam to patří, pokusím se to vrátit zpátky, pokud tam nebude něco ulomenýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 taky se přidávám pružinu vozím asi rok ve dveřích v kapse a dveře i sedačka fungují,ale díky ,terazky vím kde patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 jj, je ta to spodní, až se budu doma hodně nudit, oddělám sedačku a vrátím ji tam, pokud půjde, jinak mě to zatím bez pružiny nijak nenutí jí tam dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Já jsem jí měl taky vypadlou a když jsem měl vyndanou sedačku tak jsem jí tam vrátil ...no ..a už tam zase není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak to bude asi slabé místo jak vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jestli bude čas ,tak v neděli se pokusim tu pružinu vrátit zpět, a možná nějak pojistit aby nevypadla. Když se něco povede dám sem fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Me take vypadla, tak jsem ji tam vratil ale jde to fakt hodne spatne, musel jsem to delat s kamosem jinak bych to tam zpatky asi nenarval. Jiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanleySK Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Často je príčinou ustrihnutý valček, na ktorý je pružina upevnená. Valček si som vyrobil a osadil na miesto poškodeného. Vyrobil som ho o cca 1 mm väčší, aby sa pružina nevyvliekala, občas sa stáva i to. Obrázky prikladám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.