wrccko Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 teď jeden experiment(spíše něco pro tunery): Skus este nieco ako predlzenie zadnych svetiel az na kufor ala Superb. Som zvedavy ako divne to bude vyzerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Skus este nieco ako predlzenie zadnych svetiel az na kufor ala Superb. Som zvedavy ako divne to bude vyzerat. dnes už ne...když jsem odešel od PC a dozvěděl jsem se,kolik je hodin,málem mě kleplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Skus este nieco ako predlzenie zadnych svetiel az na kufor ala Superb. Som zvedavy ako divne to bude vyzerat. ale možná by to až tak strašné být nemuselo..např. my to máme na octavii cca. takhle nějak (viz. obrázek..-ten černý flek vedle RZ má demonstrovat nálepku býka.. ) a v reálu to vypadá dost dobře.. Editováno: 16. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 dneska jsem to zkoumal pečlivě a budou new světla maska nárazník a kapota,blatníky jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 dneska jsem to zkoumal pečlivě a budou new světla maska nárazník a kapota,blatníky jsou stejné Takže to pravděpodobně půjde dobře dávat i na staré :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 dneska jsem to zkoumal pečlivě a budou new světla maska nárazník a kapota,blatníky jsou stejné to je pořád dokola.jednou tak,jednou tak a každý to má 100% ověřené,ale je to pořád jinak..asi bude 5 verzí faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 to je pořád dokola.jednou tak,jednou tak a každý to má 100% ověřené,ale je to pořád jinak..asi bude 5 verzí faceliftu uvidíš že se nemýlím jen jsem se pletl u blatníků vypadaly jinak ale jsou stejný,takže sehnat kapotu masku světla nárazník a máš hotovo :-) jinak na O2 již budou natáčecí bixenony takže pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak uz tu hod nejake foto ked mas take infošky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Tak uz tu hod nejake foto ked mas take infošky A jak bude vypadat RSko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 uvidíš že se nemýlím jen jsem se pletl u blatníků vypadaly jinak ale jsou stejný,takže sehnat kapotu masku světla nárazník a máš hotovo :-)jinak na O2 již budou natáčecí bixenony takže pecka tak mi je to jedno žejo..ať už půjde o zcela přepracované auto,nebo o pár maličkostí, tak,či tak se v rodině bude pořizovat jedna z prvních faceliftovaných Octávek...jen aby to vypadalo slušně no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 tak mi je to jedno žejo..ať už půjde o zcela přepracované auto,nebo o pár maličkostí, tak,či tak se v rodině bude pořizovat jedna z prvních faceliftovaných Octávek...jen aby to vypadalo slušně no... Už by se nějaky oficialy mohly ukázat...nebo kdyby ten facelift dovezli do ženevy coo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 moja predstava faceliftu O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 NIČ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) NIČ??? co bys zase chtěl,bóže..udělal jsem několik variací na všeliaké slátaniny,které se tady mluvili,dříve,než chvíli před představením auto stejně neuvidíš(pokud ano,stejně jen v časopise).. Editováno: 9. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tipl bych si, že nápis Octavia bude stejně jako u Supu uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tipl bych si, že nápis Octavia bude stejně jako u Supu uprostřed a kam asi dáš RZ? vždyť mezi znakem a RZ není dostatek místa ani na samotný nápis,natožtak na místo nad a pod..nápis bude samozřejmě tam,kde je a RZ zůstane také v 5. dveřích...dostane jen design alá fabiaII,superb atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 No takto by tie hmlovky aj svetla mohli vyzerať, zdá sa mi to najreálnejšie zo všetkých, až taký drastický facelift to nebude, žeby menili blatniky a narazniky celkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Pěkné pěkné A tu fotku poznávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Mierny upgrade masky a linie svetiel...+ pre porovnanie origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Mierny upgrade masky a linie svetiel...+ pre porovnanie origo Ještě masku je třeba změnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ještě masku je třeba změnit... obávám se,že tolik změn nebude... buď budou opravdu jen drobné změny (modifikace nárazníků a mlhovek) s použitím stávajících světel a blatníků. pokud by se měnily i světla, tak budou nejspíš dost odlišné od stávajících... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ste fakt praštěný. Lidi co ho viděli říkají že ty změny budou a že fotomontáž od Denyho je přesně vono, každej den se najde někdo kdo sem píše že si myslí že tolik změn nebude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) Ste fakt praštěný. Lidi co ho viděli říkají že ty změny budou a že fotomontáž od Denyho je přesně vono, každej den se najde někdo kdo sem píše že si myslí že tolik změn nebude . je to tady pořád dokola..když si projdeš všech x-stránek, pořád dokola lidi točí jedno a to samé..několikrát si mnoho lidí dalo tu práci s návrhy a týden po nich se zase objeví příspěvek "tak nic?" ostatní na to reagují slovy "škodovka určitě nezmění blatníky,změn bude málo"..po 14-ti dnech se vše opakuje,jen s tím rozdílem,že někdo jako reakci napíše "škodovka určitě vymění vše,budou nové blatníky,nárazník atd.."..jak u blbých na půdě,fakt Editováno: 16. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ještě masku je třeba změnit... ved maska ma trosku hrubsiu hornu chromovanu linku a tensie bocne a spodnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.