Přejít na obsah

Napájení CZ

M-a-r-e-k

Doporučené příspěvky

Môžeš aj z priameho prúdu (baterka+)z niektorého vodiča ,ale treba dať na napájací drôt poistku.

Najlepšie máš pod prístrojovou doskou kde sú aj relátka taký červený hrubý drát a to je prívod od batérie.

Z té baterky mě to napadlo jako první, pojistka samozřejmost,ale nevím jak provléct drát z motorového prostoru do kabiny, hledal jsem nějakou průchodku, ale neviděl (motor 1.4 mpi, je tam airbox a baterka tak tam nejde moc vidět, asi se bude muset vše demontovat:( ), nakonec mě napadl ten zapalovač, tak jestli je to možné,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daj dolu kryt nad vodičovými nohami (ako to tu pohladaj) a ak na alarm stačí 10A poistka, zožeň si jeden ISO pin a v poistkovej skrinke na pozícii 5 ktorú určite nemáš osadenú lebo nemáš origo centrál a svetlá v dverách máš stálych 12V. nerež žiadne káble, to je ideálne miesto na to.

Odkaz ke komentáři

Daj dolu kryt nad vodičovými nohami (ako to tu pohladaj) a ak na alarm stačí 10A poistka, zožeň si jeden ISO pin a v poistkovej skrinke na pozícii 5 ktorú určite nemáš osadenú lebo nemáš origo centrál a svetlá v dverách máš stálych 12V. nerež žiadne káble, to je ideálne miesto na to.

Díky moc, udělal jsem to jak ja napsáno výše a centrál funguje :palec2: , ještě bych měl dotaz, je nutné použít diody (podle schématu tady na fóru, jsou asi kvůli ochraně BSG), v návodu od CZ o nich není zmínka a na diskuzním fóru od výrobce CZ jsem se dočetl, že u tohoto modelu nejsou nutné.Myslím tím připojení pro signalizaci směrovými světly. Těmi diodami, určitě nic nezkazím, když je tam dám spíše naopak, ale zajímalo jestli je tam dávat nemusím.

Editováno: , autor: M-a-r-e-k
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...