century Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Kolik si myslíte, že je takový rozumný a solidní měsíční příjem, aby člověk si mohl uživit sebe, rodinu a občas i něco koupit(myšleno jednou za čas atd. Né auto každej rok). Kdo kolik myslí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 můj názor je takový, že 40 tis. je úplně dostatečných... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Já bych řekl, že hranice by mohla začít i na 30 tisících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Záleží kde člověk žije (region, město), a na spoustě dalších okolnosti (počet dětí, nárokymanželky). Ale těch 30.000,- peněz by mohl být takový velice slušný základ. Jen ho tak mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Mam na mysli fakt takovej celkovej průměr na naší republiku. Je jasný, že v Praze je draze, ale na okraji je mnohdy levno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 já ti nevim.... bydlim v LB a tady je kurva draho!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 já ti nevim.... bydlim v LB a tady je kurva draho!!!! Nechi bejt za blbce ale LB - Liberec? No já jsem z vesnice a není nic dražšího ne COOP kunzum na vesnici... Zlatý Penny Markety ve městech... Tam je to o někdy až půlu levnější. Jak těží z lidí z vesnic. Svině jedny nenažraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) já ti nevim.... bydlim v LB a tady je kurva draho!!!! Nechi bejt za blbce ale LB - Liberec? No já jsem z vesnice a není nic dražšího ne COOP kunzum na vesnici... Zlatý Penny Markety ve městech... Tam je to o někdy až půlu levnější. Jak těží z lidí z vesnic. Svině jedny nenažraný jj LB je Liberec... A je fakt, že žrá... totiž potraviny jsou na vesnici sakra drahý... Editováno: 16. Červen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Taky jezdím na nákupy do větších měst než je to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 To je jasný. Osobně bych řekl, že Penny Market je nejlevnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 S jidlem roste chut, takze prijem je optimalni tak vysoky, jak narocni jste. A naroky budou rust s rostoucimi prijmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 S jidlem roste chut, takze prijem je optimalni tak vysoky, jak narocni jste. A naroky budou rust s rostoucimi prijmy.... No tak to je jasný.... Ale otázka zněla přesně... Neživořit, ale ani nehýřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak to si myslim, ze pro 4clenou rodinu je to tak 50 tisic. Ale kazdych 5 let aby na prijmu tak 10 pribylo.... Samozrejme zalezi na tom kde a v cem clovek bydlim /byt, dum - vlastni, pronajem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No tak 50 kapříků bude mít asi málo lidí... A to myslím celkově. Jak jedinci tak rodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) No tak 50 kapříků bude mít asi málo lidí... A to myslím celkově. Jak jedinci tak rodiny. no jeden takovej páreček znám 28 a 24 let bezdětní, oba studující a bez pár drobnejch těch 50 měsíčně mají... v čistym samozřejmě Editováno: 16. Červen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No tak 50 kapříků bude mít asi málo lidí... A to myslím celkově. Jak jedinci tak rodiny. no jeden takovej páreček znám 28 a 24 let bezdětní, oba studující a bez pár drobnejch těch 50 měsíčně mají... v čistym samozřejmě jo a furt si stěžujou, samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) No tak 50 kapříků bude mít asi málo lidí... A to myslím celkově. Jak jedinci tak rodiny. no jeden takovej páreček znám 28 a 24 let bezdětní, oba studující a bez pár drobnejch těch 50 měsíčně mají... v čistym samozřejmě jo a furt si stěžujou, samozřejmě No, tak ono to zas nejni tolik, se jim nedivím, že si stěžujou. My jsme nad a taky můžu říct, že to není žádná výhra v loterii. Editováno: 16. Červen 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Koukám, že je tu každej docela s rozumným příjmem.... Ale tak by to mělo být.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 a co je teda ten rozumnej příjem ? Já myslím že těch 50 tis , ale pro rodinu s 1 dítětem ,to se asi dá i něco ušetřit .Ale na nějaké to vyskakování to taky nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 No ono jde taky o to, že lze vyžít i 15 000 tisíci. dvě osoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 to určitě neni problém ,jde o to se nekoukat co si koupit ,aby mohli děti na tábor ,na kroužky ,rodina na letní a zimní dovolenou dovolenou ,a v neposlední řadě něco ušetřit ,aby se mohlo něco dělat na autě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 To ja bych zase rekl, ze 50 tisic mesicne je v nasi zemi docela bezny prijem. Samozrejme ne masovy, ale nerekl bych, ze takovy plat bude mit malo lidi. TomasB: Souhlasim s tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 souhlasím ,50 tis. má už dnes spousta rodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 To ja bych zase rekl, ze 50 tisic mesicne je v nasi zemi docela bezny prijem. Samozrejme ne masovy, ale nerekl bych, ze takovy plat bude mit malo lidi.TomasB: Souhlasim s tebou. asi tak 2 ROKY ZPĚT JSEM ČETL NĚJAKEJ PŘEHLED, KDE bylo, že nad 35 hrubého má jen 4% populace. Dneska to bude o něco víc, ale většina lidí má méně než je republikový průměr. Osobně jsem rád, že neživořím a průměr táhnu nahoru. Jinak ani s čistým příjmem pře 50 tis. jen tak na byt nenašetříš. Je teda fakt, že nemusíme řešit problémy že by na něco nebylo, nebo že by byl problém při nenadálé události. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.