Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 s-talker: jo jsem pro, kdo by se tahal s kilama navic, jen to zbytecne zveda spotrebu aspire: doraz radi te pozname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 no jo, to sem si mohl myslet,... Ostravacek ptacek zase provokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 To jsem rad ze to výjimečně není na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 no ty si se toho chytil,... tak radsi moc nevystrkuj ruzky.......... ve vochcavce ten kabel a notes uvezes jako prd,... MARUSKA ve Fabce taktez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 No jo ale to jsou kola navíc a to zvedá spotřebu a to já nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Lukas: ty zas propadas ze zemepisu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ozi ............. nehraj tady habaduru ? ta kapicka na 100 km navic te nezabije kdyz uz zivis takovyhle auto MARUSKO co mas zase se zemepisem zase se te dotlo ze jses par KM od prasivy OVY tak se chces hadat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ale tak živit auto je jedna věc s každá další decka navíc je věc druhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ale tak živit auto je jedna věc s každá další decka navíc je věc druhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Ozi: neco chce a jeste si vyskakuje, kaslem na nej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Marek: To víš, tady se ni neutají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 s-talker: souhlas, nic neberem, dokud nas na kolenou neodprosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 tak dik, ste fakt kaaaaaamosi ....... ozi, decka sem uz jednou nehraje takovou roly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 2 lidi s kabelem a kolik z nich dokaze nastavit denni sviceni na mlhovkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 u tebe to nejde, stejne jako ti to nejde vysvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Zdravím vás, zatím vše nasvědčuje tomu, že se v neděli dostavím a rád vás zase všechny uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Prazsky sraz - cervenec Misto konani: http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.441102&y=50.035452&z=15&d=firm_430277_1 Datum: 7.7.2013 - neděle Čas: 18:00 Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/un9pw7ugwtax3xew Tak ucast zatim vypada velice slibne, to je parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Se tam skoro nevejdem. U mě je účast podmíněná - mám pracovní pohotovost,takže je teoreticky možné,že v případě výjezdu nedorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 omlouvam se chlapy bohuzel mi dali smenu v praci takze nedorazim ale pojedu sluzebakem kolem tak se aspon podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Pawouk,.... nehraj tady hantyrku dorazis a kdyz zavolaji,... TSIcko bude nazhaveny, tak mu trochu zatopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 jj,udělám brm brm Já doufám,že budu mít klid a nikdo nebude otravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) u tebe to nejde, stejne jako ti to nejde vysvetlit jak nejde, neznam slovo nejde... znam jen slovo, to by ses nedoplatil Se tam skoro nevejdem. U mě je účast podmíněná - mám pracovní pohotovost,takže je teoreticky možné,že v případě výjezdu nedorazím. mam taky pohotovost, tak v nejhorsim odjedu A za kabel se primlouvam, sviti mi tam kontrolka zarovky a kdyz jsem obchazel auto, tak vsude vse sviti. Dokonce i brzdy, na ktery jsem prvne zapomnel . Takze doufam ze to znamena, ze mam spatnej tlak v levy zadni gume. Aneb pribeh jak VW sdruzuje kontrolky - blika ti zhaveni, tak ti nejdou brzdovy svetylka. A ve skodovce mi rekli, nemate manual? Tak mu rikam, ty ocas, kontrolka je od toho, aby clovek hned po 1s odhadl, co asi znamena. Editováno: 4. Červenec 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Jo jo, žhavení je sranda u nafty :D myslím, že v první chvíli každý majitel omdlí, když se tahle kontrolka za jízdy rozsvítí a pak se směje štěstím, že to je jen spínač brzdových světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 ted mne napadlo, ze jsem nekontroloval SPZtku, ono ani ve dne totiz neni videt ze sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Pawouk: no doufejme, ze tam bude trochu mista, abychom se tam vesli. pokud by to nedopadlo,tak bychom se museli nekam presunout, ale je otazkou kam, protoze v modranech predpokladam budou Pruhonice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.