shotik Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 mooozna taky nekdy dorazim kdyz nebudu linej ) ale ted je prednejsi "mise" rekonstrukce bytu nez se srazet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 samé výmluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 piskot: dobre tak se mi rposte nechce:))) a je to venku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Žádný výmluvy piškote,taky bych jel ale mám toho až nad hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 zdravim:) chci se jen ujistit je dnes sraz na strahove nebo ne ? ja abych tam nehnal auto zbytecne.. dik;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Je zítra ten sraz na černém mostě určitě?kolik asi lidí přijede?Co se takhle dělá na srazech?ještě jsem na žádném nebyl?Když koupím kola tak bych se stavil na zimákách se mi nechce jet:-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Jak to vypadá s Tim Čerňákem ? Na Strahově nikdo nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 caute,kdy bude dalsi sraz v Praze?zucastnil bych se se svym fackem.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 co sraz v úterý v podvečer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 uterní podvečer bych uplně nevylučoval, ale zatím na 100% nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 utery mam nemecko cili nezucastnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Klidně bych dorazil. A kde sraz bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 ja bych rad prijel, ale od uterka jsem do stredy v litvninove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Ja muzu kdykoli zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 já bych sraz udělal někde na Čerňáku, co vy na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 bude něco??? nějak se nikdo nemá k tomu určit přesné místo a čas....černý most, dobře, kde tam? v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 já dnes nakonec nemohl, byl jsem od rána pryč. kupovali jsme novou kuchyni. spácháme teda něco jindy, když to dnes nevyšlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 urcite, navrhni nejaky termin co pristi utery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 já jsem pro, ale s určitostí to nemohu momentálně potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Tak kdy bude ten sraz na černém mostě?Minulý jsem nestihl ale přijel bych se kouoknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 zatim je navrh na toto utery - tedy 12.7. kdo je pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 já se vše dozvím až zítra během dne, zda bych přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 minimálně do středy mam auto v servisu, tak to asi neklapne:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Tak utery taky nemůžu. Mám domluvené focení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 7 Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Cau kluci,tak co pristi tyden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.