Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám menší problem s octavií.Nejdřív mi diagnostika hlásila tryska,vstřik 4 válec.Po týdnu tryska,vstřik 3 válec.Nechal jsem tedy zkontrolovat vstřikovače a nechat namontovat a seřídit na vačkách.Tím jsem vyřešil vstřikovače.Žádnou závadu to nehlásí ale motor začíná táhnout od 1800 otáček a konec je ve 2200 pak do 2900 nejde plynule.Od 3000 zase táhne.Když je motor v tahu tak se rozklepe volant,palubovka a na pedálech.Poradí kekdo?

• 2 týdny později...

Ahoj,

podarilo se ti to nejak vyresit?

• Autor

Zatim ne ale nejspis elektrika.Az to bude opravene urcite napisu cim to bylo.

Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum.

Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=))

Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=))

TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=))

Ahoj, muzes napsat kterej svazek ? Dik

Ahoj, muzes napsat kterej svazek ? Dik

Ten co je schovaney pod vikem hlavy u vstrikovacu=))

• Autor

Tak jsem nainstaloval novou elektriku do hlavy motoru ke vstrikovacum a zavada je porad ta sama.Asi se z toho zblaznim.

Tak ze pokus cislo dve bude elektrika od ridici jednotky k hlave motoru.Pak uz budu asi v koncich.

Tak jak to vypada , uz to jede?

• Autor

Zatim jsem se se nedostal k tomu to vyskouset ale dam vedet

Ok, dik

zdravím.mam taky problem? rano nastartuji auto a klepe jako na 3 valce.A až se zahřeje ,tak vypnu motor a nastartuji tak už mi to jde. VAG i hlasil eletrika na trisce.tak jsem sundal viko motoru a potahal s kablama a pak jsem jezdil bez problemu ale dnes jsem nastartoval vpořadku ale cestou do prace mi to zas přestavo tahnot a začalo klepat jak na 3 valce.

............................4x4 tdi 74kw

• Autor

Ahoj,skus dat novou elektriku do hlavy.Uz to tu nekdo psal.

• Autor

Tak jsem preklenoval napajeci kabel od ridici jednotky ke tretimu vstrikovaci a změna

je tu.Auto zacalo lepe tahnout od spodu a lepe se vytaci ale porad to není ono.

Navíc se mi zvedla spotreba.Tak ze překlenuji i zbyle tri kabely a uvidime.

Dam vem pak vedet jak to dopadlo.Je to ale na dyl protoze obednavat něco od Skodovky je utrpeni.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor.

Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci.

Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu.

Spokojenost.

zdravím.mam taky problem? rano nastartuji auto a klepe jako na 3 valce.A až se zahřeje ,tak vypnu motor a nastartuji tak už mi to jde. VAG i hlasil eletrika na trisce.tak jsem sundal viko motoru a potahal s kablama a pak jsem jezdil bez problemu ale dnes jsem nastartoval vpořadku ale cestou do prace mi to zas přestavo tahnot a začalo klepat jak na 3 valce.

............................4x4 tdi 74kw

tak jsen na to přišel ,stačilo jen na střikovacích triskach kleštěmi přimačknout konektory ,a oprava je za pusu.

Upraveno od mk2

• 1 rok později...
Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor.

Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci.

Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu.

Spokojenost.

Sláva ??? :feve: ... sláva asi že konečně je po problímu, ale na kolik takoví srnada vyjde ??? :)

• 10 let později...

Výmena motora je dosť radikálna oprava, a pokiaľ to nie je nutné a starý motor je okrem

spomenutých vecí v pohode, tak by som sa do nej nehrnul, je to totiž dosť roboty (a zrejme najskôr zbytočnej)...

Upraveno od Jessy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.