Kutil_Tim Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 dneska jsem si vsiml ze mam na steracich to kolecko zlute stim trojuhelnikem a vykricnikem videt na obou steracich, skodovka mi je tam dala pri prohlidce zimni zdarma, ale od novoti drely o sklo mam jim to tam jit vyreklamovat? ze by nejak exstra stiraly se taky neda rict ty puvodni byli lepsi taky original skoda. ikdyz jsem je dostal zadarmo tak by mela platit zaruka ne? to bylo tehdy ze se davaly nad opravu 1000kc tak zdarma urcite si to pamatujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 reklamovat můžeš leda tak něco, co jsi platil a co máš na faktuře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 27. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 reklamovat můžeš leda tak něco, co jsi platil a co máš na faktuře... vsak to na fakture je, akorat sleva 100procent takze neni nikde receno co je ve sleve ze nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Pri zimni prohlidce? ... to chces rict loni na podzim? ...a to chces reklamovat ? ....ja menim gumicky co pul roku, reklamovat je po 3/4 roku by me nenapadlo ani ve snu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Pri zimni prohlidce? ... to chces rict loni na podzim? ...a to chces reklamovat ? ....ja menim gumicky co pul roku, reklamovat je po 3/4 roku by me nenapadlo ani ve snu ja mam gumicky povodne skoro uz 4r, a nestazujem si, ale uz to bude coskoro na vymenu, lebo to uz nieje to co byvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Ty ses nenarocnej. ...jakmile to nesetre napoprve dokonale tak menim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 28. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 ja mel originalni sterace 3 roky a byly dobre, takze nechapu proc po pul roce bych mel je menit a kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Ty ses nenarocnej. ...jakmile to nesetre napoprve dokonale tak menim. ono to bude tym, ze stierace pouzivam maximalne styrikrat do roka (RAIN OFF), najvaicej stierace starnu pouzivanim, ale takisto nemaly vplyv na to ma aj ich vekove starnutie (stvrdnutie a posobenie UV). Ako pise, uz je to zrele na vymenu (po 3,5r originalu z vyroby), ale zimu s nimi este vydrzim a na jar dam nove gumicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Vsak rikam jses nenarocnej. ...ja pres rain off blbe vidim, ty vidis dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 caute, chalani oplatia sa origo skoda stierace za 835? dva predne a zadny...alebo sa daju zohnat aj lacnejsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Já měním stěrače asi tak 3x do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 caute, chalani oplatia sa origo skoda stierace za 835? dva predne a zadny...alebo sa daju zohnat aj lacnejsie? Já myslím,že bohatě stačí vyměnit pouze gumičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 no moje stierace su tam od novoty a auto ma 8 rokov...menene boli parkrat gumicky ale chcel by som nove stierace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 no kupil som origo stierace v skodovke nahodil a stieraju vyborne...som spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Já myslím,že bohatě stačí vyměnit pouze gumičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Sterace nejvic starnou tim, ze jsou v zakladni pozici a nic se s nimi nedela. Guma pak hodne degraduje. A nejlepsi je vzdy menit cele raminko i s gumickou, z pouhe vymeny gumicek jsem vylecenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 A nejlepsi je vzdy menit cele raminko i s gumickou, z pouhe vymeny gumicek jsem vylecenej. Tak to už jsme dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Chtěl bych si dát dopředu bezramínkové sterače, musím vyměnit komplet stěrač nebo stačí jen ramínka? koupily by jste si jen origo nebo i z supermarketu nebo obyč obchodu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Taky moc nedoporučuji měnit jen gumy Je lepší vyměnit celý ramínko.Používám stěrače od Valeo a musím říct že za cca.200,- jsem hodně spokojenej Jejich běžná cena je okolo300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) Chtěl bych si dát dopředu bezramínkové sterače, musím vyměnit komplet stěrač nebo stačí jen ramínka? koupily by jste si jen origo nebo i z supermarketu nebo obyč obchodu? Díky Včera som nahodil supermarketové bez raminka-dnes odskúšal stierajú perfektne! Hodíš ich na kašdé auto sú tam asi 4 druhy adaptérov.Montáž trvala 2min.Ešte kolko vydržia Editováno: 7. Červenec 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 to jsem zkoušel předloni, a nikdky více, přeci jen stěrače jsou dost důležité, hnedle po brzdách, jak se rozmazávají na okně fleky a prd vidím, tak je to tak na nehodu, takže měním jednou do roka, vždy na jaře, po zimě jsou stejně dost dodělané. Raději připlatím za kvalitní, teď mám origo od Škody a je to nesrovnatelný rozdíl, než se pak někde vymamlasit díky tomu, že bude chcát a já prd uvidím, hlavně zatmy. Jezdím hodně i v noci a vím jak je to na služebních autech, tam opravdu už nestírají nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 koukám, že asi dojdu navštívit Škodovku a koupím origo bezramínkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) vie mi niekto napisat aka je dlzka stieraca(zadneho) fabia combi, popripade aj z kratkej fabie Editováno: 9. Červenec 2008, autor: GolfinoIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 koukám, že asi dojdu navštívit Škodovku a koupím origo bezramínkový kup Valeo nebo Bosch Aerotwin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Dakie: to sou ty samý dodává je Bosch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.