Srpen 24, 200718 r Mají to auta s prodlouženým servisním intervalem QG1 nebo QG2. Tady je schéma, je to z motoru BBY a BBZ. senzor_oleje1.pdf senzor_oleje2.pdf senzor_oleje3.pdf
Srpen 25, 200718 r Autor TAK JSEM PODÍVAL DO SCHÉMAT SNÍMAČ NEMÁ NIC SPOLEČNÍHO S ŘÍDÍCI JEDNOTKOU MOTORU. TAK JE TO JEDNO NA JAKÝ MOTOR TO DÁM.TEĎ JENOM SEHNAT VANU A SNÍMAČ.
Srpen 25, 200718 r celkem ty schémata chápu, ale vysvětlete mi co znamenají ty čísla v obdelníku na konci drátů ?
Srpen 25, 200718 r Jaktože to teda chápeš? To číslo na konci drátku v obdélníku odkazuje na pokračování drátu a sice označuje pozici na tý dolní stupnici nad kterou je to pokračování. Takže když je tam 103, najdeš na spodní stupnici 103 a nad ní je zase čtvereček ve kterým je číslo které je na spodní stupnici pod tím prvním čtverečkem (103). Takže asi tak. Je to jednoduchý, jen jestli to umim dobře vysvětlit.
Srpen 25, 200718 r Volvak: Tak se pak poděl, jestli jsi sehnal a jestli se povedlo. Pozor, podle etky mají pro různý motory jiný čísla. Jinak cena novýho je 2600kč.
Srpen 26, 200718 r NEJVĚTŠÍ PROBLÉM BUDE VANA ,PROTOŽE SE MI NECHCE DO NOVÉ [PENÍZE] proč to vůbec děláš?
Srpen 26, 200718 r Jo, jo, to mas zajiste pravdu - diky za vstricnost a vecnou odpoved. Hodne jsme se toho dozvedeli. Obzvlast ti, kteri radi a pomahaji.
Srpen 26, 200718 r DŮVOD JE ZMĚNA INTERVALI VÝM.OLEJE A HLAVNĚ MAXIDOT A maji to už dvojkovy octávky?Mám longlife a výbavu elegance.
Srpen 26, 200718 r OII to má Jinak se ti divím.Každý to ruší-myslím Long Life a jde na klasiku a ty naopak.Jinak,pokud tvoje auto není uděláno na Long Life tak ho tam stejně dát nemůžeš a uniká mi smysl,proč ho tam dáváš kvůli maxidotu
Srpen 26, 200718 r OII to máJinak se ti divím.Každý to ruší-myslím Long Life a jde na klasiku a ty naopak.Jinak,pokud tvoje auto není uděláno na Long Life tak ho tam stejně dát nemůžeš a uniká mi smysl,proč ho tam dáváš kvůli maxidotu Já ten long life mám nastavený z výroby a nechápu proč se mi diviš?Já jsem se jenom ptal když nebudu otevírat kapotu a divat se na hladinu oleje...jestli mi to zahlási na maxidotu.O.K?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.