Publikováno Červen 22, 200718 r Mám menší problem s octavií.Nejdřív mi diagnostika hlásila tryska,vstřik 4 válec.Po týdnu tryska,vstřik 3 válec.Nechal jsem tedy zkontrolovat vstřikovače a nechat namontovat a seřídit na vačkách.Tím jsem vyřešil vstřikovače.Žádnou závadu to nehlásí ale motor začíná táhnout od 1800 otáček a konec je ve 2200 pak do 2900 nejde plynule.Od 3000 zase táhne.Když je motor v tahu tak se rozklepe volant,palubovka a na pedálech.Poradí kekdo?
Červenec 4, 200718 r Autor Zatim ne ale nejspis elektrika.Az to bude opravene urcite napisu cim to bylo.
Červenec 4, 200718 r Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=))
Červenec 9, 200718 r Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=))
Červenec 11, 200718 r Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=)) Ahoj, muzes napsat kterej svazek ? Dik
Červenec 11, 200718 r Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=)) Ahoj, muzes napsat kterej svazek ? Dik Ten co je schovaney pod vikem hlavy u vstrikovacu=))
Červenec 18, 200718 r Autor Tak jsem nainstaloval novou elektriku do hlavy motoru ke vstrikovacum a zavada je porad ta sama.Asi se z toho zblaznim. Tak ze pokus cislo dve bude elektrika od ridici jednotky k hlave motoru.Pak uz budu asi v koncich.
Srpen 6, 200718 r zdravím.mam taky problem? rano nastartuji auto a klepe jako na 3 valce.A až se zahřeje ,tak vypnu motor a nastartuji tak už mi to jde. VAG i hlasil eletrika na trisce.tak jsem sundal viko motoru a potahal s kablama a pak jsem jezdil bez problemu ale dnes jsem nastartoval vpořadku ale cestou do prace mi to zas přestavo tahnot a začalo klepat jak na 3 valce. ............................4x4 tdi 74kw
Srpen 17, 200718 r Autor Tak jsem preklenoval napajeci kabel od ridici jednotky ke tretimu vstrikovaci a změna je tu.Auto zacalo lepe tahnout od spodu a lepe se vytaci ale porad to není ono. Navíc se mi zvedla spotreba.Tak ze překlenuji i zbyle tri kabely a uvidime. Dam vem pak vedet jak to dopadlo.Je to ale na dyl protoze obednavat něco od Skodovky je utrpeni.
Září 1, 200718 r Autor Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor. Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci. Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu. Spokojenost.
Září 3, 200718 r zdravím.mam taky problem? rano nastartuji auto a klepe jako na 3 valce.A až se zahřeje ,tak vypnu motor a nastartuji tak už mi to jde. VAG i hlasil eletrika na trisce.tak jsem sundal viko motoru a potahal s kablama a pak jsem jezdil bez problemu ale dnes jsem nastartoval vpořadku ale cestou do prace mi to zas přestavo tahnot a začalo klepat jak na 3 valce.............................4x4 tdi 74kw tak jsen na to přišel ,stačilo jen na střikovacích triskach kleštěmi přimačknout konektory ,a oprava je za pusu. Upraveno Září 3, 200718 r od mk2
Listopad 22, 200816 r Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor.Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci. Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu. Spokojenost. Sláva ??? ... sláva asi že konečně je po problímu, ale na kolik takoví srnada vyjde ???
Červenec 26, 20196 r Výmena motora je dosť radikálna oprava, a pokiaľ to nie je nutné a starý motor je okrem spomenutých vecí v pohode, tak by som sa do nej nehrnul, je to totiž dosť roboty (a zrejme najskôr zbytočnej)... Upraveno Červenec 26, 20196 r od Jessy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.