krysarr Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Neprijde mi, ze by na silnicich jezdily jen OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ale je ich naozaj dost...Preco tolko nejazdi Golfov Variant alebo Sportbackov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Myslim, ze kdekoliv mimo CR/SR urcite jo Golf Variant je ale rozhodne mnohem osklivejsi, nez Octa, ale to vetsina produkce VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Něco k tématu! Kolegové v UK nelení a pustili se do toho: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Připadá mi, že jsou nějak vysoko nad zemí. Pomalu jak Scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 přesně, jsou to pěkný kozy... jinak vDolku, co to je za Okty? to jsou jako fejs RSky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 U OII normal jsem si nikdy nezvyk na to reseni kapoty, masky, a celkove designove, ale interier zase joo, ten je proti OI jinde. no Krysařu, já bych nesouhlasil... naopak se mi zdá, že O II. je designově velice vyvážené auto.... u fejsliftu už to ale neplatí... a ten interiér, to je opravdu oproti O I. nebe a dudy... introš O II. je dle mě designově, ergonomicky na hodně vysoké úrovni! když to porovnám třeba se Ceedem... tak je to taky jiná liga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 RSa s paketom pre zlé cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Co je to za octy?? Nějaká spešl edice nebo co? Good kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nezlobte se na mě ale nemužete porovnávat jedničkovou a dvojkovou Octávii...to mi snad dáte za pravdu!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Jedná se o spešl edici pro Anglány viz odkaz strana 15. http://www.skoda.co.uk/pdf/brochure_octavia.pdf RS mají při převozu zvýšenou světlou víšku, řešilo se to tle tůdlenc http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58554 Editováno: 10. leden 2009, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Jestli se nepletu, tak je to face RS Limited Edition, viz ZDE strana 14-15. A tak vysoko je asi proto, že má v pružinách vloženy přepravní podložky, TADY se ty podložky nedávno probíraly Editováno: 10. leden 2009, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hups, tak to se povedlo....martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Vy jste se hledali až jste se našli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ale spolu se rozhodně neztratíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 FRANK: Platíš pivo a já ho piju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 OK a druhé obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 kde maju tie octy tie rybarske anteny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Pokial som dobre porozumel, tak v UK maju variabilnu geometriu svetiel (podla rychlosti, pocasia)- proste ako je v Supe2, nie len obycajne natacanie ako mame my?! Editováno: 12. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) kuci potrebuju pomoct, kdyby nekdo nasel tuhle fotku v hi-resu ma u me nejmin pivo dikes chceš prerobiť svetlo na svojej OI Editováno: 12. leden 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 'wrccko' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Dyt AFS je i tady, ne? Je dokonce i v R a FII, ovsem pouze lite verzi Low AFS Editováno: 12. leden 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Přesně tak, u nás má taky okta plnohodnotný AFS, stejně jako sup, viz konfigurátor: Xenonové světlomety + AFS II, s dynam. regulací sklonu a výsuvné integr. ostřikovače světlometůXenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou zajímavé jak atraktivním vzhledem, tak technickými možnostmi. Překvapí Vás vynikající svítivostí a především novým adaptivním systémem, který dokáže automaticky přizpůsobit osvětlení různým jízdním podmínkám a rychlosti vozu (režim Meziměsto, Město, Dálnice). Navíc funkce AFS poskytuje optimální rozložení světla za nepříznivého počasí (funkce Déšť). V dolní části světlometů se nacházejí výsuvné integrované ostřikovače, které si hravě poradí s prachem i blátem, a proto jim nelze upřít zásluhy na vysoké svítivosti předních světlometů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jeeej, tak je super. Uz som sa bal, ze Anglanom vyvynuli kvoli ich lavostrannosti lepsie svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.