Octavinek Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Dnes je opravdu pátek 13.! Dnes jsem měl menší kolizi, nějaký víkendový jezdec nevěděl kam chce jet a tak si vymyslel že mě vytlačí z ven ze silnice, shodou okolností to bylo před semaforem! Jak jsem se věnoval onomu jezdci a uhýbal mu, nevšiml jsem si že naskočila pomalu červená a maník přede mnou to zadupl, naštěstí rychlost nebyla veliká, a ABS udělalo taky své! Výsledek - odnesla to SPZ po nárazu do vozíku taženého autem přede mnou ! No a dostávám se konečně k tomu co chci řešit, na koberečku se mi ocitla nějakým způsobem pružina (na obrázku)! Můžete poradit odkud to probůh vypadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Dnes je opravdu pátek 13.! Dnes jsem měl menší kolizi, nějaký víkendový jezdec nevěděl kam chce jet a tak si vymyslel že mě vytlačí z ven ze silnice, shodou okolností to bylo před semaforem! Jak jsem se věnoval onomu jezdci a uhýbal mu, nevšiml jsem si že naskočila pomalu červená a maník přede mnou to zadupl, naštěstí rychlost nebyla veliká, a ABS udělalo taky své! Výsledek - odnesla to SPZ po nárazu do vozíku taženého autem přede mnou ! No a dostávám se konečně k tomu co chci řešit, na koberečku se mi ocitla nějakým způsobem pružina (na obrázku)! Můžete poradit odkud to probůh vypadlo? je to ze sedačky, jsou tam ještě dvě až tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 mno to je ze Škody 120????? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jasně, ze sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 napis prosim co si este nasiel na koberecku po tom naraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 myslel jsem si to, ale že tak vylétla!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25880 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Díky! To jsou věci!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Sededlo už se to tu řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 vítej v klubu bezpružiňáků : : : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Sededlo už se to tu řešilo. A ještě řešit bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Postupně časem odhalené slabší místo Octávie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKOMÁR Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 TAK SE TAKY HLÁSÍM DO RODINY BEZPRUŽINÁŘŮ,PO USEDNUTÍ MANŽELKY DO SEDADLA SPOLUJEZDCE (A TO MÁ 50KG I SPOSTELÍ) SE OZVALA RÁNA JAKO Z DĚLA ŽE JSEM ZASTAVIL A ŠEL SE PODÍVAT JESTLI MI NEUPADNUL VÝFUK,NO A ONA SE ULOMILA TA PACKA CO DRŽÍ TU DLOUHOU PRUŽINU U DVEŘÍ,FAKT MAZEC,CHUDÁK ŠPATNĚ SLYŠÍ JEŠTĚ JÍ TO MĚLO VYSTŘELIT OKO A MĚL JSEM IDEÁLNÍ ŽENU,r.v 2001-BOŽE CO MĚ ČEKÁ PŘÍŠTĚ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak já už jsem v klidu, o víkendu jsem vyndal sedačky že vyčistím interier a vypadla i druhá pružina od řidiče. Opravovat to nebudu na funkci sedačky to asi velkej vliv nemá, zvedat se zvedá tak co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 taky nemám a zatím vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 i moje pružina ze sedadla řidiče zaujala pozici v kufru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Moje pružina opět zaujala pozici v sedačce. Asi jako všem ostatním vám praskl ten váleče, který procházím kovovým dílem sedačky a má v sobě dírku právě pro konec pružiny. Já sem koneci pružiny (tomu háčku) trošku zvětšil poloměr a tím hootevřel a prostrčil sem ho přímo tou dírkou, kde byl one prasklý váleček. Tím se pružina pootočí o 90° vůči své původní pružině a pokud e má zaháknout na druhé straně, musí se zase o 90° pootočit, takže se vlastně ja oby předepne. Takže pružina je zpátky a já mám radost že je sedačka kompletní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak tu posr...pružinu jsem dneska našel i já,i s tim ulomeným čepem,ale sedačka funguje jak má,tak to zatím nechám tak,Ale zajímá mě,jestli tam ta pružina nebude,muže se ta sedačka ještě více zničit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Mno myslim si ze ta pruzina tam ma hlavne podpurny efekt pro mechanizmus zvedani sedacky. Protoze pokud ma ten pakovy mechanizmus dat sedacku niz, pomaha mu vaha ridice, ale pokud ma jit sedacka vys, tak ta pruzina tam pusobi jako treba protizavazi kabiny vytahu, takze pusobi proti vaze ridice, aby se ten mechanizmu tak nepremahal, takze opodstatneni tam ta pruzina ma. vytvari pribliznou rovnovahu sil mezi zvedanim a klesanim sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Nadruhou stranu , kolikrát člověk zvedá nebo snižuje sedačku že. Zatím to nechám být a až zas budu uklízet interier a sedačky pujdou ven pokusím se je vrátit zpátky podle návodu Matrixe A když to nepůjde tak to bude asi chyba Matrixu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Nemaluj hned agenta Smitha na zeď je s tím trochu dřina vrátit tu pružinu zpátky, ale jde to. Já mám rád věci kompletní, tak sem si s tím vyhrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nevít proč do řidičovy sedačky zespodu vedou dva dratky, sedadlo vyhřívane neni a přesto tam nějaká el.vede!? r.v.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 spínač pro indikaci zapnutí bezpeč. pásů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1 Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Aha Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) Zdar hoši. Já jsem nenašel pod sedačkou pružinu, ale takový malý "bazmek" z nějaké slitiny hliníku. Není to náhodou ten "čurament" za který je zaháklá ta "Vaše" ( moje je zatím nezvěstná ) pružina? Pokud ano v kterých místech se to má nacházet, já jsem v katalogu sedačky nebyl schopen určit to místo původu. Díky [attac hment=50887:PC080013.jpg] Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: Liboro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.