PavkaKorčagin Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Dobrý, dobrý, pořád je na co koukat a pokecat. Prodej, nákup, taky nezahálý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tož dobré to bylo, teď jsem dorazil domů vcelku brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak to máš brácha smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tož fotky hír 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) mc2uba ... ... Jinak sraz super též už se těším na příští ... ... a tohle bylo co za sraz? (spíš kde jsi to vlastně byl). Editováno: 7. Duben 2013, autor: PavkaKorčagin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Super fotky, musím říct že to Kubovo vypadá moc hezky A ne té mojí je zase vidět ten blbej přední nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Co to tam šmrdlá tím hadříkem na těch motorech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Pavka: teď nějak nechápu s tím srazem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) mc2uba zaujalo mě zavádějící ... ... Foto hezký, asi ty motory chtěly trochu poladit . Editováno: 7. Duben 2013, autor: PavkaKorčagin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Trochu jsem myl motory. Jinak supeer sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) panove sraz byl super, bylo to naprosto super... mc2uba, hod plz zas fotky pres uloz to nebo neco podbneho, diky... R-Pin, na muj motor si zapomnel, to ti nezapomenu!!! Editováno: 7. Duben 2013, autor: Ozi Toretto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Fotky by byly hezčí, ale jak tam stojíme na sebe namačkaný, tak se nedá moc dobře fotit no :/ snad se někdy třeba přesuneme do těch Modřan nebo jiné větší místo, kde uděláme super fotky Pavka: já už jsem dneska asi úplně vypnutej, ale pořád to s tím srazem nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 To neva, nech to plavat. Mě se to taky "už" občas stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Za mě sraz také super Jen ještě bych brala více toho sluníčka A také jsem ráda, že jsem se tam tak nějak chytila ze začátku jako jediná žena 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Ještě jsem našel 2 fotky v GoPro A chcete video z příjezdu na sraz? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 video klidne hod... jinak za fotky moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak video nebude, kamera ho smazala, páč měla plnou paměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 tak to si zklamal, no nic, tak ja to priste snad nahraju, ve fabii se mi drzak na mobil nevejde na okno tak abych i neco videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 ......... za me taky pekny .... sice trochu spozdeni ale prece jenom nicmene ( viz. nekvalitni foto ) zacinam trochu konkurovat naftam ....... zatim muj rekord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Lukason: někdy musíme jet za sebou a porovnat spotřebu. To já bych musel jet za 3 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Koukám Lukáš musel jet jak s platem vajíček na okně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 on do toho leje raketovy palivo... a nebo by potreboval seridit kompjutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Nebo tam vyretušoval 1 před tou 4 takže tam má být 14,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) no jo vy chytracci faktum uz nedokazete verit co dodam ze to je za nejakch 202 km, doba jizdy 3 hodiny, pri prumerne rychlosti 81 km/h .......... vesmes sem jel PIANKO, nikam nespechat, max. do 110 km/h a trochu porusovani predpisu ve vesnich kde sem se moc nedrzel na ,, padasatce " ale jenom sem nechal auto dojizdet,..... za me i tak paradni spotreba a to bezdebat P.S. chybi mi sestka to bych jel jeste vic na spotrebu Editováno: 8. Duben 2013, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 S tou šestkou máš pravdu, co jsem tak koukal tak jsem byl podle PP někde na 5,5 a to zpátky jsem jel tacho 150-160km/h a na tu 6tku by to bylo ještě hezčí ta spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.