Popu Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 OZI: ...... jo vim koukal sem ale tedka mi to uz protestuje nejak poradne ... takze se stim tady peru a nejspis se na to vyseru a bude to Koty: ........ cena fajn jeste neco dohodnem ..... nafot a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) Lukason, trochu se snaz at to nejak vypada Radius, to mas tak velkou spotrebu? ja po pohodove ceste s Lukasem po spojce jsem prijel do garaze s prumerem 5,3 baris: kdyby jsme to resili tak se urco ozvem, v nejhorsim neni nic lehciho nez vzit dve auta Velkou? Kdybych jel dvouma Fabiema - aby to bylo stejne dlouhe jako O2, tak bych s tvoji spotrebou jel pres 10l . Ne ted vazne, me to prijde vpoho, malokdo se dostane na tuhle spotrebu s O2, kor kdyz vim ze si s tim zajezdim, nema turbo, tak se musi tocit a ja tomu couda davam. Dneska jsem se pozoroval razeni, davam 2800 za 2, pak 3tis a rovnou sazim 4ku, pak je to jak 1.9 TDI a ostatni na semaforech jen cumej (no mozna maj start stop ) A v kolik jste to rozpustili? Editováno: 3. Březen 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Lukason: to je ale smutnej pribeh, ted aby to clovek hledal... Radius: to je pravda na MPIcko dobry presne nevim, ale bylo to nejak kolem pul pate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 pěknej jste měli srazík, doufám že příště už opěr dorazím taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 nejak to posefuju ale nevim prave jak vlozit odkaz nejde piseto nejaky prekroceni radku presto mam jich dva a pise to set ! no nechapu to,... to jsou ty debilni UPGRADE a podobny CHUJOVINY tady na foru Lukys: ....... no to musis, to je jasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 lukyssek: urcite, budem se tesit, tentokrat nam tvoje fabka chybela, abych tam s FII nebyl sam Lukason: ja mam stejnej problem uz asi rok a dykcy kdyz jsem chtel udelat nejakou zmenu, tak jsem to musel poslat standisovi, aby mi to zmenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Nevím, co se dá čekat všechno na Autosalonu letos. V roce 2011 byl celkem obsáhlý a nebylo tam zas moc lidí, takže se v klidu dalo jezdit testovacími vozy. Já mě tehdá půjčený Citroen C4 1,6 eHDi a potom Sean Leon 1,2 TSI Sport Paket. A bylo tam toho mnohem víc. Škodovka tam měla celkem velké zastoupení a i ostatní značky toho měli celkem dost. Ten v roce 2009 stál za prd, tam nebylo skoro nic Letos tam jedu určitě, jeden den mě nezabije. Otázka je, zda to nebude na 2 dny kvůli závodům RC modelů, které by měly být součástí Autosalonu, avšak do Autosalonu měsíc a zatím o RC žádné nové zprávy, tak čert ví, jestli to bude nebo ne. Nic méně, mohli bychom vyrazit ve větším počtu, jako zástupci skodahome. Ozi: určitě mi nebude vadit jet tvou Motokárou Btw. kdo chtěl ještě ty fotky? pošlu odkaz do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 já bych fotky taky chtěl a vyrazit na autosalon ve více lidech by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Ja vam nevim, ale rok od roku jsou vystavy na BVV horsi a horsi. Zacalo to tehdejsim AutoTecem, Invexem a skoncilo to Autosalonem. Vstupne drazsi a drazsi, vystavovatelu mene a mene a o informacich, ktere poskytuji prodejci skoda mluvit. Vice se dozvim z nejake recenze a nebo primo na strankach vyrobce...jo, na druhou stranu modelek (hezkych holek) je tam plna hrst, ale co z toho... Co bych v Brne z vlastni zkusenosti na BVV doporucil je nejaka hudebni akce, sam jsem se zucastnil nekolika koncertu, treba Scooter a nebo David Guetta a jo, ty novy pavilony pekne duni a je tam teplo Ale je to moje osobni nekolikaleta zkusenost a tak se rozhodnete sami. Ono to jiste nepostihlo jenom Brno. Jo, takovy autosalon v Zeneve bude hned o necem jinem... Editováno: 4. Březen 2013, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 ten autosalon se teda pak nejak dohodnem, ja jsem konce brezna zasekanej, ale pak bych mel mit nejakej prostor neco resit a mohli by jsme se nejak domluvit... technikus: tak jasne Zeneva ta je nekde jinde, stejne jako akce a vystavy v nemecku, ale tak to je spis o politice prodejcu v te ktere zemi a navic ceske vystavy nejsou nejak moc prestizni zalezitost, nicmene, pokud se domluvi banda lidi tak to pak uz neni ani tak o tom jak vypada autosalon, ale spis jak moc dobre si to umej lidi uzit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 To souhlasim, stejne jako v nedeli na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 ja tez prosim o fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Takže další sraz je 7.4. od 14:00 jestli se nepletu? Nebo to posuneme na 15:00, aby bylo parkoviště prázdnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Myslím že posunutí na pozdější hodinu by nemělo vadit - přeci jen už je déle světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Máš pravdu, dneska bylo světlo do cca 18:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Tak tak, světlo je dlouho, pokud se posune, a tak při cestě z dovolené bych se stavil u meka na kafe, a za vámi na pokec a nějaký to pokoukání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 presne tak, dalsi sraz uz muzeme posunout, takze termin dalsiho srazu je: nedele 7.4. v 15:00 na parkovisti u McDonaldu (OMV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 nechtělo by to zvolit malinko větší parkoviště ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 kazda hodinka dobra pro ty mimoprazsky neslo by to treba od 15:30 ci 16:00 ? :D STANDIS,..... parkoviste staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 no uvidime, kolik lidi napise, kdyztak bychom se mohli operativne presunout do Modran, co se konal pruhonicky tuning sraz, je to kousek... Lukason: ten cas bych nechal a v kvetnu to zas posuneme kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 To můžeme, pokud tam v neděli zrovna nebude sraz i když oni jezdí od 19:00 mám ten pocit a Modřany i best na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 oukej oni jezdi od 18:00 ale neni to pravidelne kazdpou nedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Pokud tam nehudou driv jak my tak nas to nemusi trapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Otázka, zda tam vůbec budou, Modřany už nejsou pravidelné jezdí se do Zdimeřic a myslím, že střídají v neděli Říčany a Modřany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 twl kuba neumi asi cist co sem asi psal viz. vyse ? uz chrapes ? nebo si neco pohulil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.