Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ja zas mam rad kecy jako tu vedes Ty ! Kdyz nekdo nejaky auto chce, tak je uplne jedno co v nem mas. Proste ho nalozej na nakladak a hotovo. V rodine sme meli uplne noveho golfa IV v ty dobe prvni s 110kW a k cemu bylo tvoje vyhledavani ? ... na hovno ... 30 minut v obchodaku a pote na parkovisti prazdno. CO nasli ? Uplny hovno a to bylo v ty dobe auto za 1,1M.

Takze enjoy chytre reci a mysli si jak mas neukradnutelne auto.

Nebudu to komentovat.Pišeš nesmysly.

Klid pánové, tohle k ničemu nevede.

Nebudu to komentovat.Pišeš nesmysly.

Bohuzel zadnej nesmysl, ale vlastni zkusennost. Jak sem rekl, zij si svuj sen o tom, ze mas neukradnutelne auto a jen doufam, ze Te z nej nikdo nevzbudi !

Upraveno od MichalF

Bohuzel zadnej nesmysl, ale vlastni zkusennost. Jak sem rekl, zij si svuj sen o tom, ze mas neukradnutelne auto a jen doufam, ze Te z nej nikdo nevzbudi !

Co měli vaši v tom autě Sherloga?

Tak jistě, když to hodí na korbu náklaďáku, odvezou všechna auta. Ale zablokované pedály a zamčená zpátečka už je docela problém. S takovým autem se manipuluje složitě. Zámek zpátečky normálně vyřadíš tak, že vymáčkneš spojku, ale v tomto případě to nejde. Nezbývá nic jiného než násilím odtlačit auto přes odpor pneumatik a to nejde moc potichu. A na dusík zapomeň, protože tvrzenou karbonovou ocel v tak masivním provedení jen tak lehce nepodchladíš. Určitě ne na podlaze auta v omezeném prostoru.

U DSG spojku nevymáčkneš :-) Zamkneš polohu P a auto nepopojede. Zamykatelná zpátečka je pro DSG ideální.

souhlasim s nekteryma clenema...pokud je auto na zakazku, tak proste zmizi,at se deje co se deje. Pokud parkuji nekde u supermarketu nebo nejakych vesich akci, tak pomuze i ta blba paka na volant, protoze kdyz pujdu corknou auta, tak se vykaslu na nejakou prekazku volantu a popojdu dal, kde ta paka neni a treti typ jsou mladi blbecci, co se nudi a proste nevijou nic , jak je auto zabezpecene, zda-li ma nejakou ochranu, alarm atd. tod muj nazor.

Tomu řikám 99,9 %...

Tomu řikám 99,9 %...

Ty dvě fotky jsou vyfocené v Hradci Králové v Tescu...bývalý Kefir.

• 4 týdny později...

Četli jste už "Výpověď zloděje aut", která se šíří přes email? Myslím, že je to docela zajímavé a poučné čtení.

Vypoved_zlodeje_aut.doc

To je stažené z ěnjakého fora, už tu na to byl odkaz.

Řečeno prostě a jasně, jakmile si vaše auto nějaká skupinka zlodějů vyhlídne, můžete dělat cokoliv, stejně Vám ho šlohne :aggressive:

Je to smutný, ale pravdivý. Takže pokud Vám jen ukradnou rádio, pořád lepší než celé auto.

Upraveno od pentadius

• 4 měsíce později...

***...

Nejsem zaměstnanec Sherloku ale mám s tím jisté zkušenosti a vím že se ukradené auto s velkou pravděpodobnosti vráti...

zamykání pedálů? kde se o tom dá dočíst??? díky

Vorliku,mrkní do vlákna ale to je si myslím lepší než vyhazovat peníze za Construkt...jde o to,že Ti auto se zamčenym Construktem stejně natáhnou na odtahovku ale se zamčenýma pedalama to bude vetší ořech...

Vorliku,mrkní do vlákna ale to je si myslím lepší než vyhazovat peníze za Construkt...jde o to,že Ti auto se zamčenym Construktem stejně natáhnou na odtahovku ale se zamčenýma pedalama to bude vetší ořech...

jj s tím souhlasím. Mechanické zamykání převodovky je podle mě vyloženě k ničemu.

jj s tím souhlasím. Mechanické zamykání převodovky je podle mě vyloženě k ničemu.

jo ale pojištovny to maj radi :palec2:

jo ale pojištovny to maj radi :palec2:

ale, že by daly slevu, to néé :D

Jo jinak k tomu zamykání pedálů, tak jsem se bavil dnes s kámošem, kterej dělá do aut, konkrétně do bmw, tak se mi celkem vysmál :) Je sice zvláštní představa, jak se tam kdesi montuješ do pedálů, na oko to musí vypadat výborně, ale i přesto....Za dva a půl prutu to určitě zkusím :)

• 2 měsíce později...

Představa, že bych se musel na každou noc plazit k pedálům, abych je nějak sepnul mě fakt neláká :)

Ja vám řeknu svůj názor. Ročně se tady ukradne asi 20000 aut, tak mi řekněte kolik z nich ukradnou přes odtahovku? To by musely všechny odtahovky sloužit jenom k loupežným účelům :) Kradou se nejvíc samozřejmě Škodovky, dlouho jim k tomu sama fabrika náhrávala tím, že to auto se dalo ukrást do minuty. Je tedy třeba svoje auto odlišit od masy ostatních. Proč by kradli Vaší Octavii, která bude mít v sobě kombinaci několika zabezpečení, když třeba o ulici vedle stojí to samý člověka, který na to prdí? Logicky půjdou cestou nejmenšího odporu.

Určitě teda doporučuju

- leptat VIN (bodejt by, když to vyrábim :p )

- tajný spínač (doby tlačítek pod volantem jsou pryč, dneska jsou v kurzu magnetický spínače)

- jakýkoli mechanický zabezpečení (Defend, Construct, Zeder, Bull-lock atd.)

- neseriový alarm, nejlepe s GSM

- u aut k milionu už Sherlog

• 4 týdny později...

Já zastávám názor že nejlepší je kombinace mechanického a elektronického zabezpečení.

Odcizení auta to samozřejmě na 100% nezabrání, ale ochrana je to dostatečná.

Kdo ovšem chce zvýšit šanci že se ještě nekdy shledá s již odcizeným autem tak si pořídí SHERLOG, protože nic jiného nemá skoro 100% úspěšnost - a věřte že hodně vím o čem mluvím

Mám stejný názor... :palec2:

A mám také mnoho zkušeností s lidma, kteří si přijdou pro SHERLOGA až když jim předešlé auto někdo ukradne :help:

škoda jen, že sherlog nenabízí nějakou garanci navíc - třeba jako že když se auto nenajde, doplatí spoluúčast do havarijky nebo tak něco. Ale nemají důvod, když neexistuje žádná větší konkurence.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.