mcsolle Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Tak to mám strach, že tam s RS nárazníkem budeš drhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Tak to mám strach, že tam s RS nárazníkem budeš drhnout. Jj, tak mám obavy, že bude kolega mcsolle drhnout, já nemám zdaleka tak prudký vjezd a musím jezdit ke garáži "na couvačku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jestli je to treti foto foceny na nejnizsi urovni, taxe podle me vejdes, na chlup a pomalu, ale vejdes. No a prinejhorsim nacouvas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jestli je to treti foto foceny na nejnizsi urovni, taxe podle me vejdes, na chlup a pomalu, ale vejdes. No a prinejhorsim nacouvas Nejnižší úroveň je asi na první fotce a tam se mu RS nárazník hádám nevejde, aniž by si neškrtl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 1. a 3. su cca rovnake len z ineho uhla. vazne neviem co s tym... som zufaly... ale origo pruziny kvoli tomu urcite nedam spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Vacsie kolesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Podívám se na to trochu z jiné strany než ostatní. A co takhle vybetonovat pozvolnější nájezd? to by nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Podívám se na to trochu z jiné strany než ostatní. A co takhle vybetonovat pozvolnější nájezd? to by nešlo? Presne tak, prvni, co me napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 pokud nezapneš míchačku a nehodíš tam dvě tři kolečka betonu, tak s RSnárazníkem budeš dřít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Já si myslím, že dřít nebudeš, ale musíš najíždět pomalu, nesmí se to zhoupnout. Na fotkách máš dost místa Sežeň si někoho ochotného s RS nárazníkem a vyzkoušej to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 RS naraznik je krasna vec, taky jsem o tom premyslel ale kdyz se ted na tyto fotky divam tak je mozna lepsi ho nemit a vsude se dostat kdyz si predstavim kam jsem se posledni dobou musel s autem dostat a dostal tak jsem opravdu rad ze tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 myslím že to je o.k. já bych řekl že projedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 jestli to je misto kde jde naraznik nejblíže k cestě tak si myslím, že neškrtne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Podle mě se vejdeš, RS nárazník ani moc nižší neni než ten co máš teď (asi tak o 1 cm v nejnižšim bodě), je jinak tvarovanej a opticky jen vypadá o dost nižší. Nevim o kolik to máš snížený ale já se dostanu s RS všude stejně jako dřív s obyč. nárazníkem. A kdybys náhodou dřel (což si myslim že vážně nebudeš) tak si holt budeš trochu najíždět ze strany a bude to v pohodě, vůbec bych si nedělal starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 diky vsem no vacsie kolesa nechcem. zatial mi stacia tie 17ky betonovat ma tiez nelaka a zbitocne poprosim niekoho z RSou lebo RSa nie je tak nizko. asi budem musiet pozicat rs naraznik a vyskusat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 ja myslim ze v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Muj nazor zase je,ze to bude asi o hubu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Tady bych se nebal, dle me v pohode, tesne, ale v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 skusim to. bude sranda. aspon konecne bude niekto zbierat zdochliny z cesty neviete ci by som s milotec spoilerom nejaky centimeter neziskal? je to cca rovnako nizko, vsak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 tim nastavcem dle meho vubec nic neziskas...maximalne tak problemy s lepenim atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 asi mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 skusim to. bude sranda. aspon konecne bude niekto zbierat zdochliny z cesty neviete ci by som s milotec spoilerom nejaky centimeter neziskal? je to cca rovnako nizko, vsak .... NEDAVEJ TO TAM, dej tam RS klasiku f celku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 skusim to. bude sranda. aspon konecne bude niekto zbierat zdochliny z cesty neviete ci by som s milotec spoilerom nejaky centimeter neziskal? je to cca rovnako nizko, vsak .... NEDAVEJ TO TAM, dej tam RS klasiku f celku presna jak rika Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Asi me ted kazdy smete lavinou argumentu.....ale proc si kazdej na auto rve RS narazniky ? To je vam lito, ze nemate RS ?.. ....na ceste uz potkavam opravdu "RS-ka" s klasickymi lampami casteji, nez ty originalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.