Přejít na obsah

Octavia II - Facelift


radek_m

Doporučené příspěvky

Tak, dnes som mal možnosť vidieť O2FL naživo aj ja :disgust: Videl som striebornú a čiernu. Tá strieborná vyzerá spredu vcelku dobre, ten horný oblúk lámp sa tam stratí. Horšie je to s čiernou, tá vyzerala teda katastrofálne, tie predné svetlá na nej svietia a človek má naozaj v prvý moment pocit, že sa pozerá na niektorý z výdobytkov čínskeho autopriemyslu (nezávisle na sebe sme sa na tom nakoniec zhodli viacerí). Dosť ma ale prekvapili tie zadné svetlá s tým bielym prúžkom, tak, ako sa mi páčili na fotkách, vyzerajú naživo neskutočne - nazval by som to kolotočársky tuning z Forstingera :kol-44:

Komu sa teda facelift páči, nech sa páči, objednať a jazdiť. Za seba vravím to, že dizajn je to, kvôli čomu by som si O2FL nekúpil. Aj keď kade chodím, tade hlásim, že auto aby sa nemalo kupovať srdcom ale rozumom, no proste tu mi rozum prestáva fungovať :ninja:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jaké má 1,4 označení, ale mohu vám říci, že tento rok opravdu pro ČR nebude ani jedna. Není to žádná ojebávka, ale ochrana zákazníka. Vzhledem k tomu, že je těchto motorů nedostatek a nestačí se uspokojit zákazníky Superba (motor je stejný, jen softwarově upravený), odsunul se prodej této motorizace na příští rok, aby na něj zákazník nečekal příliš dlouho. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že už jsem několikrát facelift oblejzal a i se líbil,tak dnes jsem v Praze na letišti měl možnost vidět vedle sebe zaparkovaný OII,OII-facelift a OII-RS...obě byli v šedý-Anthracit a to RS bylo černý ......Jak tu někdo psal že je facelift pěknej jen ve světlý barvě a že ve tmavý ty světla vypadaj divně,tak s tim musim souhlasit.....Nemůžu si pomoct,ale fakt v týhle barvě tam byli ty světla jak pěst na oko........Kdyby stará OII dostala z faceliftu tu masku a nárazník,tak vypadá daleko lépe a nemluvě o RS..............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...