Octavian1 Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 Schvalne kdo zachytil v tomhle vedru nejvic sorry za blbou kvalitu (je to mobil) Citovat
Alexas Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 Já to teda nezachytil,ale v pondělí mi to v Praze ukázalo rovnejch 40 stupínků Citovat
Octavian1 Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Vloženo 19. Červenec 2007 me by zajimalo kde je to cidlo ktery to zaznamenava a jak moc je to skutecny Citovat
Kutil_Tim Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 u octavky nevim ale fabie to ma u leve mhovky tak to asi bude stejne, ovlivnuje ho akorat kdyz auto stoji na slunku dlouho tak se rozpali plasty okolo nebo motor ho ohreje, treba vzime jak prijedes a neprodi tam vzduch protoze auto stoji tak motor ten prostor zahreje a hups najednou je venku tepleji Citovat
Kutil_Tim Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 ale dobry naapd dneska mi auto celou dobu stoji na slunku jdu to zjistit:D Citovat
Kutil_Tim Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 tak to moje predesla teorie nevysla:( auto je na slunku cely den a ma tam 30stupnu a ve stinu je 28,5 takze zanedbatelny rozdil Citovat
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 bohužel nezachytil, ale předevčírem taky rovných 40 Citovat
Marios Vloženo 20. Červenec 2007 Vloženo 20. Červenec 2007 Tož tady u nás mi auti ukázalo nejvíc teďka asi 32°C. Jojo hory jsou hory :-) Citovat
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Vloženo 20. Červenec 2007 Mě nejvíc v úterý v ČB 37,5° podotýkám za jízdy. Citovat
Octavian1 Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Vloženo 7. Srpen 2007 dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Citovat
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Vloženo 8. Srpen 2007 dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) Citovat
author Vloženo 8. Srpen 2007 Vloženo 8. Srpen 2007 dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... Citovat
Octavian1 Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Vloženo 8. Srpen 2007 dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... To je teda ranec doufam ze se to zitra ummoudri, zitra do brna jedu Citovat
author Vloženo 8. Srpen 2007 Vloženo 8. Srpen 2007 dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... To je teda ranec doufam ze se to zitra ummoudri, zitra do brna jedu no nevim nevim....meteorologové si hlasi ze se ma ochladit ale po predchozich zkusenostech nevim nevim s tim ochlazenim..... B) Citovat
Jirik.DC Vloženo 11. Srpen 2007 Vloženo 11. Srpen 2007 Tak tohle je 16.7. u práce. Jinak čidlo je u levé mlhovky, zacvaknuté v příčce pod nárazníkem, tuším že přímo za tím vyndavacím krytem vedle mlhovky, je tam kvůli čidlu i díra. Je kolem celkem prostor, takže to ohřáté plasty moc neovlivňují..i k motoru je celkem daleko. Spíš má vliv, že to měří teplotu opravdu nějakých 30 cm nad zemí. na dálnici jsem to porovnával s cedulemi, které ukazují teplotu vozovky a vzduchu a sedělo to s odchylkou nějakých 0.5 °C. Takže pro orientaci je to paráda. Citovat
kadlec Vloženo 21. Srpen 2007 Vloženo 21. Srpen 2007 už felicie to měla udělané že pokud auto stálo a čidlo bylo ohřívané nejen od tepla z motoru, tak na to neragovalo tak i u kokty to bude stejný, takže ta teplota celkem odpovídá teplotě vzduchu Citovat
Jirik.DC Vloženo 21. Srpen 2007 Vloženo 21. Srpen 2007 už felicie to měla udělané že pokud auto stálo a čidlo bylo ohřívané nejen od tepla z motoru, tak na to neragovalotak i u kokty to bude stejný, takže ta teplota celkem odpovídá teplotě vzduchu Taky bych řekl..jednak v dnešní době určitě nemůže být problém zohlednit u signálu s čidla i teplotu chladicí kapaliny, ale hlavně to čidlo je celkem daleko od motoru, je to proctě teplota těch 20-30 cm nad zemí..víc se tam projevuje teplota povrchu, protože od něj se vzduch také ohřívá Citovat
Jirik.DC Vloženo 29. Srpen 2007 Vloženo 29. Srpen 2007 heslo zní kdo má míň Dneska ráno bylo trochu chladno, ale nepřišlo mi, že až tolik Citovat
O.v.i. Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 To minus tam domaloval fixou ) nene letošní leden Citovat
Marios Vloženo 31. Srpen 2007 Vloženo 31. Srpen 2007 Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Citovat
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Vloženo 1. Září 2007 Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.