Červenec 9, 200817 r Modra ocean podle me velmi rychle zastarava a bez litych kol je v kombinaci se stribrnejma kolama bez loga hotovy utrpeni..
Červenec 12, 200817 r Mám na cestě FII Combi červená Flamenco:) původně jsem sice chtěl žlutou sprint (koukám asi první tady), ale přítelkyně se zamiolovala do Flamenco, no...co jsem mohl dělat
Červenec 12, 200817 r S tou žlutou nejsi první, už tu jedna jezdí. Viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=85194 Ale fakt je že to není COMBI. Upraveno Červenec 12, 200817 r od foromen
Červenec 12, 200817 r I já chtěl původně žlutou, ale odradili mě od ní....jezdí jen krátký a na combi to ještě nebylo k vidění a pak se taky blbě prodává....takže pak zvítězila červená corrida, protože tu modrou laser co jsem měl na předchozí FI už lumpové nedělaj :-( Upraveno Červenec 12, 200817 r od Marek
Červenec 12, 200817 r Podle nějakého průzkumu či co nejoblibenější barva tady u nás v Čechách je červená a černá...
Červenec 12, 200817 r Máš pravdu.....momentálně je právě hodně v kurzu u FII červená corrida......a po bazarech lidi taky chtějí převážně červenou....jěště i modrá jde...
Červenec 12, 200817 r Směju se...to je taky jediná barva s černou na kterou se dá u té dvojkové Fabii koukat.Fakt že jo.Ostatní barvy na FII TRAGEDIE!!!
Červenec 12, 200817 r No a hlavně to nejni příplatková barva :-) za metalízu si berou 8 500Kč navíc. Ty prachy radši vrazím do zimních gum....
Červenec 13, 200817 r jj zlutasek je krasna, ale na combi nejak nesedne. Osobne ji vidim na malym dravecku, coz spis sedne na kratkou
Červenec 13, 200817 r No já už žlutou v combi viděl a nevypadá vůbec zle. U týhle barvy je ale podmínka, aby to autí nebyl úplnej sociál na plecháčích. Holt to chce tropchu vyšperkovat a namýt a vypadá skvěle:)
Červenec 13, 200817 r Já teď pořídil ROOMSTER modrá oceán. Barva byla otázkou. Zeptal jsem se tedy u nás profesionálního designéra co doporučuje. Měl jednoduché řešení. Zadej si do GOOGLU obrázky značku vozu a ta, která převažuje mu nejvíc sedí. V jaké barvě auto nafotit, aby vypadalo nejlíp, živý prý řadu profíků.
Červenec 13, 200817 r Tak tohle ti ale může ovlivnit to, že každý model má svou "komunikační" barvu, kterou je prezentována všude možně. U Roomstra to myslím zrovna byla ta modrá ocean;o) Já naopak vybíral tak, aby to nebyla jedna z těch nejtuctovějších barev:o)
Červenec 13, 200817 r presne tak. protoze modra ocean je reklamni barva skodovky, tak ti ji gg najde nejvickrat. hihi skoro bych rekl, ze jsi "obeti" sekundarniho pusobeni ( nebo proste dalsiho) marketingu. NICMENE je to krasna barva. takze at slouzi. Bude to nejake skladovka? protoze myslim, ze ted uz tahle barva v nabidce neni. Nahradila ji nejaka jina. Nekde na foru seto psalo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44410 ale to je jen zakladni, tkaze asik Ocean normalka jde. Upraveno Červenec 13, 200817 r od Blacky
Červenec 13, 200817 r Já tedy osobně bych si dal vyhledat na googlu a vybral bych si pomalu tu, která se objeví nejmíňkrát:) I když obecně je to docela drsnej způsob, jak volit barvu:oD
Červenec 13, 200817 r Barva je otázka vkusu, peněz / u metly / a bezpečnosti-viditelnosti na silnici......
Červenec 13, 200817 r To určitě souhlasím, i když ty peníze, myslím, že u auta je barva zvenku ta první věc, které si kdo všimne a proto těch 8500 v combi ta metlu myslím není částka, kterou by někdo nechtěl dát. Já to třeba bral jako samozřejmost...nějak tu obyč modrou bych si fakt nedal jen abych ušetřil nějaké peníze, které v ceně auta nejsou zas tak rozhodující. I když na druhou stranu 8500 může znamenat pár dobrých věcí do výbavy. Holt otázka preferencí.
Červenec 13, 200817 r Červená Flamenco metalíza, a jak tak na silnicích koukám cpou ji už na všechno - /na parkovišti už svoje auto podle barvy pomalu nenajdu/..
Červenec 13, 200817 r No já třeba červenou Flamenco vídám na OII a R, ale FII jsem jich moc neviděl a Combi už vůbec ne:) Ale jak jsem již psal, já chtěl spíš žlutou Sprint, ale přítelkyně se zamilovala do Flamenco,no:o)
Červenec 13, 200817 r mno asi vazne vkus kazdeho soudruha. treba bila s doplnkama vypada paradne a vyjdou je levnejc opravy ( prestrikani)
Červenec 13, 200817 r Ak chcete unikátnu farbu na FII, tak najmenší výskyt má suverénne zelená metalíza highland. Na 500 nových FII pripadá len 1 zelená highland, naopak najpredávanejšie sú strieborná a capuccino
Červenec 14, 200817 r jj, v naší společné garáži stojí FII zelená highland a vypadá to velmi luxusně. Jen to auto musí být čisté. Zanikají v ní ale trochu ty černé sloupky, proto osobně se mi více líbí veselé či teplé barvy na FII. Na tmavé a studené barvy je to asi fyzicky malé auto.
Červenec 23, 200817 r Já mám Cappuccino a černo-šedý interier a myslím, že to jde skvěle k sobě. Hezky se to doplňuje, všude jen ..černa a šedá..všechno ladí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.