Publikováno Červen 4, 200718 r Na www.roomsterclub.com jsem se dočetl, že novinkou pro modelové řady 2008 bude nefunkčnost Cornar funkce a natáčení světel při zapnutém dením svícení. Bože jak logické, proč to vlastně funguje při dením svícení a proč to někoho z atomobilky nenapadlo už dřív ? Nevíte někdo, jestli to bude možné odpojit i u všech starších modelů ????? Je dost nelogické že při dením svícení se zbytečně rozsvicují jednotlivě mlhovky, při zatáčení a spuštěném blinkru, nebo proč se musí zbytečně opotřebovávat natáčecí mechanika...
Červen 5, 200718 r Ptal jsem se v servisu, nic o tom neví. Tady na fóru již někdo psal, že se to dá, ale jen mlhovky. Natáčení určitě vypnout nepůjde.
Červen 18, 200718 r jj, potvrzuji jakmile jsem se tady na fóru dočetl, že to má jít vypnout, ihned jsem jel do servisu - nic o tom neví - ani že se to plánuje - nic. Honza / Ced
Červen 19, 200718 r Vydržte,počítám že tak za týden to budu umět.Ale půjde pouze zrušit Corner funkce u mlhovek,né natáčení světel.U mě taky sere,jak pořád na mě někdo řve,že mi nejde mlhovka.
Červen 20, 200718 r S tím taky počítám, že odpojím jen mlhovky. Natáčení si nechám. Až to vymyslíš, tak jsem u tebe jako na koni.
Červenec 15, 200718 r Diagnostik a ako sa tú adresu 55 dostaneš keď RJ Corner Light a natáčania do strán nemá K-LINE len CAN??? 5J0.907.357 - Corner Light + natáčanie svetiel do strán 5J0.907.357.A - Corner Light odstavíte si tú funkciu pridaním vypínača na vodič ktorý vedie na PIN 15 18 pinového konektoru, je to vedenie kl56 - zapnuté svetlá čiže ak tu nebude napätie Corner podla normy nesmie fungovať a teda sa hmlovky nerozsvietia Dělá se to v nastavení světel 55,funkce 10,kanál 2,3,4-nevím přesně,který...
Červenec 15, 200718 r Igor: pochvala od Teba ma vždy poteší nie tá s A indexom je jednoduchá, nemá LIN na svetlá ako má tá bez indexu:) Mne to už funga, len správne hmlovky potrebujem...a tie stoja 5000SK.. profor: Dobrá práca Ja som tipoval, že to bude riešené iným zapojením...
Červenec 26, 200718 r Ospravedlňujem sa DIAGNOSTIK-ovi, dnes som skúsil na omikovom Roomsteri sa dostať na adresu 55 a bol som prekvapený, aj napriek tomu že na datasheete k danej RJ neni K-LINE komunikácia sa podarila z čoho usudzujem že komunikáciu sprostredkovala CAN Gateway alebo BSG
Březen 15, 200916 r Jsem se chtěl zeptat, jestli jde zapnout Corner light funkce na všech MR O II, neo jen od určitého MR? díky
Březen 16, 200916 r Pokud není zapnuto osvětlení tak je to nefunkční,takže když je aktivní jen denní svícení tak mlhovky ani světla se nenatáčí a nesvítí.
Březen 20, 200916 r to není úplně přesné. tak, jak píšeš, to funguje, ale od určité doby (ale už nevím, které), prvním sériím to fungovalo i při denním svícení...
Březen 22, 200916 r Odpojenie corner funkcie ide len odpojenim alebo prepojenim jedneho kabliku a možno od toho aj natačanie svetiel. to neviem presne ale bez natačacich svetiel to ide lahko beu odpajania hmloviek
Duben 20, 200916 r Ako by to vyzeralo v kombinacii s gulatymi hmlovkami ?? Zapojenie by asi nemal byť problem myslim, ale malo by to aspoň približnu funkčnosť ?
Červen 10, 200916 r Zdravim vsechny, jestli to tak dobre ctu, tak corner nevyradim z funkce nejakym kodovanim??? Musim prehazovat kabely??? Chystam se tam hodit xenony a nechci aby mi zbytecne svitily mlhy... update: Jsem to dneska zkusil dostat se na 55 a bohuzel kodovani a prizpusobeni mam nepristupne... Co ted? Upraveno Červen 11, 200916 r od Crake
Únor 14, 201015 r Borci já jsem měl podobný problém,taky mám corner mlhovky a natáčecí světla a přemýšlel jsem jak s tím vydrbat A napadlo mě namontovat externí denní svícení.Zabudoval jsem je jak jsou mřižky u mlhovek,vypadá to dobře a je tam jednotka,co to řídí a já s tím nemám žádný starosti Funguje to tak že jakmile nastartuji motor,tak se to rožne,jak vypnu zhasne.A vyšlo to na 2500kč materiál a montáž jsem si dělal sám.Takže vlastně přes den svítím denním svícením a hlavní světla s mlhovkami jsou vypnuty.
Únor 19, 201015 r to ten obbrazok je tak to je ta funkcia corner ale mas aj schemu??na corner funkciu??dik ale bo co mam robit ked si to chcem dat na fiat punto??diky
Květen 24, 201015 r ptal jsem se ve škodovce a mechanici vědí taky uplný kulový. Tak kdopak poradí jak to normální človíček vyřadí
Únor 21, 201312 r Popravdě jsem to možná přehlédl , ale mám fabii combi rv 2010 a corner fci tam nemam , lze to nejak zapnout ? já bych to naopak chtěl skusit v praxi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.