anry Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Poradí mi někdo jak mám předělat zapojení relé denního svícení? Teď to mám tak , že po nastartování se mi rozsvítí hlavní světla, ale chtěl bych to tak aby mi svítily přídavné světla pro denní svícení, hlavní byly zhaslé a po otočení vypinače přídavné zhasly a svítily originální. Jo a sada na to denní svícení je od molpiru.Ale schéma už nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Myslím, že to nebude problém. Poradil bych, ale jsem teď na dovče a nemám před sebou schéma. Jestli nikdo neporadi tak se ozvi v neděli večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) Editováno: 25. Červenec 2007, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Poradí mi někdo jak mám předělat zapojení relé denního svícení? Teď to mám tak , že po nastartování se mi rozsvítí hlavní světla, ale chtěl bych to tak aby mi svítily přídavné světla pro denní svícení, hlavní byly zhaslé a po otočení vypinače přídavné zhasly a svítily originální. Jo a sada na to denní svícení je od molpiru.Ale schéma už nemám. Ahoj řešil jsem to samé cca před měsícem zde je to popsané, je to jednoduché http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry484446 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 díky vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.