M-a-r-e-k Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Dobrý večer, měl bych dotaz, odkud můžu vzít napájení 12V pro napájení neorigo centrálního zamykání?. Dá se použít třeba napájení ze zapalovače?, díky za odpověď Editováno: 15. Červenec 2007, autor: M-a-r-e-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Môžeš aj z priameho prúdu (baterka+)z niektorého vodiča ,ale treba dať na napájací drôt poistku. Najlepšie máš pod prístrojovou doskou kde sú aj relátka taký červený hrubý drát a to je prívod od batérie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Môžeš aj z priameho prúdu (baterka+)z niektorého vodiča ,ale treba dať na napájací drôt poistku.Najlepšie máš pod prístrojovou doskou kde sú aj relátka taký červený hrubý drát a to je prívod od batérie. Z té baterky mě to napadlo jako první, pojistka samozřejmost,ale nevím jak provléct drát z motorového prostoru do kabiny, hledal jsem nějakou průchodku, ale neviděl (motor 1.4 mpi, je tam airbox a baterka tak tam nejde moc vidět, asi se bude muset vše demontovat:( ), nakonec mě napadl ten zapalovač, tak jestli je to možné, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Daj dolu kryt nad vodičovými nohami (ako to tu pohladaj) a ak na alarm stačí 10A poistka, zožeň si jeden ISO pin a v poistkovej skrinke na pozícii 5 ktorú určite nemáš osadenú lebo nemáš origo centrál a svetlá v dverách máš stálych 12V. nerež žiadne káble, to je ideálne miesto na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 (editace) Daj dolu kryt nad vodičovými nohami (ako to tu pohladaj) a ak na alarm stačí 10A poistka, zožeň si jeden ISO pin a v poistkovej skrinke na pozícii 5 ktorú určite nemáš osadenú lebo nemáš origo centrál a svetlá v dverách máš stálych 12V. nerež žiadne káble, to je ideálne miesto na to. Díky moc, udělal jsem to jak ja napsáno výše a centrál funguje , ještě bych měl dotaz, je nutné použít diody (podle schématu tady na fóru, jsou asi kvůli ochraně BSG), v návodu od CZ o nich není zmínka a na diskuzním fóru od výrobce CZ jsem se dočetl, že u tohoto modelu nejsou nutné.Myslím tím připojení pro signalizaci směrovými světly. Těmi diodami, určitě nic nezkazím, když je tam dám spíše naopak, ale zajímalo jestli je tam dávat nemusím. Editováno: 15. Červenec 2007, autor: M-a-r-e-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Ešte som zabudol že je ta malá poistka aj 15A v modrej farbe tak daj radšej tú Inak nemáš zač... a áno, tie diody tam daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.