Lusta17 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Mám je z výroby, sice v 16kách a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 jj cenově stejne jako nove Barumky.. uvidime, mam na ně ještě pulroku zaruku.. ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Bridge ER300 jsou dobré pneu. Jezdil jsem je nejvíc na jiném autě v 205/55 R16, ale i na Fabii v 205/45 R16 a nemůžu proti nim říct křivého slova. Skvěle sedí na suchu, slušně na mokru a vzhledem k tomu mají skvělou životnost. Možná jsou tochu hlučnější, ale já jsem znatelně vyšší hlučnost proti předchůdcům nikdy nepozoroval. Co se týká jízdních vlastností, tak proti starším Barumkám nebe a dudy za sucha i za mokra. Mimochodem, jedna nadbytečná jetá sada 205/45 R16, na podzim sundaná z disků, mi stojí v garáži - poměrně pěkně rovnoměrně sjeté, vzorek 4 - 5 mm (měřeny všechny 4 drážky všech pneu šuplerou), stáří 4 roky a 2 měsíce od výroby, jedna pneu bohužel lepená po hřebíku uprostřed běhounu - za dejme tomu 1000 Kč dovezu kamkoliv po jižních Čechách, případně do Prahy. Sundal jsem je z disků, co mám teď na zimu, a kdybych nejezdil letní Dunlop Sport Maxx 205/40 R17, které jsou zase o další level jinde, nezbavoval bych se jich. EDIT: Když se přes měsíc nikdo z místních neozval, hodil jsem nabídku na bazoš, během několika hodin jsem měl tři zájemce a druhý den byly gumy pryč. Editováno: 6. Duben 2016, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 hod to na bazos, aukro.. ja se zajimal hlavne o DOT a nevěřil bys, jake mrt*ky lidi dokažou prodat.. 10,12 let stare gumy za 2-3 tisice sadu..ty turanzy byly nej nabidka.. jinak bida.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 tak turanzy nazuty cca týden, vse OK, tichučké, spokojenost.. i se slevomatovým přezutím to celé vyšlo na 5000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 ty bričky co tam měla škodovka, to hočelo i nový silnici, dneska bych kola vybiral jen podle hluku, ostatní je +/+ stejný,když nejedíš jak kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Je úplně jedno, jak jezdíš, dokud nejsi na silnici sám - když ti někdo/něco zkříží cestu a musíš krizově brzdit nebo se vyhnout, dostáváš se na hranu a tam rozdíly pochopitelně jsou. Ergo já říkám vybírat pneu podle trakce, hlavně za mokra - na hlučnost a spotřebu kašlat! Co ti bude platné, žes jezdil tišeji nebo levněji, až třeba zůstaneš na vozíku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Jak jsou na tom "eko" pneumatiky v porovnání s klasikou? Přestože jde o pro F/R nepoužitelný rozměr, výsledky ADAC testu napoví: http://www.testpneumatik.eu/letni-205-55-R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Na léto přemýšlím o těchto pneu, máte někdo nějaké zkušenosti? Jednalo by se o rozměr 195/55/R15 Hankook K 125 Ventus Prime 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juriss Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 (editace) Čaute, Máte někdo zkušenost se zápisem dalšího rozměru pneu do TP? Páč cenový rozdíl u Nokian iline je mezi 195/55/r15 a 195/65/r15 je 900 na jedné gumě tak už by se možná vyplatilo strávit nějakou chvíli na úřadě. Dík za info kdyby měl někdo zkušenost ;) Editováno: 10. Duben 2020, autor: Juriss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 65 je vyšší profil, teda aj väčší obvod kolesa, takže s tým by si asi nepochodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 100% to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juriss Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Má tu někdo zkušenosti s pneu od firmy Riken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 cinsky smejd, ja by som zakazal vsetok ten odpad 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Promluvil odborník.A takových se tyhle fóra už jenom hemží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juriss Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Mezi číňany bych je úplně neřadil je to japonská značka v koncernu Michelin a vyrábí se v Evropě jen jsou v EU krátkou dobu tak zkouším jestli už někdo nemá zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Nesprávna vec na šetrenie. Ale človek nepochopí kým nezazije krízovu situaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Loni jsem si pořídil letní 15" gumy na Fabii II 1,6 16V za Kč 4.000,- vč. dopravy. Jsou od australské firmy ALTENZO. Do té doby se mi při vyslovení slova Austrálie vybavili jen klokani a trestanci. Od loňska vím, že Australani umí dobré gumy. Fungují na suchu i mokru nadprůměrně . Není to rozhodně tak špičková guma jako Bridgestone Potenza RE 050A, kterou mám na jiném autě, ale která se v 15" nevyrábí. Ale Sports Comforter od Altenza není rozhodně žádná konfekce. Tak jestli není dovoz z Austrálie nějak omezený kvůli virové krizi, doporučuji. Nízká cena a nadprůměrné jízdní vlastnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Kamarád si altenza pořídil na audi a musím říct že víc klouzavé gumy jsem neviděl.Na vodě se nedají udržet aniž by to nehrabalo. Kamarád z pneu servisu co mu to přezouval mu hned řekl,že to s austrálií nemá nic společného a taky že ne,na boku nám našel nápis "made in china". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Kde se vyrábějí je jiná věc: https://altenzo.cz/ A je jistě několik produktuvých řad s různými vlastnostmi. Když si gumy - na mé doporučení - pořídil soused na BMW X5, nemůže si je vynachválit. Měl tam Pirelli, teď Altenzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 (editace) Chudák X5. Mame pred bytovkou najnovší Mercedes E za 70 000€ a cur** nato obul Matadorky. Katastrofa. Editováno: 12. Květen 2020, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 [emoji1787][emoji1787][emoji1787]To je nieco ako egohoniči na bavorakoch, pripadne specialna kategoria su superbaci 3.6. Zerie im to aj snurky z ich oblubenych teplakov tak zostane len na najvacsie shity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Třeba to nebude žádný pretěkár, já měl kdysi Matador jako prvomontáž na Oktávii a od té doby o nich nechci už slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Já jsem kupoval teď v září Nexen Nblue HD plus na Roomstra 195/55/15 a vzorek je skoro totožný jak jsem měl před tím Continentaly. Maji o jednu drážku navíc a jsou docela tiché. Uvidíme jak to bude s výdrží. Docela mě překvapily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub2000 Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Kupujem si na fábiu 2 nové pneu, uvažujem nad veľkosťou 185/65 R15. Radšej by som chcel aj niečo menšie, napríklad 185/55 R15 alebo 185/60 R15, ale pri pneumatike ktorú chcem sa mi viac oplatí tá 65. Nie je to až moc veľké? Nebudem mať s tým problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.