Neo2 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Zkus třeba www.hamar.cz já od nich beru, mají super ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Kde na netu se dají sehnat levné rozvody na fabiu 1,4 16V 55 kWDíky Já sehnal tady na foru v inzerci, origo škoda včetně pumpy zabalené v krabicích i s fakturou na bezmála 10 tKč za lidových 4,5 tKč. No nekup to. Jinak zkus Seba tady z fora, nebo www.skodadily.cz Jinak vlákno, kde je toho o rozvodech hodně napsáno tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=150 Editováno: 19. Květen 2008, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Umim prvovyrobu z Nemecka za 2600,- (stejne jako orig. jen neni orig. krabicka) nebo i prvovyrobu vcetne krabicky za 3403,- a vodni pumpu HEPU za 861,-. Vse s dokladem a DPH, zarukou, proste ofiko. Jedina otazka je, jak moc na to spechas, protoze rozvody Nemecko jsou aktualne doprodany a orig. by mel byt posledni dostupnej kus. DE se ceka na dodavku. Pro forum navic 5% sleva. Jinak to najdes na www.skoda-dily.cz, cisla dilu jsou 036198119C rozvody a 036121008L vodni pumpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 mi je omylem vymenili ve skodovce za lidovych 5124 KC a jeste je posunuli o zub (cislo dilu je 036198119C - sada rozvodova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Honzík: Jak jsi poznal, že jsou o zub posunuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruger Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nevíte jakou značku rozvodů mají na Hamar.cz ? Sháním rozvody na 1,4 55KW, ale vrtá mi hlavou jak je možný že na Hamar je maj za 2800kč a třeba na mjauto.cz za 4800 a na apm.cz za 5500kč? To si tak ostatní mastí kaspy nebo v tom Hamaru mají nějaký polský nebo čínský aušusy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas65 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tak dlemých zkušeností doporučuju rozvody měnit.A to nejen řetěz,lišty,napínák atd,ale i kola.Teď v práci řeším druhý potkaný motor.A zatím to vypadá tak že se bude kupovat nový.Cena cca 96000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tak dlemých zkušeností doporučuju rozvody měnit.A to nejen řetěz,lišty,napínák atd,ale i kola.Teď v práci řeším druhý potkaný motor.A zatím to vypadá tak že se bude kupovat nový.Cena cca 96000 kč. a kolik to mělo najeto? Jinak jsem se dočetl, že koncern VW udává životnost vozidla na dobu 10 let či 300tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas65 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Najeto měl něco kolem 150 000km.Žádný městský provoz.Spíš dálnice.Ale rozumný řidič který jezdil normálně.Nepřetáčel ani nepodtáčel.Takže mu nijak neublížil.A pokud se něco takového stane ještě jednou,tak začnu s výrobou tříkolek pro děti.Protože ten řetízek se na nic jiného nehodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Když už si nakousl těch 200. tis km, tak mě zajímá co si za těch 200 tis. km na fabce všechno měnil ..(olej nepočítám myslím že měnil normální spotřební díly........u jardy je důkaz toho že Htp není jen na ježdění po městě.....a mezi vesnicema...že se dá bez problému i víc než si ostatní myslí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruger Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak jsem to zjišťoval a v Hamaru mají kladky INA a řemen Daico. Má to někdo z Vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jak uz jsem psal vyse, mam nemeckou sadu za 2600,- s DPH, kvalita je prvovyrobova, pises o 2800,- s DPH, coz je podobny, neni se tedy cemu divit a problem bych tam nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Dayko používají i ostatní výrobci motoru v prvovýrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Nevím , jak vypadá řetěz u 1,2 HTP , ale vyděl jsem řetěz a vodicí lišty u Nisana ZD3 po najetí 250 000 KM - doporučená výměna 400 000 km a byly OK , tak to snad u Fabky taky vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Já kupoval tady na fóru od Seba a naprostá spokojennost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) e Editováno: 19. Září 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Najeto měl něco kolem 150 000km.Žádný městský provoz.Spíš dálnice.Ale rozumný řidič který jezdil normálně.Nepřetáčel ani nepodtáčel.Takže mu nijak neublížil.A pokud se něco takového stane ještě jednou,tak začnu s výrobou tříkolek pro děti.Protože ten řetízek se na nic jiného nehodí. a neslo o motory s vyrobou do 2004? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 neni interval 15t km na sviecky a filter zbytocny luxus? Sak to tam mas tak 3 mesiace? Radsej by som olej menil po 10t km. Inak Tvoje autocko sa vydarilo a ma sikovneho majitela tak nech sluzi este raz tak dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) j Editováno: 19. Září 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) jj, díky, ty svíčky měním jak mi doporučil cimbu, jedna stojí 107,- Kč, takže to ustojím, olej dávám dost dobrý, takže 15.000 v poho,no doufám, že vydrží, auto měním tak po šesti letech, předchozí felicie tak měla 350.000km, dnes má okolo 450.000 a do motoru se ještě nikdo nemusel hrabat, olej dostávala ten samej to jsou krásný kilomtery Zajímalo by mě jak dlouho mi vydrží Fábie Felicie má od roku 1997 najeto 65tis km, stále bez koroze, jako nová - jen oschází díly stářím (nastavení výšky světel, čidlo otáček, těsnění na čidlu v chladiči...) Na Fábii mam 34tis, tak doufám že mi nepostihne závada tady popisovaná. Mam auto vyrobený 11/2003 ...ale při používání 16" kol bude brzy výměna kostí, nějak to začalo klepat jen ještě takový dotaz: Jak často jsi měnil ložiska na zadku u Felicie? Zdá se mi že zadní kola mají nějakou vůli, když s nima cloumam, tak něco jakoby klepe Editováno: 12. Červen 2008, autor: janjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 běžně to asi nebude řešit nikdo, ale já jsem vyjimka - mám 160.000km nejsi vyjimka, u nas jezdi znamy s fabkou 1,2 47kW v autoskole, dokazete si predstavit co to auto musi vsecko zazit a ma najeto 225tkm....coz je myslim az az, urcite vic nez ty a vse vpoho, jezdi jen na rocni prohlidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 jen ještě takový dotaz: Jak často jsi měnil ložiska na zadku u Felicie? Zdá se mi že zadní kola mají nějakou vůli, když s nima cloumam, tak něco jakoby klepe u felicie nikdy, stačí jen dotáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas65 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 a neslo o motory s vyrobou do 2004? Nevím ve kterém roce se to lámalo,ale tohle auto je 03 a má dlouhé lišty.A stejně přeskočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Můžeš prosím popsat v jakém režimu se to stalo? Asi se tu už možná řešilo, ale víc zkušeností a info nikdy nezaškodí. Mam nalítáno jen 47tis, takže "životnost" zatím neřeším, ale dle příspěvků je jedno jestli má 5 nebo 155tis. Díky za všechny info co dodáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Ozvěte se komu přeskočil ten řetěz a v jakém provozním režimu to bylo. Toto téma si myslím zasloží víc rozebrat. Ty případy se množí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.