Drewie Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Tak snad vam to vyslo...my jsme zustali uvezneni v Olympii v MB, vsude potopa, parkoviste zatopene, kolem auta bylo asi 15cm vody...no katastrofa! Celi promokli jsme jeli dom se ususit. Snad to vyjde aspon priste...tohle pocasi je silenost Jsem si říkal, jestli v tom dešti někde běháte po parkovišti, tak to bude špatný. Jinak průtrž mračen dost solidní, druhou takovou jsem pak potkal na začátku Prahy. Ale od Benátek až k Praze bylo sucho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 a neco malo odemne http://www.novinky.cz/domaci/304365-v-praze-bourka-lamala-stromy-voda-zatopila-cast-karlina.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 tak jak koukam,.... o nic sem neprisel ........ u vas chcalo a zase zaplavy,... u nas svitilo slunicko celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 (editace) kluci fotky pekny, sraz super, pokec vyborny, cesta domu napinava co vic si na nedelni odpoledne prat. Proste naprosto super a bylo to naprosto genialniabavilo me to Drewie: sem rad ze si dorazil, fabka navenek moc pekna a interier ti snad budu mit jeste prilezitost zkouknout bez deste s-talker: to je vpoho naprosto chapu a nevadi, muzete urcite dorazit priste Lukason: prisel si o hodne, bylo nas hodne a krasne nam prselo, tu romantiku nemas sanci sehnat jinde Editováno: 9. Červen 2013, autor: Ozi Toretto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Taky jsem byl na cestě na sraz ale u Štěrbohol mě zastihly takové kroupy, že jsem fofrem zaletěl do podzemních garáží a tam jsem vyčkával. Pak jsem si říkal že nás dopadlo takto více, otočil jsem to a jel jsem domů. Škoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 (editace) Koty, nic se nedeje, to se proste stava a lepsi nez mit rozbite auto Editováno: 10. Červen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 koukam, ze bez potvrzovani ucasti to nejak nejde a pomalu, ale jiste to pak upada do starych koleji takze v cervenci to udelame jako jsme to meli udelane na dubenPrazsky sraz - cervenecMisto konani: http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.441102&y=50.035452&z=15&d=firm_430277_1Datum: 7.7.2013 - neděleČas: 18:00 - pripadny jiny cas navrhujte v diskuziHlasovani o ucasti: http://doodle.com/un9pw7ugwtax3xewv hlasovani vsichni vidi kdo pojede, aby to bylo verejne a nemuselo se to psat sem, kde se to pak ztrati mezi spoustou prispevku s beznym pokecem snad jsem na nic nezapomnel a je to vsechno bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 pokud už nebudu na dovolený tak dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 borci, jenom tak mimo tema,..... neznateho nekdo ? neni nahodou odsad z fora ? http://www.novinky.cz/krimi/304639-sportovni-vuz-predjizdel-na-horizontu-rychlosti-130-km-h-zemrel-ridic-v-protismeru.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 No takhle, auto s těmahle polepama znám, ale myslím, že nemělo tyhle kola a to zadní křídlo je to klasická O1 RS edice 100 a těch je víc než jeden kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) jj taky ho znam,ale po precteni ty diskuze ,dospivam k nazoru,ze ty co tam pisou jsou idioti,neverim,ze ani jeden znich neco podobneho nezkusil,kdyz ma silne a chipnute auto......tj ,kdo jsi bez viny ,hod kamenem myslim,ze ten kluk si to pekne odnese ale prat nekonmu invalidni vozik nebo smrt mi prijde ubohe....... Editováno: 12. Červen 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) vim ze to je edice 100 ale kdyz se podivas na hadice v motoru tak to uz neni serie tak podle hadic jestli to nekdo nepozna,... vim ze minulej rok byla s plutem na relaxu v pardubkach jedna stejna ale motor otevrenej nemel tak jestli to neni kamos PLUTA radku,.... komentare nectu nikde u zadnejch takovejhlech clanku na novinkach,.... protoze bych se smal a na jednu stranu bych z tech lidi brecel Editováno: 12. Červen 2013, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) No jo no proste hazardoval... ja si nelajsnu predjizdet v neprehlednym useku i kdyz vim, ze tam kone mam, ale proste neriskuju. Zas na druhou stranu si myslim kdyby jel v obycejny fabii a stalose to same tak to nikdo nebude tak hrotit, ale protoze to bylo upraveny ereso s polepama tak bude kazdej vykrikovat o namistrovanej tuningarich ktery si neco chtej na silnici dokazovat... zas budou vsechny lidi co si ladej auta hazet do jednoho pytle:-( Editováno: 12. Červen 2013, autor: Arlo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) A čímto,že když jede někdo podobně,jako ten z toho článku,neboli jako "prase",z velké většiny vidím právě takovéto "vytuněniny"? Případně nějakou výkonnou prémiovku? Jistě,nelze to generalizovat,ale tohoto jevu si také nejde nevšimnout. Já taky nejsem svatý,ale všechno má svou hranici. Komentáře k článku jsem nečetl,to je zbytečná ztráta času.A mimochodem,jsme tady dost Off Topic... Editováno: 12. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) jj, panove, tady to je hodne off topic Pawouku mas samozrejme pravdu, i kdyz v posledni dobe si myslim, ze jde spise o managery v premiovkach, aspon dle toho jak to mam ja... edit: jen pro zajimavost, rekl bych ze pujde o tuhle Octu http://forum.skodahome.cz/topic/115559-octavia-rs-100edition/ Editováno: 13. Červen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) Zdravicko panove, kdyby nekdo z vas mel chut se jet podivat v obdobi mezi srazy na maly pokec, rad vas uvidim v Mlade boleslavi 22.6.2013 ve 14hod, misto pred muzeem Skoda Auto - kdyz uz, tak se vsi paradou Sorry za OT, ale verim ze se najde i nekdo z ucastniku prazskych srazu, kdo rad prijede Editováno: 18. Červen 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 a co se deje v MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 ja bych prijel strasne rad, ale bouzel rano odjizdim a pracovne jsem az do pondelka mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Lukas: Deje se tento sraz pokud se sejde dost zajemcu, muzeme skocit spolecne do muzea Ozi: tak to je skoda, minule jsme se na sraze SH nejak nepotkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 jj, snad to vyjde priste a snad se mi i mezitim podari sehnat spoiler na 5-te dvere abych se mohl chlubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Kdyby jsi mel kratkou, tak ho mas uz davno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 ja vim, ale zase bych se tam nevesel cestou z vikendu a musel bych mit rakev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Az takhle jo? Ja si vozim veci z rodne moravy tady do cech a s fabkou hatch zatim nebyl zadny problem, vse jsem vzdy prevezl Ale je fakt, ze uz by to chtelo neco vetsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 jj, panove, tady to je hodne off topic Pawouku mas samozrejme pravdu, i kdyz v posledni dobe si myslim, ze jde spise o managery v premiovkach, aspon dle toho jak to mam ja... edit: jen pro zajimavost, rekl bych ze pujde o tuhle Octu http://forum.skodahome.cz/topic/115559-octavia-rs-100edition/ Tahle to nebude Ozi, jelikož ta zbouraná má vzadu WRC křídlo, tahle má klasické RS křídlo s-talker: v sotobu bohužel nemůžeme, jedeme na Lipno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 s-talker: no to vis, by jsem na parbe tak jsem vezl sud, chlazeni, repraky, komp a veci na 4 dny, to uz se pod roletu nevejde mc2uba: na Lipno? kam presne? ja budu v Kajove, to je kousek za krumlovem cestou na lipno. mame tam barak jinak to kridlo, no nevim, ty fotky nejsou uplne aktualni a podle hadic v motoru bych to na ni tipnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.