Macc Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Čau chlapci Mám problém když zapojím přívěsný vozík a dám zpětný chod tak mi pořád píská PDC pomoc při couvání. Nevíte někdo jak zapojit? Ve škodě-auto mi řekli že to prostě musím vydržet. Poradí někdo? Pls Díky macc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Píská,protožr tam máš asi vozík,musí se zapojit tak,aby při zapojení vozíku,byl rozpojen kontakt pro napájení couvacích čidel a zařízení bylo teda mimo provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macc Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 To mě napadlo ale nevim kde a jak si to mám rozpojit nebo jak to udělat Pokud máte někdo foto budu vděčný za návod. Díky Macc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 To mě napadlo ale nevim kde a jak si to mám rozpojit nebo jak to udělatPokud máte někdo foto budu vděčný za návod. Díky Macc buď si to uděláš přes vypínač a když něco potahneš, tak to vypneš, nebo si pořídíš origo zásuvku a ta má spínač - rozpínač na zadní mlhovku od tohot spínače dotáhneš drát do RJ couvacích senzorů na 16pin konektor poztice 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdar Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 A nebo jedno rozpínací relé, které by cívku mělo zapojenou mezi couvačky a zadní mlhovku na zásuvce - ta by musela by být oddělena diodou a přes rozpínací kontakty relé by bylo zapojeno napájení pro PDC. Takže při zařazené zpátečce a připojeném přívěsu by se toto relé kostřilo přes mlhovku přívěsu ( samozřejmě jen pokud by tato byla zhaslá) a odpojilo napájení pro PDC. To jen kdyby se ti nechtělo kupovat novou zástrčku....ale originál je originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 A nebo jedno rozpínací relé, které by cívku mělo zapojenou mezi couvačky a zadní mlhovku na zásuvce - ta by musela by být oddělena diodou a přes rozpínací kontakty relé by bylo zapojeno napájení pro PDC. Takže při zařazené zpátečce a připojeném přívěsu by se toto relé kostřilo přes mlhovku přívěsu ( samozřejmě jen pokud by tato byla zhaslá) a odpojilo napájení pro PDC.To jen kdyby se ti nechtělo kupovat novou zástrčku....ale originál je originál. me to take řve,ale ruku na srdce.kolik toho človek asi nacouvá s tím vozíkem............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 jj taky bych to neresil:) ale mam jiny problem kdyz mam auto pred barakem na ceste a chci tam mit i vozik tak jak by se dalo vykutit kdyz by ho nekdo chtel odpojit at zacne rvat alarm? mozna ze si odpovim sam mozna by to slo tou origo zasuvkou a primo na vstup alarmu:) takze jeste jedna otazecka kolik stoji origo 7polova zasuvka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.